georgekasa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 100 ευρώ ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι ): gaming ( Dota 2 ) , netbeans ( java 2d games ) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: netbeans ( Java ) iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Οχι . έχω : Philips 236 v lsb led Οχι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) e - shop vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? από εμένα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Οχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας Οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού Οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Ram : 6 gb cpu : i5 2310 @2.9 Ghz ( stock cooler ) motherBoard : Asus B75M - Plus GPU : VGA CLUB3D ATI HD6790 1GB DVI HD http://www.club-3d.com/isotope/c/cgax-67924_web-ae21729b.pdf case : corsair carbide series spec - 01 mid tower HDD : 1 Tb SSD : SHFS37A/120G HYPERX FURY Power Supply : imemory 600w dr-8600btx
KiriosD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Για αυτά τα λεφτά δε βλέπω το λόγο να αλλάξεις κάτι ακόμη, προσωπική μου άποψη είναι να τα βάλεις στη μπάνκα για αργότερα.
adtakhs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ απ`όλα τα παραπάνω δεν κατάλαβα τι θες να αναβαθμίσεις ....
Hyphen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ απ`όλα τα παραπάνω δεν κατάλαβα τι θες να αναβαθμίσεις .... ελα ντε 1
georgekasa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 o πρώτος το κατάλαβε και εσύ όχι παρόλο που έχεις ποιο πολλά comments και αυτο το thread νομίζω οτι είναι για γενικές αναβαθμίσεις .'Αμα ήθελα να αλλάξω τροφοδοτικό θα σου έγραφα θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό .
vrykolakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτε εγώ κατάλαβα, πάντως... Φαίνεται πως τα σχόλια με την αντίληψη είναι αντιστρόφως ανάλογα...
georgekasa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 αφού κάνεις δεν καταλαβαίνει τη σημαίνει γενικό thread θα το κανω ποιο ειδικό να αλλάξω τροφοδοτικό ναι ή οχι. ευχαριστω
kaliakman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει πέσει επιδημία τις τελευταίες μέρες με την αγένεια εδώ πέρα?Ακόμα και αν το έχεις βάλει με μεγάλα κόκκινα γράμματα και κάποιος δεν το δει σε πειράζει να το ξαναγράψεις σαν απάντηση?Btw. Ούτε εγώ κατάλαβα τι ζητάς.
Hyphen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 o πρώτος το κατάλαβε και εσύ όχι παρόλο που έχεις ποιο πολλά comments και αυτο το thread νομίζω οτι είναι για γενικές αναβαθμίσεις .'Αμα ήθελα να αλλάξω τροφοδοτικό θα σου έγραφα θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό . γενικη αναβαθμιση με 100 ευρω δεν κανεις παντως...οποτε πως να σε βοηθησω? το μονο που μπορεις να αλλαξεις ειναι το τροφοδοτικο σου με 100 ευρω τα υπολοιπα δεν μπορεις και δεν εχει αξια για την δουλεια που το θες. Για καρτα δεν φτανουν.
Teojesper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 'Αλλαξε το τροφοδοτικό σου με κάποιο πιο ποιοτικό, και πήγαινε για μια GTX 970 εφόσον το θες καθαρά για gaming.
Hyphen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 'Αλλαξε το τροφοδοτικό σου με κάποιο πιο ποιοτικό, και πήγαινε για μια GTX 970 εφόσον το θες καθαρά για gaming. θα μπορουσε να το αλλαξει το psu αλλα δεν νομιζω οτι το παιδι θελει να παρει καρτα 300+ευρω . Ασε που για dota 2 δεν του χρειαζεται τοσο δυνατη καρτα ειπαμε...
The_Judas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικό είναι κάπως φθηνιαρικο. Θα μπορούσε να αλλαχτεί με ένα XFX ProSeries 650W ή με το Super Flower Golden Green 650W.
Teojesper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το τροφοδοτικό είναι κάπως φθηνιαρικο. Θα μπορούσε να αλλαχτεί με ένα XFX ProSeries 650W ή με το Super Flower Golden Green 650W. και τα 550 είναι υπεραρκετά για μελλοντική αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα