nightbird Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας, θα ανοίξω ενα μαγαζί με υποστηριξη και πωλήσεις Η/Υ σε επαρχία και θέλω να βάλω μέσα και 4-5 Η/Υ για internet-gaming. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει με διαδικασίες και προγράμματα. Συγκεκριμένα χρειάζομαι λύσεις στο θέμα διαχείρισης της χρέωσης με προπληρωμή αν γίνεται και τι μπορώ να κάνω για τα παιχνίδια. Πρέπει να πάρω αυθεντικά όλα τα παιχνίδια και να τα εγκαταστήσω σε κάθε υπολογιστή; Υπάρχει κάποια άλλη οικονομική πρόταση; Ευχαριστώ
liopyr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 4-5 Pc δεν το λες και ίντερνετ-καφέ. Μια εποχή είχα περισσότερα σπίτι μου! Υποθέτω πως τα θες περισσότερο για να παίξεις με κάνα φίλο, κέρδος από αυτό το πράγμα μη περιμένεις. Προγράμματα για χρεώσεις πάντως (σε περίπτωση που βάλεις παραπάνω pc, για 4-5 δεν αξίζει καν τον κόπο) υπάρχουν διάφορα, τα επικρατέστερα (αν και έχω πολύ καιρό να το ψάξω) είναι τα cafepro και smartlaunch. Τα παιχνίδια που παίζονται περισσότερο στα netcafe είναι, ευτυχώς για εσένα, freetoplay. Ίσως χρειαστεί να αγοράσεις κάνα callofduty, αν και δεν θα στο πρότεινα.
nightbird Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 κοίτα αυτό θα είναι συμπληρωματικό απλά να έρχονται και να παίζουν μερικά παιδιά. Εδώ που μένω άλλωστε μιλάμε για συνολικό πληθυσμό κάτω τον 2000 ατόμων και μάλιστα διασκορπισμένοι σε χωριά.. Η κύρια ασχολία θα είναι πωλήσεις σέρβις και με το θέμα ψυχαγωγίας θα δω τι θα κάνω... ίσως βάλω και καμιά κονσόλα μαζί... Επίσης χρειάζεται ειδική άδεια; δεν σκοπεύω να βάλω καφέ-φαγητό μέσα.
_chris_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 2000 άτομα; δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. αν πληρώνεις και ενοίκιο..... την βγάζεις δε την βγάζεις μέχρι το Πάσχα. ελπίζω να τα έχεις υπολογίσει όλα.
nightbird Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 όπως είπα δεν είναι μόνο ίντερνετ καφέ άλλα και πωλήσεις και υποστήριξη. ξέρει κάποιος αν χρειάζεται ειδική άδεια? 1
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το κάνεις τελικά βάλε και 1-2 κονσόλες νέας γενιάς, ακόμα δεν τις έχουν πολλοί και θα τραβήξει πιτσιρίκια νομίζω
Backpacker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει όταν μιλάμε για μέρος με πληθυσμό 2000 άτομα και μάλιστα σκορπιοχώρι...πόσοι από αυτούς να είναι παιδιά και πόσα από αυτά τα παιδιά να γουστάρουν παιχνίδια στο pc και κονσόλες...συνήθως στα χωριά τα παιδιά είναι λίγο πιο "καγκούρικα" να το πω ευγενικά..μηχανάκια απ'τα 12 και αλητεία όλη μέρα...λίγη σχέση με την τεχνολογία. Άμα πάρει 2 κονσόλες και κάνα 5 pc αυτά θα θέλουν όλα μαζί κάνα τριχίλιαρο...που θα τα κάνει απόσβεση αυτά στο χωριό?
_chris_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 όπως είπα δεν είναι μόνο ίντερνετ καφέ άλλα και πωλήσεις και υποστήριξη. ξέρει κάποιος αν χρειάζεται ειδική άδεια? όχι Γιάννης, Γιαννάκης. sorry ρε φίλε αλλά πας να ανοίξεις κατάστημα με πωλήσεις και υποστήριξη Η/Υ σε χωριό 2000 κατοίκων; καλή τύχη απο εμένα.
dimitrisOP Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ανοιξε ενα σουβλατζιδικο-ιντερνετ-καφε
nightbird Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 καλοδεχούμενες οι προτάσεις σας άλλα αυτό που θέλω δεν είναι αν θα βγει μα να μου απαντήσει κάποιος, ιδίως αν είχε-έχει ίντερνετ καφέ, στις συγκεκριμένες ερωτήσεις που έθεσα. Ευχαριστώ
Pantelwolf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Συγκεκριμένα χρειάζομαι λύσεις στο θέμα διαχείρισης της χρέωσης με προπληρωμή αν γίνεται τα δυο που ανεφερε ο λιοπυρ Πρέπει να πάρω αυθεντικά όλα τα παιχνίδια και να τα εγκαταστήσω σε κάθε υπολογιστή; Ναι και Ναι. Για την ακρίβεια αν θες στα 5 να παίζουν ταυτόχρονα Call of Duty χρειάζεσαι 5 άδειες του Call of Duty. Αν θες να παιζουν ταυτοχρονα counter strike , θες 5 αδειες counter strike κοκ. Υπάρχει κάποια άλλη οικονομική πρόταση; Ναι, να μην κανεις καν τον κόπο. Θα μπεις μεσα με τα μπουνια. Εδω δεν ειχαν κερδη τον καλό καιρό..
nightbird Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 μάλιστα, και από θέμα άδειας χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο δλδ άδεια από δήμο και υγειονομικό?
Pantelwolf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 παροχης υπηρεσιων διαδικτυου, η τουλαχιστον ετσι το ελεγαν πριν 10 χρονια. υγειονομικου αν θα βαλεις καφεδες/φαγητο επισης οπως σε καθε μαγαζι θες πυρασφαλεια κλπ κλπ
Unabomber Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης δεν ανεφερες το budget που διαθετεις για να το ανοιξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα