overpower Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Θελω να παω απο πειραια->Συρο. Εχω προβλημα με την καρτα μαλλον και δεν μπορω να κανω κρατηση εισιτηριων. Αν παω απο εκει γινεται να τα παρω εκεινη την στιγμη και να τα πληρωσω εκει? Αυτο το κανουν για να κλεινει ο κοσμος πιο γρηγορα θεσεις ή ειναι αναγκαστικο να κλεισω απο ιντερνετ?
skar1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Απο οποιοδηποτε γραφειο διπλα στο λιμανι η εναλλακτικα απο το σπιτακι - περιπτερο που εχουν οι ακτοπλοικες μεσα στο λιμανι μπορεις ανετα να το βγαλεις. Δεν εισαι σε χαι σεζον να μην εχει θεση αλλα αυτο κυριως 15 Αυγουστο και αμαξι.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη παλια που δεν ειχαμε ιντερνετ πως αγοράζαμε εισιτήρια
overpower Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη παλια που δεν ειχαμε ιντερνετ πως αγοράζαμε εισιτήρια Εξυπναδα αυτο φανταζομαι. Anyway, ειχε κολλησει το συστημα φαινεται. Καταφερα και εκλεισα.
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εξυπναδα αυτο φανταζομαι. Anyway, ειχε κολλησει το συστημα φαινεται. Καταφερα και εκλεισα. Δεν ξέρω από που έκλεισες αλλά το airtickets έχει και επιλογή να σου τα στέλνει δωρεάν με Κούριερ στο σπίτι, για να μη τρέχεις να τα πάρεις
overpower Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω από που έκλεισες αλλά το airtickets έχει και επιλογή να σου τα στέλνει δωρεάν με Κούριερ στο σπίτι, για να μη τρέχεις να τα πάρεις Μεσα στο θεμα βλεπω.
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μεσα στο θεμα βλεπω. Εντάξει δεν ήταν και τόσο άσχετο, μπορεί σε κάποιον να φανεί χρήσιμο 2
tehAllantin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ο ζιο φταίει που σου απαντάει και ευγενικά. Σου έκανε μία πρόταση για να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη κι εσύ απαντάς ειρωνικά. ΟΥΣΤ, ζωάδι. 6
drake. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί κάποιοι πάντα πρέπει να γραφουν στο insomnia για κάτι που μπορείς να το μάθεις με ένα τηλεφώνημα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα