Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς?

Οτι προτιμοτερο ειναι να παρεις απο visionstudio και να παραλαβεις με κουριερ και ας πληρωσεις και 10 ευρο παραπανω

να παρεις απο εξωτερικο και ας δωσεις 20 ευρο για να στο στησουν..

να δωσεις και δευτερη-τριτη ευκαιρια στο e-shop παρα να πας στο πλαισιο και να σου βγει το διπλασιο!

ή να δοκιμασεις μαγαζια οπως το mysystems-techstores-e-gate

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη κοιτάξεις σε κουτιά των 30-40ε,δεν αξίζουν για το budget αν και στο πλαίσιο δεν θα γλυτώσεις τα μέτρια κουτιά.Τροφοδοτικό κοίτα σε κάτι ποιοτικό XFX XTR,Super Flower Leadex κλπ Από οθόνη δες την Dell U2414H με 0 pixel.

Δημοσ.

Εχω ξεπερασει την ηλικια των 20+ που κοιταζα πώς θα μου βγει 10 ευρω φθηνοτερα το pc και παράλληλα δεν ειχα προβλημα να ''τζογαρω'' αν κατι δεν πηγαινε στραβα ,αλλα δεν ειχα και αρνητικές εμπειριες πάνω σε after sales support.

Τώρα πλέον θέλω να μου βγεί 50 ευρω ακριβότερα ,αλλα οταν υπάρξει προβλημα να πάω στο Πλάισιο και σε 2 ώρες να με πάρουν τηλ να μου πουν ''ναι υπήρχε προβλημα , ελάτε να αγοράσετε κατι αλλο'' (υπαρκτό γεγονος) και οχι μετα απο 20 μέρες να μου γυρισουν πίσω τις προβληματικες μνήμες λέγοντας μου ειναι ''μια χαρά'' και να αναγκαστω να τους τις ξαναπάω να τις ξανα-ελεγξουν για να αποδεχθούν οτι ειχαν πρόβλημα εκ κατασκευης (e-shop.gr).

Πλέον ο χρόνος μου ειναι χρήμα και εχω την πολυτέλεια να μου ''περισσεύουν'' τα 50 ευρω φθηνοτερα που θα βγεί απο το όποιο eshop.

Oχι -διπλή τιμή δεν θα βγεί το Πλάισιο απο τα eshops!Σε πολλά προιόντα όπως πχ οθόνες εχουν ίδιες τιμές.

Σε κάθε περιπτωση για να μην ειμαι απόλυτος θα ρίξω μια ματια και στα αλλα eshops που προτεινατε αρκει να εχουν φυσικη παρουσια στην Αθήνα.

Μη κοιτάξεις σε κουτιά των 30-40ε,δεν αξίζουν για το budget αν και στο πλαίσιο δεν θα γλυτώσεις τα μέτρια κουτιά.Τροφοδοτικό κοίτα σε κάτι ποιοτικό XFX XTR,Super Flower Leadex κλπ Από οθόνη δες την Dell U2414H με 0 pixel.

Αυτό το τροφοδοτικο ειναι καλο-με καλύπτει?

Corsair Builder Series CX500 500W PSU 80+ Bronze

Εκτος απο turbox εχει μονο corsair...

Το προτεινόμενο κουτι ,το θεωρείς κακό?Δεν θα ηθελα να δώσω κανενα 100αρικο για κουτι.

Fazn Case Fazn Hephaestus II Black Midi Tower

Η Dell που προτεινεις ,απο τεχνικα χαρακτηριστικα δεν μου φαινεται ξεχωριστη , ίσως θα πρέπει να την δω απο κοντα για να καταλάβω τη διαφορά με μια Lg/Samsung .

Θα την ψάξω πάντως γιατι διαβάζω καλά σχόλια για τις dell εδω στο φόρουμ.

Δημοσ.

αυτα που λες για το πλαισιο ισχυαν καποτε.πλεον....εχει πεσει η ποιοτητα του service του.οποτε και ακριβα προιοντα εχει και δεν εχει ποικιλια και στην τελικη,να παει να $#@%!!@ τοσα αξιολογα μαγαζια υπαρχουν εκει κατω που θα κανουν και την συναρμολογηση δωρεαν και θα βαλεις και καλυτερα προιοντα μεσα.

για τις ερωτησεις σου,εκτος μακρια απο turbo X , η σειρα cx της corsair ειναι μια μετρια σειρα....υπαρχουν πολυ καλυτερα στην αγορα.και οπως βλεπεις δεν τα εχει το πλαισιο.μαντεψε γιατι....

• Like 1
Δημοσ.

Δες/διάβασε λιγάκι περί Msystems. Από τα καλύτερα μαγαζιά στην Ελλάδα με κορυφαίο support. Έχω αγοράσει οθόνη από εκεί, και γενικώς διαβάζω τα καλύτερα. Καλή εμπειρία έχω και εγώ από Πλαίσιο, αλλά από εκεί θα αγόραζα μόνο στοχευμένα προϊόντα προσφοράς, όχι ολόκληρο pc. Έχουν τραγικά μικρή έως ανύπαρκτη ποικιλία σε βασικά κομμάτια, όπως κουτιά-τροφοδοτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, εφόσον θες να βγάλεις 5ετία και δεν καίγεσαι για super επιδόσεις, δώσε βάρος στις εγγυήσεις. Θα μπορούσες, π.χ., να δώσεις ένα 70άρι για να πάρεις έναν WD Black με 5 χρόνια εγγύηση και όχι τον Caviar που είναι μεν φτηνότερος αλλά έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ξεπερασει την ηλικια των 20+ που κοιταζα πώς θα μου βγει 10 ευρω φθηνοτερα το pc και παράλληλα δεν ειχα προβλημα να ''τζογαρω'' αν κατι δεν πηγαινε στραβα ,αλλα δεν ειχα και αρνητικές εμπειριες πάνω σε after sales support.

Τώρα πλέον θέλω να μου βγεί 50 ευρω ακριβότερα ,αλλα οταν υπάρξει προβλημα να πάω στο Πλάισιο και σε 2 ώρες να με πάρουν τηλ να μου πουν ''ναι υπήρχε προβλημα , ελάτε να αγοράσετε κατι αλλο'' (υπαρκτό γεγονος) και οχι μετα απο 20 μέρες να μου γυρισουν πίσω τις προβληματικες μνήμες λέγοντας μου ειναι ''μια χαρά'' και να αναγκαστω να τους τις ξαναπάω να τις ξανα-ελεγξουν για να αποδεχθούν οτι ειχαν πρόβλημα εκ κατασκευης (e-shop.gr).

Απο οπου θελεις εσυ..  την αποψη μας στην ειπαμε.. 

1) το τροφοδοτικο που λες δεν κανει.. δεν ειναι haswell compatible...

2) το κουτι που λες καλο ειναι.. διαστασεις δε λεει.. τι gpu χωραει, τι ψυκτρα.. αλλα μεγαλο ειναι δεν θα εχει θεμα.. 

Πανακριβο βεβαια...

3) Στην συνθεση που δοκιμασα απο πλαισιο μου βγηκε στα 806.. αρκετα παροποια συνθεση... αν θελεις την ποσταρω..

"Να ξερεις οτι αυτο που λες ηταν στα προιοντα turbo-x..  εκει εκαναν αμεση αντικατασταση. παλια μεγαλια αλλα επειδη τα προιοντα turbo-x ηταν σχεδιασμενα ναχαλανε με το παραμικρο το κοψανε.. αυτα που ηξερες τελειωσαν.."

Υ.Γ προχθες μου ειπε γνωστος οτι  απομαγνητισμενος σκληρος του ειπαν λεει οτι ειναι δικο του λαθος αρα εκτος εγγυησης!

Δημοσ.

Απο οπου θελεις εσυ..  την αποψη μας στην ειπαμε.. 

1) το τροφοδοτικο που λες δεν κανει.. δεν ειναι haswell compatible...

2) το κουτι που λες καλο ειναι.. διαστασεις δε λεει.. τι gpu χωραει, τι ψυκτρα.. αλλα μεγαλο ειναι δεν θα εχει θεμα.. 

Πανακριβο βεβαια...

3) Στην συνθεση που δοκιμασα απο πλαισιο μου βγηκε στα 806.. αρκετα παροποια συνθεση... αν θελεις την ποσταρω..

"Να ξερεις οτι αυτο που λες ηταν στα προιοντα turbo-x..  εκει εκαναν αμεση αντικατασταση. παλια μεγαλια αλλα επειδη τα προιοντα turbo-x ηταν σχεδιασμενα ναχαλανε με το παραμικρο το κοψανε.. αυτα που ηξερες τελειωσαν.."

Υ.Γ προχθες μου ειπε γνωστος οτι  απομαγνητισμενος σκληρος του ειπαν λεει οτι ειναι δικο του λαθος αρα εκτος εγγυησης!

Το τροφοδοτικό πρέπει απαραίτητα να ειναι haswell compatible ?Διαβαζω αρκετες συνθέσεις με ''απλό'' τροφοδοτικο .Κάπου διάβασα οτι το πρόβλημα λύνεται με μια επιλογη απο το bios να μην ριχνει την καταναλωση ρευματος του ο επεξεργαστής.

