VasilisDv Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια χαρα φιλοι του φορουμ...Θα ηθελα την βοηθεια ενος γνωστη σχετικα με τα ιεκ δελτα...πριν μια εβδομαδα ειχα γραφτει στα ιεκ δελτα ως τεχνικος μηχανοτρονικης και ολα κανονικα εκανα την εγγραφη μου και τους εδωσα και προκαταβολη 100 ευροπουλα...Φευγωντας ξεχασα να τους ρωτισω σχετικα με το ποτε αρχιζουν τα μαθηματα και γενικα ποια η πρωτη μερα και την ωρα εναρξης του...οποιος γνωριζει ας μου πεικαι γενικα μια εικονα σχετικα με την φοιτηση του εκει...ευχαριστω εκ τον πρωτερον
genius_13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Η έναρξη των μαθημάτων δεν έχει οριστηκοποιηθεί ακόμα , αυτήν την στιγμή γνωρίζουμε για 1/10 αλλά είναι κάπως ουτοπικό και προβλέπω να παίρνει παράταση , πέρυσι τα παιδιά ξεκίνησαν αρχές Νοεμβρίου , συνήθως όμως μέσα Οκτώβρη . . .Για την φοίτηση εκεί και γενικότερα στα ιδιωτικά ΙΕΚ .., σίγουρα αν έχεις όρεξη θα μάθεις τα βασικά , από εκεί και πέρα θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά από μόνος σου.Έχω περάσει από εκεί λόγο μιας υποτροφίας , οι περισσότεροι καθηγητές είναι μια χαρά , τα μαθήματα παρά είναι χαλλάρα όπως και οι εξετάσεις.Γενικότερα τα λεφτά για αυτά που προσφέρουν είναι πάρα πολλά , με 1200Ε τον χρόνο θα ήταν καλά , τα 3k που μου θέλουν είναι εκτός πραγματικότητας .Στην θέση σου θα κοιτούσα για δημόσιο ΙΕΚ όπου η φοίτηση είναι δωρεάν και οι καθηγητές σε παρόμοιο ή και καλύτερο σε κάποιες περιπτώσεις επίπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα