Unabomber Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλοριζικο και καλο riding..... Πριν σταματησεις κατεβα απο την σελα στον οριζοντιο σωληνα και πατα τα ποδια σου κατω. Δεν ειναι δυσκολο.
akis_supernatural Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 απλα ξερεις τι γινεται? φοβαμαι να κατεβω απο τη σελα γιατι φοβαμαι μηπως χτυπησω ξερεις που...... επισης αν πεταχτει κατι μπροστα μου και δεν προλαβω να κατεβω απο τη σελα τι γινεται ? 1
Unabomber Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Oλοι το φοβομαστε αυτο...... Αλλο τροπος δεν νομιζω να υπαρχει..... εκτος αν κατεβασεις την σελα και μαμησεις τα γονατα και τα ποδια σου. Ε, και συ βρε ποση ωρα κανεις να κατεβεις απο την σελα ? κλασματα του δευτερολεπτου ειναι. Αλλη λυση ειναι τωρα που το θυμηθηκα αυτο που κανω οταν κατεβαινω πλαγιες, παω στην ουσια πισω απο την σελα αμα θελω να φρεναρω αποτομα, ωστε το βαρος να παει πισω και να μην φαω τα μουτρα μου σε κανα κοτρονι..... Αλλα δεν ξερω αμα σε βολεψει με τον τυπο ποδηλατου που εχεις.
akis_supernatural Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 πρεπει να το κανω χιλιομετρα να το συνιθησω..... 25 χρονια τωρα ασχολουμουν μονο με bmx και τωρα μου φανηκε πολυ ψηλο χαχαχαχα 1
Unabomber Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ολοι εχουμε περασει απο την bmxαδικη σχολη....... Θα το συνηθισεις, μην φοβασαι..... αν πεσεις θα σηκωθεις...... Εγω τις πρωτες μερες που εκανα καταβαση πλαγιας , παιζει να ειχα πεσει πανω απο 50φορες...... χααχαχαχ απολογισμος : ενα σπασμενο πλευρο, και ενας ραγισμενος αστραγαλος..... αχχαχααχαχ.... :-D Αλλα τωρα μετα απο τοσα χρονια και με το καταλληλο ''εργαλειο'' δεν νοιωθω.
akis_supernatural Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 να ρωτησω κατι αλλο..... ειχα παρει οπως σας ειπα το ideal.... εχω 3 θεματακια.... 1) στην ενδειξη για το ποια ταχυτητα εχω για την πισω κασετα μου δειχνει αλλα ντ αλλων. π.χ. εχω 5 και μου δειχνει οτι εχω βαλει την 4. τι μπορει να συμβαινει? αντιστοιχα για τις μπροστα ταχυτητες ειναι ενταξει η ενδειξη. 2) οταν ξεκινησω να κανω πεταλι στην αρχη υπαρχει ενα μικρο κενο ειναι φυσιολογικο? 3) στο μπροστα ντεραγιε πιο πολυ οταν αλλαζω ταχυτητα τις αλλαζει πολυ βιαια και ακουγεται ενα δυνατο τακ οταν πατησω να κατεβασω ταχυτητα. περιμενω απαντησεις σας!! και σορρυ αν τα περιεγραψα καπως μπερδεμενα ...
Unabomber Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 1 ) Βαλε την πρωτη ταχυτητα στο τιμονι και μετα βαλε την αλυσιδα με το χερι στην πρωτη θεση….. μετα θα παιξεις με τις βιδουλες στο πισω ντεραγιε για adjustment…. 2) τι κενο ? 3) Σε μενα να δεις πως κανει οταν ανεβοκατεβαζω …. λες και σπαει….
akis_supernatural Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 1 ) Βαλε την πρωτη ταχυτητα στο τιμονι και μετα βαλε την αλυσιδα με το χερι στην πρωτη θεση….. μετα θα παιξεις με τις βιδουλες στο πισω ντεραγιε για adjustment…. 2) τι κενο ? 3) Σε μενα να δεις πως κανει οταν ανεβοκατεβαζω …. λες και σπαει…. λοιπον στο τριτο με καθυσηχασες αρα δεν υπαρχει προβλημα ετσι? στο 2 τωρα... κενο εννοω οτι π.χ. πιανω με το χερι το πεταλι να κουνισω τη ροδα μεχρι να τεντωσει η αλυσιδα και να κινηθει ο τροχος πρεπει να προχωρησει το πεταλι λιγα εκατοστα και μετα κινειται η ροδα ειναι φυσιολογικο? ελπιζω να το εξηγησα καλα... στο 1 δεν το περιεγραψα καλα δεν εννοω οτι δεν μπαινει η ταχυτητα μπαινουν κανονικα ολες απλα η ενδειξη στο τιμονι που μου δειχνει ποια ταχυτητα εχω βαλει πισω μου δειχνει οτι να ναι δλδ εχω 4 π.χ. αλλα αυτο δειχνει οτι 3η
Unabomber Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Για το 1, το indicator εννοεις ? Δηλαδη, βαζεις 2η ταχυτητα , την παιρνει κανονικα …. αλλα στο indicator δειχνει πχ 3-4η ? Για το 2, η αλυσιδα σου ειναι τεντωμενη ? Μπορει να υπαρχει εξτρα κλιπ, στην αλυσιδα που να χρειαζεται αφαιρεση. γι'αυτο να βλεπεις μια μικρη καθυστερηση. Ξαναλεω, μπορει….. οχι οτι ειναι σιγουρο….
akis_supernatural Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Για το 1, το indicator εννοεις ? Δηλαδη, βαζεις 2η ταχυτητα , την παιρνει κανονικα …. αλλα στο indicator δειχνει πχ 3-4η ? Για το 2, η αλυσιδα σου ειναι τεντωμενη ? Μπορει να υπαρχει εξτρα κλιπ, στην αλυσιδα που να χρειαζεται αφαιρεση. γι'αυτο να βλεπεις μια μικρη καθυστερηση. Ξαναλεω, μπορει….. οχι οτι ειναι σιγουρο…. α μπαραβο αυτο ακριβως συμβαινει με το indicator! δεν ξερω αν ειναι τεντωμενη.... δε βλεπω παντως κανενα εξτρα κλιπ...
Unabomber Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 clip εννοω αυτο Μπορει να υπαρχει καποιο εξτρα και γι'αυτο να βλεπεις μια καθυστεριση. Eιναι καπως ετσι ? Oσο για το indicator, τι shifts εχεις ? Παιζει να ειναι χαλασμενο ή να εσπασε απο μεσα… και στις 2 περιπτωσεις το πας στον ποδηλατα σου να το ανοιξει και να το δει... πχ, στα δικα μου bikes τα εχω βγαλει τελειως. Αχρειαστα ειναι….
akis_supernatural Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 η αλυσιδα οχι δεν ειναι οπως στην εικονα απλα ειναι ελαχιστα απο το να ειναι εντελως τεντωμενη γι αυτο και η καθυστερηση.... δεν ξερω τι shifts εχει το ideal freeder 2014 εχω... και εγω θα ηθελα να το βγαλω αλλα δεν ξερω πως...
Unabomber Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Λογικα αυτα πρεπει να εχεις…. Τα STEF-40 ειναι.
akis_supernatural Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ναι αυτα ειναι... αλλα δεν με πειραζει και τοσο γιατι δεν τα κοιταω... τα θεματα μου ειναι η αλυσιδα και η οχι τοσο ομαλη εναλλαγη ταχυτητων (μονο στο μπροστα ντεραγιε και μονο οταν κατεβαζω σκεφτηκα μηπως φταιει η ταση της ντιζας) το εφτιαξα το indicator!!! ανοιξα το διαφανο καπακι απο πανω εβγαλα τη βελονα και ειδα οτι απλα ειχε φυγει απο την υποδοχη που μπαινει τωρα ολα οκ!!! οποτε μενουν τα 2 θεματακια που εχω... οποιος μπορει ας με βοηθησει. θα το πηγαινα στον ποδηλατα αλλα προτιμω να τα φτιαχνω μονος μου αρεσει...
Unabomber Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Well done.... για το δευτερο, με το ντεραγιε, τοσο πολυ θορυβο κανει οταν αλλαζεις ταχυτητα ? Στην ουσια απλα ¨τροχοδρομει¨ την αλυσιδα.... δεν ειναι καποιο θεμα..... Οσο για την αλυσιδα...οταν εισαι πανω και κανεις πεταλι καταλαβαινεις αυτη την καθυστερηση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα