Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων και καλυφθεί από υποψήφιους με περισσότερα μόρια από σένα, δεν είναι λογικό να μείνεις απ'έξω? Προφανώς όσοι μπήκανε θα είχανε περισσότερα μόρια, αν δεν συμπληρώνονταν οι θέσεις τότε θα κοιτούσαν και αυτούς που έχουν τον ελάχιστο αριθμό μορίων που απαιτούνται (δηλαδή μπορεί να έμειναν έξω και άτομα με πιο πολλά μόρια από σένα, έτσι το σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε zio αυτό που έγραψες ,αν το διαβάσεις αύριο προσεκτικά με καθαρό μυαλό, θα δεις ότι δεν έχει συνοχή. Έχω παραθέσει link στο αρχικό ποστ όπου εξήγησα και τον τρόπο υπολογισμού μορίων και ανέφερα επίσης ότι αν καταφέρω να δηλώσω και τα μόρια της τριτεκνίας είμαι πολύ πιο πάνω από αυτούς που μπήκαν με μόρια κοντά στην βάση. Τα δικά μου όπως είναι τώρα είναι ακριβώς 22.800 και μαζί με της τριτεκνίας καταλήγουν σε 25.800 ενώ η βάση είναι διαμορφωμένη με μόλις 21.800.

edit: Μπορώ να το κυνηγήσω νομικά γιατί όντως πήρα τηλέφωνο και βρέθηκε το λάθος αλλά επειδή η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα και δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο τον κόπο και τον χρόνο για να ασχοληθώ μαζί του και να το επιλύσω πολύ απλά θα ακολουθήσω τη συμβουλή του GreyHorse "Εν μέσω κρίσης προσπαθούμε να βρούμε έξυπνες λύσεις, όχι τις πιο κοντινές και βολικές".

Επεξ/σία από NinjaMan
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου κάνει εντύπωση οτι βασίστηκες για τον υπολογισμό της βάσης σου όπως βλέπω από το http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/577242/ta-pada-gia-ti-foitisi-sta-dimosia-iek/ μια σελίδα που απλά αναφέρει ειδήσεις.

Νομίζω πως θα έπρεπε να κοιτάξεις μια ποιό αξιόπιστη σελίδα π.χ του υπουργείου παιδείας ή κάποιου νόμου.

Δημοσ.

Μα βρε Miracle στο δημόσιο ΙΕΚ της κωλοπετεινίτσας βρήκαν και αυτοί να κάνουν ταλιμπανιές; Και καλά κάνεις και γελάς γιατί η όλη φάση είναι πραγματικά τραγελαφική.

-Η γραμματεία, να την παίρνω τηλέφωνο και να μου λέει συγγνώμη κύριε αλλά δεν δίνουμε πληροφορίες από το τηλέφωνο, αν θέλετε να περάσετε από κοντά. 

Καλά σου λέει.

Τι να περάσω από κοντά βρε σκιάχτρο, βρε ιπποπόταμε, βρε τριχωτή μάζα λίπους που θες να μου αποκαλείσαι και θηλυκό. Που πέρασα και δεν ήξεραν που τους πάνε τα 4 εκεί μέσα. Σε αυτό το εγκαταλελειμένο, γεμάτο ρωγμές κτήριο και με βοσκαρίες δεξιά και αριστερά να μου το παίζουν καμπόσοι και με σοφιστικέ στυλάκι κιόλας; Τσαπρρρρρρ ρε, τσαπρρρρρρ!!!! (βοσκαρία=άβουλη μάζα ανθρώπων η οποία αποτελείται συνήθως από απόφοιτους δημοτικού-γυμνασίου, μουσάτους με την χαρακτηριστική μυρωδιά ποδαρίλας να αναδύεται από το σώμα τους, σε "στραβώνουν" υπομονετικά με το βλέμμα τους όταν σε δουν για πρώτη φορά και είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την πρόκλησή σου αν τους "στραβώσεις" και εσύ για πολλή ώρα, κάνουν φούντες όλη μέρα, έχουν τεράστια κοιλιά και τους αρέσει να τρώνε μεζέδες και να πίνουν πολύ κρασί ή ρακί και όταν προσπαθούν να προσεγγίσουν μία κοπέλα της προσποιούνται ένα απόσπασμα από το <<Ρωμαίος και Ιουλιέτα>> το οποίο διαρκεί μερικά λεπτά, όσο και ο ρομαντισμός τους/ οι επιδόσεις τους στο κρεβάτι δηλαδή και... ας μην ξεχνάνε ότι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα πεθαίνουν και οι 2 στο τέλος, μαζί! ) 

Ένα από τα προβλήματα της διαδικασίας είναι ότι στηρίζεται μόνο σε μόρια και όχι σε ποιοτικά στοιχεία κάθε υποψηφίου. Προσωπικά κρίνοντας από το παραπάνω δε θα σε έβαζα όχι σε ΙΕΚ, ούτε σε λεωφορείο που λέει ο φίλος παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Βρε zio αυτό που έγραψες ,αν το διαβάσεις αύριο προσεκτικά με καθαρό μυαλό, θα δεις ότι δεν έχει συνοχή. Έχω παραθέσει link στο αρχικό ποστ όπου εξήγησα και τον τρόπο υπολογισμού μορίων και ανέφερα επίσης ότι αν καταφέρω να δηλώσω και τα μόρια της τριτεκνίας είμαι πολύ πιο πάνω από αυτούς που μπήκαν με μόρια κοντά στην βάση. Τα δικά μου όπως είναι τώρα είναι ακριβώς 22.800 και μαζί με της τριτεκνίας καταλήγουν σε 25.800 ενώ η βάση είναι διαμορφωμένη με μόλις 21.800.

Έχεις δίκιο, δεν είχα δει το λινκ στο 1ο σου ποστ. Δεν ξέρω τι γίνεται, καλύτερα να μιλήσεις με τη σχολή και αν χρειαστεί να κάνεις ένσταση όπως σου είπαν και τα παιδιά. Καλή τύχη από μένα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...