Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καινούριο ήταν διαφορετικά θα το καταλάβαινα από πιθανές φθορές/χτυπηματάκια ή μικρογρατζουνιές που υπάρχουν συνήθως σε ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο. Χάλια δεν είναι (τουλάχιστον δεν το έκανε στην αρχή, το μοναδικό πρόβλημα που είχα ήταν ότι έβρισκε η αλυσίδα στο ντεραγιέ και ήταν θέμα ρύθμισης). Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν μετά από μερικές μέρες. Μήπως φταίει που κάνω πολλά km; Περίπου 180Km έχω κάνει τις τελευταίες 7 μέρες... Unabomber παίζει να θέλει αλλαγή ρουλεμαν; Δεν θυμάμαι αν το άλλαξε αυτό. evoracing αν εννοείς το ντεραγιέ νομίζω ότι είναι σωστά ρυθμισμένο.
Unabomber Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν ειναι αυτο που λεει ο Evo, τοτε πιθανον να θελει αλλαγη ρουλεμαν μεσαιας τριβης… ή απλα ενα καλο γρασσαρισμα... 180km σε δρομο ή σε χωμα ? 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν ειναι αυτο που λεει ο Evo, τοτε πιθανον να θελει αλλαγη ρουλεμαν μεσαιας τριβης… ή απλα ενα καλο γρασσαρισμα... 180km σε δρομο ή σε χωμα ? Υπάρχει ένας καλός οδηγός για γρασάρισμα; Θα το πάω για αλλαγή ρουλεμαν πάντως. Μόνο σε δρόμο τα 180km.
Unabomber Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για τσεκαρε και εδω. Απαραδεκτο βεβαια σε 180km δρομου σε καινουργιο ποδηλατο να εχει τετοια θεματα. 1
akis_supernatural Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 υπαρχει καποιο βιντεο πως να φτιαξεις μονος σου ποδηλατο? εννοω να αγορασεις κομματια και να τα ενωσεις...
Unabomber Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αυτο μπορει να σε βοηθησει.. αλλα δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη το να φτιαξεις ενα ποδηλατο κομματι-κομματι..... Ενα απο τα ποδηλατα μου, ετσι το εκανα. και ρολλαρει μια χαρα....
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για τσεκαρε και εδω. Απαραδεκτο βεβαια σε 180km δρομου σε καινουργιο ποδηλατο να εχει τετοια θεματα. 180Km τις τελευταίες 7 μέρες. Συνολικά περίπου έκανα 400-450. Και πάλι όμως απαράδεκτο γιατί το συγκεκριμένο θόρυβο τον έκανε στις αρχές (5η μέρα και μετά αν θυμάμαι καλά) που το είχα. Σκέφτομαι να βάλω μια μεσαία τριβή των ~20ε και να μην ξανα ασχοληθώ. Σκέφτομαι όμως, υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο; Καγκουριές κτλ δεν κάνω με το ποδήλατο. Έχω απελπιστεί λίγο και δυστυχώς δεν είχα την οικονομική δυνατότητα για κάτι καλύτερο της τάξης των 400-500ε...
evoracing Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τελικά η μεσαία τριβή είναι κλειστού ή ανοιχτού τύπου? άμα είναι κλειστού τι γρασάρισμα να κάνεις? Γενικός μην αγχώνεσαι! τα ποδήλατα ότι και να έχουν δεν θα φτάσουν σε σημείο να μην κουνιούνται! εκτός αν μείνεις από λάστιχο-αλυσίδα!. Αυτά τα κρακ τα κάνει και σε εμένα ένα παλιό που έχω από την μεσαία τριβή. Δεν έχω ασχοληθεί και έχω κάνει 800km έτσι. να φανταστείς έχει κοπεί η βάση από τα ρουλεμάν, και έχω πετάξει τα μπαλάκια έτσι μέσα χύμα (μην σου πω πάει και ποιο καλά ) Τσέκαρε άμα μπορείς εν κίνηση αν ακουμπάει τίποτα η αλυσίδα στο ντεραγιέ... Έχω δει και κάτι άλλα ρουλεμάν κλειστού τύπου που δεν θέλουν γρασάρισμα, δεν έχω γνώμη απλά φαίνονται καλύτερα!
Unabomber Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εννοειται αμα αλλαξεις μεσαια τριβη, θα βαλεις κλειστου τυπου.... ουτε να φοβασαι αμα βραχει ουτε τιποτα... Εγω εχω βαλει μια της Hope και φτου-φτου ακομα αντεχει..... Εvo, εσενα ειναι παλιο οπως λες.... του φιλου ομως ειναι καινουργιο, δεν δικαιολογουνται τα κρακ-κρακ... Μitso ποσο το πηρες το ''οχημα'' ?
evoracing Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Προφανώς! απλά θέλω να πω πως δεν θα πάθει κάτι, άμα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα τώρα ας το κρατήσει έτσι και να πάρει μια καλή κλειστή μεσαία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο! 1
Athanvla Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Unabomber 239 το πήρα. Δεν είναι και λίγα! Νομίζω είναι κλειστου τύπου η μεσαία τριβη. Πως μπορώ να σιγουρευτώ για αυτό;
Unabomber Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Unabomber 239 το πήρα. Δεν είναι και λίγα! Νομίζω είναι κλειστου τύπου η μεσαία τριβη. Πως μπορώ να σιγουρευτώ για αυτό; Double account spotted!!!!!!! 239 και κλειστου τυπου μεσαια τριβη, χλωμο το κοβω,,,,,, Επισης 239 ειναι λιγα για ποδηλατο.....
Athanvla Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Double account spotted!!!!!!! 239 και κλειστου τυπου μεσαια τριβη, χλωμο το κοβω,,,,,, Επισης 239 ειναι λιγα για ποδηλατο..... Το account αυτο εδωσα εντολη να γινει ban. Πως θα καταλάβω τι τύπου ειναι η τριβη?
Unabomber Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αμα ειναι κλειστη θα γραφει καπου πανω, ''DO NOT DISASSEMBLE'' ή ''SEALED UNIT'' απλο ειναι.
akis_supernatural Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.praktiker.gr/p/podilato-everest-mountain-maverick-26-mayro-19038 http://www.praktiker.gr/p/podilato-mountain-mirage-viper-26-gkri-40928 http://www.praktiker.gr/p/podilato-interbike-born-to-run-ii-26-36805λενε τιποτα? δυστηχως παραπανω λεφτα δεν παιζουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα