Pinball1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αγόρασα ένα domain name και θα ήθελα να έχω ένα email πχ [email protected] και ψάχνω κάποιον τρόπο για να το κάνω αυτό δωρεάν αν είναι δυνατόν. Δοκίμασα το zoho, αλλά χωρίς επιτυχία γιατί ενώ μπορώ να στείλω email δεν μπορώ να λάβω. Υπάρχει μήπως κανείς που έχει χρησιμοποιήσει επιτυχώς κανείς κάποιο site για τέτοια υπηρεσία; Ευχαριστώ.
papp0us Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Το κάνεις είτε μέσω του Gmail (έχει νομίζω πλέον χρέωση 5$ το μήνα) η αλλιώς μέσω του hosting σου. Αν υπάρχει. Υπάρχεις; ή έχεις μόνο το Domain;
Skierpetros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχουν νομίζω και εταιρίες hosting που για κάποιο μικρο ποσο κάθε μηνα μπορούν να σου προσφέρουν τέτοια υπηρεσία συνήθως με 2-3 ευρω τον μηνα...
mobile_32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ψάξε το papaki.gr που δίνει δωρεάν hosting και email και μπορείς να καταφέρεις και το δικό σου domain. Αυτό που δεν εχω καταλάβει ειναι να προσφέρει push notifications η όχι Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα