Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή σε άτομα που ζουν σε χώρες με μικρή ηλιοφάνεια που αξίζει η λήψη βιταμίνης D

εγω που δεν πολυ βγαίνω εξω την μερα και κυρίως τώρα τον χειμώνα θα έχει όλο και λιγότερο ήλιο και θα βραδιάζει απο τις 5-6.

Να πάρω κάποιο συμπλήρωμα για βιταμίνη D τουλάχιστον?

Δημοσ.

Το να προσπαθεί κάποιος να φτιάξει την διατροφή/υγεία μέσα από ένα forum, είναι σαν να προσπαθεί να γίνει πρωταθλητής της formula 1 παίζοντας στο pc need for speed.

Anyway

Επειδή ειπώθηκε η βιταμίνη D (ορμόνη) την οποία θεωρώ έναν από τους βασικούς πυλώνες (3top) για έναν υγιή οργανισμό here is a good place to start.

Δημοσ.

νταξει χωραει μεγαλη συζητηση εδω !

εγω το μονο που νιωθω σαν υποχρεωση -εφοσον ειδα το θεμα- ειναι να αναφερω την μεγαλυτερη απατη ολων !

ProActiv_Liquid_Collagen.jpg

οποιος το παιρνει ας σταματησει να πεταει τα λεφτα του και αν οι γιατροι της παρεας ξερουν , ας  σας εξηγησουν τους λογους !

• Like 1
Δημοσ.

vitamin-c.jpg

Κάτι τέτοιες κάνουν τίποτα? Έπαιρνα για ένα φεγγάρι κυρίως το πρωί και ένιωθα αρκετά καλά, σαν να έχω πιει καφέ. Οπότε όταν τέλειωσαν επέστρεψα στον καφέ... :-)

• Like 2
Δημοσ.

Το να προσπαθεί κάποιος να φτιάξει την διατροφή/υγεία μέσα από ένα forum, είναι σαν να προσπαθεί να γίνει πρωταθλητής της formula 1 παίζοντας στο pc need for speed.

να φτιάξεις την διατροφή/υγεία μέσα απο φόρουμ ή απο το pc-internet γενικότερα είναι αδύνατο εκτός και αν με κάποιον μεταφυσικό τρόπο κοιτώντας την οθόνη του υπολογιστή δέχεσαι ευεργετικές ιδιότητες.

Αυτό που κάνεις μέσα απο ένα φόρουμ στο ίντερνετ είναι ενημέρωση. Για οποιοδήποτε θέμα. Νομίζω έχει μια διαφορά....

Δημοσ.

Για πρακτικούς λόγους μπήκε, για να ξεχωρίζει από το the OOT thread. Για να σου δώσω να καταλάβεις, μια φορά ο νίκοτς πόσταρε τα μούσκουλά του αντί για το φίτνεςς θρεντ στο ΟΟΤ θρεντ, οπού συχνάζει ο Τοξος (όταν δεν είναι για μπάνιο..) οπότε καταλαβαίνεις τι έγινε...

Άσε δε που οι Γερμανοί είναι σύντροφοι..

Το έχεις μαμήσει το θέμα νομίζω λίγο :P

Τι τον ενδιαφέρει τον άνθρωπο για συγκεκριμένα παραδείγματα? :P

Κάτι τέτοιες κάνουν τίποτα? Έπαιρνα για ένα φεγγάρι κυρίως το πρωί και ένιωθα αρκετά καλά, σαν να έχω πιει καφέ. Οπότε όταν τέλειωσαν επέστρεψα στον καφέ... :-)

Θεός!! xD

• Like 3
Δημοσ.

Το έχεις μαμήσει το θέμα νομίζω λίγο :P

Τι τον ενδιαφέρει τον άνθρωπο για συγκεκριμένα παραδείγματα? :P

OANΘΡΩΠΟΣ ρώτησε γιατί μπήκε το das. OANΘΡΩΠΟΣ πρέπει να ξέρει. Να μην του ανοίξω τα μάτια?? Να μην του πω τι έγινε όταν δεν υπήρχε το das??? Δεν έζησες το άγχος του νίκοτς όταν είχε ποστάρει τα μούσκουλα στo off topic thread. ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΕΚΕΙ, γι' αυτό τα λες αυτά..!   :shock:  

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα δεν παίζεστε :P

αυτες οι βιταμινες c με το πορτοκάλι καραμέλες είναι ή αναβράζον? καλές φαίνονται

Ευχαριστούμε, να 'ναι καλά ο Αntwni που μου δίνει τις ασίστ  :P

Αναβράζοντα είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...