Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ πιθανόν (άμα κατάλαβα καλά) ναι να είναι θέμα στην μεσαία τριβή που από όσο ξέρω δεν επισκευάζεται οπότε πας σε νέα (άμα είναι κλειστού τύπου). Αλλά σε βγάζει για πάρα πολλά χιλιόμετρα ακόμα οπότε μην ανησυχείς! Όσο για τον έλεγχο και συντήρηση άμα κάτσεις και παρακολουθησες τα βίντεο του φίλου με τον καιρό θα τα μάθεις όλα και θα σου είναι παιχνιδάκι. Δεν είναι κάτι... Μέταλλα και βίδες είναι Υπάρχει περίπτωση να θέλει σφύξιμο; Είναι καινούριο το ποδήλατο και δεν το βλέπω και τόσο λογικό να έπαθε ζημιά εκεί. Συνήθως την παθαίνουν μετά από αρκετά χιλιόμετρα. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με!
evoracing Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Από κλειστές μεσαίες τριβές δεν ξέρω και πολλά να σου πω, πάντως αυτό που ξέρω είναι πως δεν επισκευάζονται. Νταξ δεν είναι ανάγκη να χαλάσει από χιλιόμετρα, πχ άμα είσαι όρθιος και πέσεις σε λακκούβα, λέω τώρα, προφανώς θα δεχτεί μεγάλη καταπόνηση... Σε κάτι τέτοια δεν βάζουν και τις καλύτερες τριβές, όχι και άσκοπα...
Unabomber Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Από το κατάστημα που αγοράστηκε μου είπαν ότι επειδή κανω πολλά χιλιόμετρα (110 σε 5 μέρες) πρέπει κάθε 1 με 1μιση μήνα να το πηγαίνω για έλεγχο και συντήρηση. Ισχυει; Ποιος Bob μαστορας το ειπε αυτο ?
Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Από κλειστές μεσαίες τριβές δεν ξέρω και πολλά να σου πω, πάντως αυτό που ξέρω είναι πως δεν επισκευάζονται. Νταξ δεν είναι ανάγκη να χαλάσει από χιλιόμετρα, πχ άμα είσαι όρθιος και πέσεις σε λακκούβα, λέω τώρα, προφανώς θα δεχτεί μεγάλη καταπόνηση... Σε κάτι τέτοια δεν βάζουν και τις καλύτερες τριβές, όχι και άσκοπα... Αν όντως έχει θέμα, συμφαίρει φαντάζομαι η αλλαγή ε; Ποιος Bob μαστορας το ειπε αυτο ? Προφανώς δεν ισχυεί απ'ότι κατάλαβα . Και να σου πω δεν έχει νόημα
evoracing Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν όντως έχει θέμα, συμφαίρει φαντάζομαι η αλλαγή ε; Προφανώς δεν ισχυεί απ'ότι κατάλαβα . Και να σου πω δεν έχει νόημα Εε ναι προφανώς! τώρα αν θα βάλεις μια φτηνή και όταν χαλάει δεν κλαις τα λεφτά σου ή μια ακριβή εσύ αποφασίζεις. Ότι πληρώνεις παίρνεις που λένε ... Πάντως και οι δρόμοι μας δεν σε κρατάνε σε καθησύχαση...
Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσο καιρο το εχεις το ποδηλατο ? 10 μέρες περίπου... Εε ναι προφανώς! τώρα αν θα βάλεις μια φτηνή και όταν χαλάει δεν κλαις τα λεφτά σου ή μια ακριβή εσύ αποφασίζεις. Ότι πληρώνεις παίρνεις που λένε ... Πάντως και οι δρόμοι μας δεν σε κρατάνε σε καθησύχαση... Μου κάνει εντύπωση πάντως πως ένα ποδήλατο 5 χρονών τύπου Jumbo άντεξε. Τι να πω. Πραγματικά ελπίζω να είναι θέμα σφυξίματος ή ο ήχος να είναι από το πετάλι γιατί έχω ξενερώσει.
tunerakos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Φίλε mitsos the great, μπορεί να άργησα να επανέλθω αλλά θα πω και εγώ την άποψη μου.. Το πρώτο που θα πρέπει να τσεκάρεις και μάλιστα άμεσα είναι άμα έχει χαλαρώσει.. Άμα έχει ξεσφίξει θα έχεις θέμα να το αφήσεις και άλλο γιατί θα σου κάνει τα πάσα !#!$!@#... Τώρα άμα είναι σφιχτό και τα πετάλια δεν μπορούν να κινηθούν αριστερά δεξιά είμαστε καλύτερα... Σε αυτή τη περίπτωση έχουν πρόβλημα τα ρουλεμάν και ανάλογα με τον τύπο της μεσαίας τριβής κάνεις και την ανάλογη κίνηση.. Όπως και να έχει επειδή μέσα από τα λόγια κανείς δεν μπορεί να σου πει σίγουρη λύση και επειδή 10μέρες είναι αδικαιολόγητα μικρό χρονικό διάστημα για να πάθει τέτοια ζημιά, μάλλον για αστοχία υλικού μου κάνει.. Οπότε πας στο κατάστημα που το αγόρασες και απαιτείς δωρεάν αντικατάσταση.. Υποτιθεται ότι ένα σοβαρό κατάστημα παρέχει κάποιου είδους "εγγύηση"... Όχι και σε 10 μέρες να θέλει πέταμα... 2
wizzy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Για θόρυβο στη μεσαία τριβή, μου έχει τύχει να φταίνε τα πετάλια που είχαν λίγο "τζόγο". ΟΚ, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για αυτό (εκτός από το να τα αλλάξεις), αλλά αν το πας σε ποδηλατά μπορεί να τα διορθώσει. 1
evoracing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Για θόρυβο στη μεσαία τριβή, μου έχει τύχει να φταίνε τα πετάλια που είχαν λίγο "τζόγο". ΟΚ, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για αυτό (εκτός από το να τα αλλάξεις), αλλά αν το πας σε ποδηλατά μπορεί να τα διορθώσει. Τώρα που το λες και σε εμένα, είχα ξεχάσει αυτή την εκδοχή! Συνήθως σε αυτά τα ποδήλατα στο εργοστάσιο βάζουν πολύ απλά πετάλια, οπότε καλύτερα αλλαγή και όχι επισκευή!.. Και βάλε καλύτερα αντιολισθητικά γιατί έχω φάει τούμπα από γλίστρημα στο πετάλι (και ποιο μικρά μην σου πω... βρίσκουν στις στροφές!)
Unabomber Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Επισης αμα εχει πεσει νερο μεσα στην μεσαια τριβη , τοτε τα ρουλεμαν (αν δεν ειναι κλειστου τυπου) θελουνε βγαλσιμο και ξανα γρασσαρισμα.... Ειδικα σε τετοια απλα ποδηλατα δεν βαζουν και τα καλυτερα.... Οπως και να χει πανε στο ποδηλατά να στο δει.... 1
tunerakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έτοιμο και το νεο βίντεο.. Θέμα η στάση οδήγησης και το πως προσαρμόζουμε το ποδήλατο στα μέτρα μας. https://www.youtube.com/watch?v=ylQPSTQTZYM&list=UU9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Check it out! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη! 1
evoracing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έτοιμο και το νεο βίντεο.. Θέμα η στάση οδήγησης και το πως προσαρμόζουμε το ποδήλατο στα μέτρα μας. https://www.youtube.com/watch?v=ylQPSTQTZYM&list=UU9h7j8yHKezJf-9XVq8CTXQ Check it out! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη! Με άκουσες για τα τρίποδα εε? όντως τι όπλο έχεις και βγάζει τέτοια αποτελέσματα?
Mitsos_The_Great Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Φίλε mitsos the great, μπορεί να άργησα να επανέλθω αλλά θα πω και εγώ την άποψη μου.. Το πρώτο που θα πρέπει να τσεκάρεις και μάλιστα άμεσα είναι άμα έχει χαλαρώσει.. Άμα έχει ξεσφίξει θα έχεις θέμα να το αφήσεις και άλλο γιατί θα σου κάνει τα πάσα !#!$!@#... Τώρα άμα είναι σφιχτό και τα πετάλια δεν μπορούν να κινηθούν αριστερά δεξιά είμαστε καλύτερα... Σε αυτή τη περίπτωση έχουν πρόβλημα τα ρουλεμάν και ανάλογα με τον τύπο της μεσαίας τριβής κάνεις και την ανάλογη κίνηση.. Όπως και να έχει επειδή μέσα από τα λόγια κανείς δεν μπορεί να σου πει σίγουρη λύση και επειδή 10μέρες είναι αδικαιολόγητα μικρό χρονικό διάστημα για να πάθει τέτοια ζημιά, μάλλον για αστοχία υλικού μου κάνει.. Οπότε πας στο κατάστημα που το αγόρασες και απαιτείς δωρεάν αντικατάσταση.. Υποτιθεται ότι ένα σοβαρό κατάστημα παρέχει κάποιου είδους "εγγύηση"... Όχι και σε 10 μέρες να θέλει πέταμα... Το πήγα σε ποδηλατά, έσφιξε μεσαία τριβή και άλλαξε τα πετάλια με αλουμινίου και έριξε λιπαντικό σε τριβή, αλυσίδα και δίσκους. Στην αρχή ήταν όλα καλά, πριν λίγο που ανέβηκα στο ποδήλατο και ενώ ξεκίνησα χωρίς θορύβους (το δυνατό χτύπημα εξαφανίστηκε πάντως) μετά από λίγο ακούω τριξίματα. Τα ηχογράφησα και τα ανεβασα εδώ ... Ηχογράφηση 2014-10-04 14-25-43.wav και Ηχογράφηση 2014-10-04 14-47-54.wav Μερικές φορές τα κάνει ακόμα και αν "κρατάω" το δίσκο σταθερό και δεν κάνω πετάλι. Να σημειώσω ότι ακούγονται και σε ορθοπεταλιές...
evoracing Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω τον θόρυβο.. Προσπάθησε να κεντράρεις από που ακούγεται! Ποιο πολύ μου πάει σε πίσω κέντρο ρόδας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα