Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 100   ευρώ

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι ): 

gaming  ( Dota 2 ) , netbeans  ( java 2d games )

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

netbeans ( Java )

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

Οχι .

έχω  :  Philips 236 v  lsb led

Οχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

e - shop

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

από εμένα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

Οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

Οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

Οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Ram : 6 gb

cpu  : i5 2310  @2.9 Ghz ( stock cooler )

motherBoard : Asus B75M - Plus

GPU : VGA CLUB3D ATI HD6790 1GB DVI HD

http://www.club-3d.com/isotope/c/cgax-67924_web-ae21729b.pdf

case : corsair carbide series spec - 01 mid tower

HDD : 1 Tb

SSD  : SHFS37A/120G HYPERX FURY

Power Supply : imemory 600w dr-8600btx

Δημοσ.

Για αυτά τα λεφτά δε βλέπω το λόγο να αλλάξεις κάτι ακόμη, προσωπική μου άποψη είναι να τα βάλεις στη μπάνκα για αργότερα.

Δημοσ.

o πρώτος το κατάλαβε και εσύ όχι παρόλο που έχεις ποιο πολλά comments

και αυτο το thread νομίζω οτι είναι για γενικές αναβαθμίσεις .'Αμα ήθελα να αλλάξω τροφοδοτικό θα σου έγραφα θέλω  να αλλάξω τροφοδοτικό .

Δημοσ.

Έχει πέσει επιδημία τις τελευταίες μέρες με την αγένεια εδώ πέρα?

Ακόμα και αν το έχεις βάλει με μεγάλα κόκκινα γράμματα και κάποιος δεν το δει σε πειράζει να το ξαναγράψεις σαν απάντηση?

Btw. Ούτε εγώ κατάλαβα τι ζητάς.

Δημοσ.

o πρώτος το κατάλαβε και εσύ όχι παρόλο που έχεις ποιο πολλά comments

και αυτο το thread νομίζω οτι είναι για γενικές αναβαθμίσεις .'Αμα ήθελα να αλλάξω τροφοδοτικό θα σου έγραφα θέλω  να αλλάξω τροφοδοτικό .

γενικη αναβαθμιση με 100 ευρω δεν κανεις παντως...οποτε πως να σε βοηθησω?

το μονο που μπορεις να αλλαξεις ειναι το τροφοδοτικο σου με 100 ευρω τα υπολοιπα δεν μπορεις και δεν εχει αξια για την δουλεια που το θες.

Για καρτα δεν φτανουν.

Δημοσ.

'Αλλαξε το τροφοδοτικό σου με κάποιο πιο ποιοτικό, και πήγαινε για μια GTX 970 εφόσον το θες καθαρά για gaming.

θα μπορουσε να το αλλαξει το psu αλλα δεν νομιζω οτι το παιδι θελει να παρει καρτα 300+ευρω . Ασε που για dota 2 δεν του χρειαζεται τοσο δυνατη καρτα ειπαμε...

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι κάπως φθηνιαρικο. Θα μπορούσε να αλλαχτεί με ένα XFX ProSeries 650W ή με το Super Flower Golden Green 650W.

και τα 550 είναι υπεραρκετά για μελλοντική αναβάθμιση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...