Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μην κάνει τίποτα, μάθημα δεν θα γίνεται έτσι και αλλιώς. Εγω ακόμα μετανιώνω αυτά τα 15-20 ευρώ που είχα δώσει τότε.

Πρέπει να δουλέψω μισή μέρα τώρα για να βγάλω τόσα.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και φωτοτυπιές να το βγάλει 10 € θα του βγει. 100 σελίδες επί 10 cents=10€

δλδ σιγά 2  € θα κερδίσει ,καλύτερα να το αγοράσει

Ε οχι και 10cent η σελιδα, αμα πας σε βιβλιοπωλειο χαιρετα μας.

20-30 σελιδες max θα εκτυπωνα εγω.

Παντως μια χρονια εβγαζα πριν απο το μαθημα 6 σελιδες, απο το σχολειο μεσα.

Εαν το επιτρεπουν ακομα (λογω budget) τοτε γινεται και αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα δεν μπορείς να κανεις..Αμα δεν θες να τα πάρεις έτσι για το γαμώτο,μην τα πάρεις..Ο νόμος ομως απο όσο ξέρω,λέι να αγοράσεις τα βιβλια των αγγλικών μέσα απο μια λίστα που δίνει το υπουργείο..Αμα δεν κανεις φασαρία στην τάξη και είσαι καλός και όχι σκράπας,δεν θα έχεις θέμα..(εφοσον η καθηγήτρια,δεν είναι καμια κομπλεξικιά)

Οσο μη κομπλεξικια και να ειναι η "βλαχα", δεν νομιζω να της καλοκατσει που δεν θα εχει βιβλιο. Και οι υπολοιποι μαθητες ξερουν ηδη Αγγλικα απο το φροντιστηριο και τους ειναι αχρηστο, θα το παρουν ομως και θα προσποιουνται οτι γινεται μαθημα γιατι καπως πρεπει να δικαιολογησει τον μισθο της η γυναικα. Δεν θα αναλυσουμε τις τρυπες του εκπαιδευτικου συστηματος εδω, το θεμα ειναι πως αν δεν εχει το βιβλιο, ναι, θα επηρεαστει αρνητικα ο βαθμος του. Οι φωτοτυπιες ειναι μια λυση, αλλα θεωρητικα ειναι παρανομο. Το συνταγμα μπλα μπλα που μας συμφερει αλλα για πνευματικα δικαιωματα χεστηκαμε.

Μπράβο σου, δώσε τώρα στο παιδί 12 ευρώ να το πάρει και αυτός.

Δεν τα εχει αναγκη, το ειπε και ο ιδιος. Απλα δεν γουσταρει να τα δωσει για το γαμωτο. Ουτε εγω γουσταρω να δωσω ΕΝΦΙΑ επειδη δεν μου προσφερει τιποτα, αλλα τι να κανουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αρνητικα δεν ξερω, ειναι αναλογα την καθηγητρια, 3η λυκειου εκανα το παραπανω με τις φωτοτυπιες
και επειδη μου ηταν ευκολα και διασκεδαστικα, παιζει να ημουν και το μονο ατομο που απαντουσε στις ερωτησεις
οσο οι αλλοι μονο beach volley δεν παιζανε μεσα στην ταξη.
Αν θυμαμαι καλα 19 και 20 πηρα..
Στην τελικη δεν θα του δωσει το βιβλιο τον βαθμο αλλα το ολο συνολο μεσα στην ταξη.

Εσυ σκαλωσες στην λεξη βλαχα λες και δεν ξερεις οτι υπαρχει αυτο το φαινομενο.
Και εγω βλαχες ειχα σχεδον σε ολες τις ταξεις γιατι για καποιο λογο τις αλλαζουν σαν τα πουκαμισα τα σχολεια.
Δυο θυμαμαι να ξερουν τι τους γινεται εκ των οποιων στη μια που μας εκανε γαλλικα, καθομασταν ολοι σουζα
οχι μονο γιατι επαιρνε σοβαρα την δουλεια της και ηταν αυστηρη, αλλα γιατι εκανε ποιοτικο μαθημα.

Οταν λοιπον η βαρεμενη καθηγητριουλα σε εχει γραμμενο εσενα και την δουλεια της
και σου λεει να παρεις ενα βιβλιο "για να δικαιολογησει την δουλεια της" ενω βλεπεις και ξερεις
οτι το βιβλιο θα παει στα σκουπιδια απο το 5ο μαθημα γιατι δεν μπορει να συντονισει την ταξη της
και δεν την σεβεται κανεις, ε, αρχιζεις να το σκεφτεσαι αν τα αξιζει τα 12ευρουλακια.
Να τα δωσεις στα βοηθηματα των κυριων μαθηματων ναι, στα βιβλια για να περασεις το Lower ναι,
αλλα για να κανεις 1 φορα την εβδομαδα για 35-40 λεπτα "μαθημα"
που δεν θα φτασει ουτε μεχρι την σελιδα 20 ως το τελος της χρονιας, ε οχι.

Δημοσ.

Mα καλα ποιος θα κατσει να ασχοληθει τριτη λυκειου με τα Αγγλικα του σχολειου? Εδω δεν ασχολεισαι με τα υπολοιπα περα απο των Πανελληνιων...

Δημοσ.

Πάρε το βιβλίο από κάποιον φίλο σου και βγάλτο φωτοτυπίες. Πολύ συζήτηση και φασαρία για το τίποτε. Αν δεν γουστάρει η καθηγήτρια επειδή το βιβλίο θα είναι φωτοτυπίες να πάει να

Δημοσ.

Οσο μη κομπλεξικια και να ειναι η "βλαχα", δεν νομιζω να της καλοκατσει που δεν θα εχει βιβλιο. Και οι υπολοιποι μαθητες ξερουν ηδη Αγγλικα απο το φροντιστηριο και τους ειναι αχρηστο, θα το παρουν ομως και θα προσποιουνται οτι γινεται μαθημα γιατι καπως πρεπει να δικαιολογησει τον μισθο της η γυναικα.

Χωρίς βιβλιο με καλό αποτέλεσμα στο διαγώνισμα και με μια σχετική ησυχία,19 έβγαζα..Είναι ανάλογος και το παιδι που δεν θα έχει το βιβλιο.. Κάποιοι άλλοι,είχαν 14 και 15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...