Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ξερεις να κανεις μονος σου, συνδεσε εν εξωτερικο πληκτρολογιο usb και κανε τη δουλεια σου. Λογικα θα κανεις restore το λειτουργικο, ειναι πολυ ευκολη διαδικασια, δεν αξιζει να πληρωσεις να σου το κανουν.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω μόνη μου αλλά αν ακολουθήσω τις οδηγίες θα τα καταφέρω...πιστεύω.. Μόνο που δεν έχω κανένα cd από αυτά που λέει στον σύνδεσμο...

Δημοσ.

Τα πιο πεταμενα λεφτά που μπορείς να δώσεις είναι για φορμάτ. Μιση ωρα το πολύ να ψαχτεις στο ίντερνετ και τα χεις μαθει όλα.

Δημοσ.

Αν ήξερε τη διαδικασία του φορματ δεν θα μας ρωτούσε καν.

Πες μας ποιο μοντέλο netbook έχεις γιατί ορισμένα έχουν εύκολο recovery στην αρχική κατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο κοστίζει να κάνω format σε netbook με windows xp του οποίου το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει; :unsure:

Και πως είσαι σίγουρη ότι με format θα σου λυθεί το πρόβλημα?

Είσαι βέβαιη ότι δεν έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο και ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση?

Δοκίμασε με ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο, και αν δουλέψει το πρόβλημα δεν οφείλεται στο λειτουργικό σου αλλά στο πληκτρολόγιο και επομένως δεν είναι απαραίτητο να κάνεις format.

Επεξ/σία από Euclides
  • Like 2
Δημοσ.

Εκτός από το πληκτρολόγιο, δεν μπορεί να μπει στο διαδίκτυο ενώ αναγνωρίζει και λέει ότι έχει συνδεθεί με δίκτυο. 
Και το netbook του συμμαθητή της αδερφής μου είχε τα ίδια προβλήματα και όταν έκανε format δούλευαν όλα κανονικά. Είναι τα netbook που είχε δώσει δωρεάν σε όλους τους μαθητές της Α' γυμνασίου ο Παπανδρέου.

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο είναι; Όταν εκκινούν τα windows, ούτε τότε δουλεύει το πληκτρολόγιο; Πάτα esc, del, F2, F8, F11, Pause break όταν εκκινεί και δες αν αποκρίνεται.

Δημοσ.

Ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί να σου κάνει το φορμάτ σε 20-30 λεπτά με φλασάκι. Για την περιοχή της αθήνας οι φυσιολογικές τιμές είναι 20-25 ευρώ. Επίσης, ο ίδιος θα μπορεί να σου βρει πληκτρολόγιο στο ebay (αν όντως είναι χαλασμένο) και να στο αλλάξει με περίπου 10 ευρώ εγκατάσταση + κόστος ανταλλακτικού.

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα το μυαλο μου παει μηπως εχεις εγκαταστησει 2 antivirus και εχουν αρχισει να χτυπανε διαφορα περιφεριακα. Απο AV λοιπον τι εχεις?

Δημοσ.

Είναι τα netbook που είχε δώσει δωρεάν σε όλους τους μαθητές της Α' γυμνασίου ο Παπανδρέου.

Χάχαχα! Γι αυτό δε δουλεύει! Κι εκεί χάλια τα έκανε! (Sorry for trolling)

Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή διαφορετική. Αντί να δώσεις 20 για φορμάτ (που δεν θα είναι τόσο αλλά παραπάνω!) και 10 για εργασία αλλαγής πληκτρολογίου (που πάλι δεν θα είναι τόσο αλλά παραπάνω!) και κάνα 40ρι για πληκτρολόγιο είσαι ήδη στα 70 (με προοπτική το παραπάνω κόστος δυστυχώς!) και θα έχεις πάλι ένα παλιό λάπτοπ κοίταξε στα μεταχειρισμένα του ινσόμνια όπου πουλούν lenovo netbook  πολύ πιο σύγχρονα από το δικό σου με 100.

Μιά άλλη επιλογή είναι ν'ασχοληθείς μόνη σου στο διαδίκτυο διαβάζοντας για επαναφορά συστήματος στις εργοστασιακές ρυθμίσεις . (Προυποθέτει να λειτουργεί το πληκτρολόγιο).

Δημοσ.

Εμενα το μυαλο μου παει μηπως εχεις εγκαταστησει 2 antivirus και εχουν αρχισει να χτυπανε διαφορα περιφεριακα. Απο AV λοιπον τι εχεις?

Όχι δεν έχουμε εγκαταστήσει τίποτα, αφού δεν μπαίνει στο διαδίκτυο.

Χάχαχα! Γι αυτό δε δουλεύει! Κι εκεί χάλια τα έκανε! (Sorry for trolling)

Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή διαφορετική. Αντί να δώσεις 20 για φορμάτ (που δεν θα είναι τόσο αλλά παραπάνω!) και 10 για εργασία αλλαγής πληκτρολογίου (που πάλι δεν θα είναι τόσο αλλά παραπάνω!) και κάνα 40ρι για πληκτρολόγιο είσαι ήδη στα 70 (με προοπτική το παραπάνω κόστος δυστυχώς!) και θα έχεις πάλι ένα παλιό λάπτοπ κοίταξε στα μεταχειρισμένα του ινσόμνια όπου πουλούν lenovo netbook  πολύ πιο σύγχρονα από το δικό σου με 100.

Μιά άλλη επιλογή είναι ν'ασχοληθείς μόνη σου στο διαδίκτυο διαβάζοντας για επαναφορά συστήματος στις εργοστασιακές ρυθμίσεις . (Προυποθέτει να λειτουργεί το πληκτρολόγιο).

Από την αρχή πρέπει να μην έμπαινε στο διαδίκτυο, αλλά το πληκτρολόγιο δούλευε.

Δημοσ.

OFF TOPIC

Είναι τα netbook που είχε δώσει δωρεάν σε όλους τους μαθητές της Α' γυμνασίου ο Παπανδρέου.

Ο Καραμανλής τα είχε δώσει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...