Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να με βοηθησετε σε καποιες ερωτησεις που εχω. Συμφερει καποιον να παρει iphone απο το εξωτερικο? Γινεται αυτη η διαδικασια και με τα τελωνεια τι γινεται? Εχω ακουσει οτι οι διαφορες τιμων σε σχεση με την ελλαδα ειναι τρομερες. Ισχυει? Αν δεν γινεται τι κινητο εχετε να μου πρωτινετε εως 200 ευρω απο την ελλαδα η την κινα? :-)  :-D  B)

Δημοσ.

Τρομερές διαφορές, δεν έχει. Και αν έχει, τότε θα στις φάνε στα τελωνεία.

Επίσης, να αγοράσεις από εξωτερικό, δύσκολο. Σίγουρα όχι από την Apple.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μάλλον είσαι από αυτούς που έχουν τσιμπήσει το δόλωμα και ενώ δεν έχεις τα λεφτά, θες σαν τρελός να μπεις στην elite των κατόχων iPhone.... αν είναι έτσι... βρες κανά μεταχειρισμένο που θα είναι και από Ελλάδα, με εγγύηση, και θα γλυτώσεις λεφτά.

Αλλιώς, υπάρχουν και άλλα φτηνά και καλά κινητά να κάνεις την δουλειά σου, και ακόμα παραπάνω.

Δημοσ.

Μπα....ισα ισα που ακουω απο πολλους οτι δεν λενε και πολλα τα iphone. Τελος παντων. Διαθετω μεχρι 250 ευρω. Θα δω τι θα παρω τοτε. Μαλλον κατι αλλο.

Δημοσ.

Τότε να ψάξεις για Smartphone γενικά...

Windows/Android/iOS

Οι επιλογές πολλές.

Αν είσαι πειραχτήρι με υπολογιστές και τεχνολογία, τότε η καλύτερη λύση είναι Android, που έχεις και τις περισσότερες επιλογές σε τιμή.

Δημοσ.

Συμφερει καποιον να παρει iphone απο το εξωτερικο? 

Συμφέρει μόνο αν πας ο ίδιος (ή κολλητός) σε κατάστημα εξωτερικου, να το αγοράσει, να το ανοίξει και να στο φέρει χέρι-χέρι (σαν ανοιγμένο)

Μπα....ισα ισα που ακουω απο πολλους οτι δεν λενε και πολλα τα iphone. Τελος παντων. 

Εντάξει, μην τρελαθούμε κιόλας. Τα iphone ειναι ολίγον για ψώνια, αλλά σαπάκια δεν τα λες σε καμία περιπτωση

Διαθετω μεχρι 250 ευρω. Θα δω τι θα παρω τοτε. Μαλλον κατι αλλο.

Με αυτά τα χρήματα δεν παίρνεις καλό/λειτουργικό iphone. Μπορεί να πάρεις ένα αρχαίο iphone 3gs, αλλά θα το πετάξεις σε χρόνο dt (μαζί μετα λεφτά σου).

Γνώμη μου δες για android ή nokia lumia. 

• Like 1
Δημοσ.

(εκφράζω προσωπική γνώμη με βάση τις δικές μου αναγκες και το δικό σου budget)

Για lumia θα πήγαινα στο φθηνό 630

Για android θα αγόραζα ενα απο τα παρακάτω

http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-4g-fdd-lte-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html

http://www.minideal.net/new-asus-zenfone-5-16gb-dual-sim-3g-5-5-hd-ips-intel-z2580-2-0ghz-black.html

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα να παρω καποιο απο Κινα και μεταξυ μας το θεωρω καλυτερη επιλογη το να παρω ενα Lenozo,Huawei πχ που θα εχει και καλυτερα χαρακτηριστικα και καλυτερη τιμη απο τα τηλεφωνα που πωλουντε εντος συνορων αλλα δεν ξερω να κανω ολη αυτη την διαδικασια και το φοβαμαι λιγο.

Δημοσ.

Τρομερές διαφορές, δεν έχει. Και αν έχει, τότε θα στις φάνε στα τελωνεία.

Επίσης, να αγοράσεις από εξωτερικό, δύσκολο. Σίγουρα όχι από την Apple.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μάλλον είσαι από αυτούς που έχουν τσιμπήσει το δόλωμα και ενώ δεν έχεις τα λεφτά, θες σαν τρελός να μπεις στην elite των κατόχων iPhone.... αν είναι έτσι... βρες κανά μεταχειρισμένο που θα είναι και από Ελλάδα, με εγγύηση, και θα γλυτώσεις λεφτά.

Αλλιώς, υπάρχουν και άλλα φτηνά και καλά κινητά να κάνεις την δουλειά σου, και ακόμα παραπάνω

Εντάξει δεν είναι και καμιά elite :P

Συμφέρει μόνο αν πας ο ίδιος (ή κολλητός) σε κατάστημα εξωτερικου, να το αγοράσει, να το ανοίξει και να στο φέρει χέρι-χέρι (σαν ανοιγμένο)

Εντάξει, μην τρελαθούμε κιόλας. Τα iphone ειναι ολίγον για ψώνια, αλλά σαπάκια δεν τα λες σε καμία περιπτωση

Με αυτά τα χρήματα δεν παίρνεις καλό/λειτουργικό iphone. Μπορεί να πάρεις ένα αρχαίο iphone 3gs, αλλά θα το πετάξεις σε χρόνο dt (μαζί μετα λεφτά σου).

Γνώμη μου δες για android ή nokia lumia. 

Με 250€ παίρνει σίγουρα μεταχειρισμένο 4s, με λίγα παραπάνω παίρνει καινούργιο 4s και μεταχειρισμένο 5άρι. Αν έχεις κανέναν που δίνει 250€ για 3gs πες μου, 50€ πιάνουν πλέον! :)

Δημοσ.

Με 250€ παίρνει σίγουρα μεταχειρισμένο 4s, με λίγα παραπάνω παίρνει καινούργιο 4s και μεταχειρισμένο 5άρι. Αν έχεις κανέναν που δίνει 250€ για 3gs πες μου, 50€ πιάνουν πλέον! :)

Ο προϋπολογισμός του ts ειναι 200 ευρω και οχι 250. Επιπλέον προσωπικά δεν θα έδινα 250 για μεταχειρισμένο iphone 4s. Παλαιο μοντέλο και εφοσον μεταχειρισμένο θα εχει ταλαιπωρημένη μπαταρία, αν οχι μερικά κουσούρια. Η δική μου άποψη ειναι οτι αν κάποιος θέλει iphone πρέπει να τα στάξει. Ετσι απλά. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο προϋπολογισμός του ts ειναι 200 ευρω και οχι 250. Επιπλέον προσωπικά δεν θα έδινα 250 για μεταχειρισμένο iphone 4s. Παλαιο μοντέλο και εφοσον μεταχειρισμένο θα εχει ταλαιπωρημένη μπαταρία, αν οχι μερικά κουσούρια. Η δική μου άποψη ειναι οτι αν κάποιος θέλει iphone πρέπει να τα στάξει. Ετσι απλά. 

Συμφωνώ γενικά, διαφώνησα μόνο στο κομμάτι ότι με 250€ (τόσα λέει ότι μπορεί να δώσει) παίρνει 3gs όταν παίρνεις καινούργιο 4s με 270€ και 5άρι μτχ με κανά 300άρι

• Like 1
Δημοσ.

Αναφερα καπου ρε παιδια οτι θα δωσω 250 ευρω για να παρω το Iphone το 3gs? Ενα παιδι απλα μου το πρωτεινε, δεν ειπα κατι τετοιο εγω. Μαλλον θα κοιταξω σε κατι αλλο. Απλα δεν ξερω σε τι και απο που να το παρω....

Δημοσ.

Αναφερα καπου ρε παιδια οτι θα δωσω 250 ευρω για να παρω το Iphone το 3gs? Ενα παιδι απλα μου το πρωτεινε, δεν ειπα κατι τετοιο εγω. Μαλλον θα κοιταξω σε κατι αλλο. Απλα δεν ξερω σε τι και απο που να το παρω....

παρε ενα moto G 2014 στα 200 περιπου ειναι οτι καλυτερο.

Για iphone  μονο το 5 αξιζει αλλα εχει 300 ευρω μτχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...