Κατα τα αλλα εχεις δίκιο οτι η αμεση αντικατασταση ηταν για προιόν turbo-x που οντως δεν ειναι και τα καλυτερα.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι haswell combatible.Απλα με το που ανοιγεις πρωτη φορα το pc,θα μπεις στο bios και στις ρυθμισεις του επεξεργαστη θα εχει cpu c.states και θα το βαλεις απενεργοποιημενο απο αυτοματο που θα το εχει

Δημοσ.

Μετα απο χρονια αποφασισα να βάλω το χέρι βαθια στην τσέπη και να αγοράσω ενα αξιολογο desktop που θα με βγάλει τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια χωρις να κανω αναβαθμισεις.

1. Ποσο που διαθετουμε - 1.000 ευρώ ίσως και λίγο παραπανω αν αξιζει
  2. Χρήση του υπολογιστή - εφαρμογες γραφείου/ότι εχει να κανει με το Internet/αναπαραγωγή video σε full HD/ήπια ερασιτεχνικη επεξεργασια εικόνας.Δεν παίζω παιχνίδια.
  3. Ειδικα προγραμματα - οχι
  4. Θα συμπεριληφθει οθόνη? - Ναι οπωσδήποτε και θα προτιμουσα να ειναι και tv monitor 
  5. Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι - ΟΧΙ.
  6. Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα - Ναι απο το Πλαίσιο και μαζι να γινει και η συναρμολόγηση.(Μια φορά ανέλαβα τη συναρμολογηση και οταν εμπλεξα με ελλατωματικο H/W όλοι κανανε τους κινέζους - εχω εμπιστοσύνη στο συγκεκριμενο καταστημα)
  7. Λειτουργικό σύστημα - Windows 8.1
  8. μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? - ΟΧΙ ούτε υπάρχει η πιθανοτητα για crossfire
  9. Θα γινει OC - ΟΧΙ ,ΚΑΘΟΛΟΥ
  10. Θα χρησιμοποιηθεί Hardware από άλλο/παλιό σύστημα - ΟΧΙ

Δεν αγοράζουμε σύστημα για ορίζοντα 5-ετίας !!!

Αυτό είναι λάθος σκεπτικό !

Αγοράζουμε το μικρότερο - φτηνότερο σύστημα, το οποίο μπορεί να καλύψει σήμερα τις ανάγκες μας !!!

Τα χρήματα που περισσευουν σε σχέση με το να παίρναμε σήμερα  ένα ακριβό σύστημα για 5 ετία τα κρατάμε για μελλοντικές συχνότερες αναβαθμίσεις !!

Αυτό το κάνουμε γιατί τα προιόντα τεχνολογίας αλλάζουν και βελτιώνονται σημαντικά ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ !!!

Επίσης ανά γενιά προϊόντων υπάρχει μια τιμή στην οποία παίρνεις τον μέγιστο συντελεστή απόδοσης - πληρότητα / κόστος !!

Αυτή η υλοποίηση είναι που αξίζει να αγοραστεί !

Σε ανώτερης κατηγορίας προιόντα της ίδιας γενιάς, θα πληρώσεις ΔΙΠΛΑΣΙΑ χρήματα για ένα καθαρό +10-20% .... μόνο ....

Πήγαινε στο VFM , και κράτησε τα χρήματά που περισεδεύουν για να πάρεις ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ επιδόσεις  όταν θα χρειαστείς το κάτι παραπάνω και θα σου μείνει και το παλιό σαν 2ο .... !!!

• Like 1
Δημοσ.

Προχώρησα σε παραγγελία της συνθεσης απο το Msystems.gr .

Είπα να δοκιμάσω να κανω την αγορα απο αλλο καταστημα ,μιας και κάποιοι προτειναν το εν λογω καταστημα και αρκετοί κατέκριναν το πλάισιο.

Καλή αρχή με 2 φάουλ:

• Μια ημερα μετα μου ερχεται mail οτι πρέπει να προκαταβάλω το 20% της συνολικης αξιας για να ανοικτούν τα κουτια και να γινει συναρμολόγηση .
  • Σε τηλεφωνική επικοινωνία με ενημερωνουν οτι για να γινει η συναρμολόγηση των 4 ετοιμοπαράδοτων κομματιών (case,m/b,cpu,psu) θέλουν 2-3 ημέρες!!!

Στην ερώτηση μου , που αναγράφεται στο site τους το περι προκαταβολής για να γινει η συναρμολογηση , έλαβα μια αόριστη απάντηση οτι ''κάπου πρέπει να το λέει κατα την παραγγελια '' .Εγω δεν το βρήκα γραμμενο κάπου-αν το βρει κάποιος ας ποστάρει το λινκ.

Απόλυτα λογικό να ζητας προκαταβολή για να ανοιξεις το κουτι του προιόντος ,αλλα πρέπει να το γράφεις και στους ορους του site σου.

Το πλαισιο εχει next day delivery στα ετοιμοπαραδοτα και με συναρμολογηση (χωρις προκαταβολή)......

• Like 1
Δημοσ.

Προχώρησα σε παραγγελία της συνθεσης απο το Msystems.gr .

Είπα να δοκιμάσω να κανω την αγορα απο αλλο καταστημα ,μιας και κάποιοι προτειναν το εν λογω καταστημα και αρκετοί κατέκριναν το πλάισιο.

Καλή αρχή με 2 φάουλ:

• Μια ημερα μετα μου ερχεται mail οτι πρέπει να προκαταβάλω το 20% της συνολικης αξιας για να ανοικτούν τα κουτια και να γινει συναρμολόγηση .
  • Σε τηλεφωνική επικοινωνία με ενημερωνουν οτι για να γινει η συναρμολόγηση των 4 ετοιμοπαράδοτων κομματιών (case,m/b,cpu,psu) θέλουν 2-3 ημέρες!!!

Στην ερώτηση μου , που αναγράφεται στο site τους το περι προκαταβολής για να γινει η συναρμολογηση , έλαβα μια αόριστη απάντηση οτι ''κάπου πρέπει να το λέει κατα την παραγγελια '' .Εγω δεν το βρήκα γραμμενο κάπου-αν το βρει κάποιος ας ποστάρει το λινκ.

Απόλυτα λογικό να ζητας προκαταβολή για να ανοιξεις το κουτι του προιόντος ,αλλα πρέπει να το γράφεις και στους ορους του site σου.

Το πλαισιο εχει next day delivery στα ετοιμοπαραδοτα και με συναρμολογηση (χωρις προκαταβολή)......

Το Msystems ειναι μικροτερο καταστημα,με λιγοτερους υπαλληλους αλλα ποιοτικοτερο για τους λογους που σας εξηγηθηκαν. Για 2,3 ημερες οταν θα παραλαβετε ενα προιον καλο και προσεγμενο δεν ειναι κατι το ανυποφορο.

Το Πλαισιο στις περισσοτερες περιπτωσεις τα φερνει την επομενη μερα γιατι τα εχουν προσυναρμολογησει και τα πουλανε σαν ετοιμα συστηματα,αλλα τα components ειναι ειτε χαμηλης και μετριας ποιοτητας ειτε υπερτιμημενα οταν ειναι καλα. Στο Πλαισιο οπως ειναι τωρα μονο αδαεις αγοραζουν,ειναι σκια του εαυτου του,δεν εχει ουδεμια σχεση με το παρελθον. Μακαρι αυτο να αλλαξει και για τους καταναλωτες και για τους εργαζομενους εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Το Msystems ειναι μικροτερο καταστημα,με λιγοτερους υπαλληλους αλλα ποιοτικοτερο για τους λογους που σας εξηγηθηκαν. Για 2,3 ημερες οταν θα παραλαβετε ενα προιον καλο και προσεγμενο δεν ειναι κατι το ανυποφορο.

Το Πλαισιο στις περισσοτερες περιπτωσεις τα φερνει την επομενη μερα γιατι τα εχουν προσυναρμολογησει και τα πουλανε σαν ετοιμα συστηματα,αλλα τα components ειναι ειτε χαμηλης και μετριας ποιοτητας ειτε υπερτιμημενα οταν ειναι καλα. Στο Πλαισιο οπως ειναι τωρα μονο αδαεις αγοραζουν,ειναι σκια του εαυτου του,δεν εχει ουδεμια σχεση με το παρελθον. Μακαρι αυτο να αλλαξει και για τους καταναλωτες και για τους εργαζομενους εκει.

Μικροτερο καταστημα - το καταλαβαινω.

Ενα προιόν ''καλο και προσεγμένο'' είναι όροι ''αόριστοι'' επετρεψε μου τον όρο και αυθαιρετοι καθοτι θεωρείς οτι οι αλλοι ειναι τσαπατσούλιδες και το msystems προσεκτικό.

Τα περι προσυναρμολογησης ειναι τουλαχιστον αστεια οταν μιλάμε για εκκατομύρια συνδυασμους προιόντων (δεν πηρα ετοιμο συστημα) και τα components σε καθε περιπτωση ειναι επώνυμα (δεν παρηγγειλα turbox parts) .Υπερτιμημενα αν ειναι τα 2-3 ευρω επιπλέον (και αν) σε καθε κομματι , αν ειναι να εχω καλυτερη αντιμετωπιση σαν πελατη εγω προσωπικά τα δίνω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...