Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα καλύτερα δώρα που έλαβα ποτέ και κάποια τα επανέλαβα σε άλλους (έμειναν κατενθουσιασμένοι)

1. Εργαλειοθήκη. Ένα βαλιτσάκι με κατσαβίδια, γαλλικά κλειδιά, πένσες κτλ κτλ… Απόλυτα χρήσιμο σε κάθε σπίτι, απαραίτητο για κάθε άντρα, φθηνό.
  2. Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι με την φάτσα του Δρακουμέλ (την φοράω τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και την έχω λιώσει)
  3. Ξυριστικά (αν δεν αφήνεις μούσια σα τον Ραμσή). Όσο κλασικά και αν ακούγονται είναι απαραίτητα σε κάθε άνδρα και θα τα χρησιμοποιήσει.
  4. Ένα ζευγάρι παπούτσια all star.

Όλα τα υπόλοιπα, οδηγηση φεράρι κτλ, προσωπικά δε με ενθουσιάζουν.

Φυσικά αυτά είναι προσωπική άποψη.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν ειναι μεσα στα ακουσματα σας

http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1207&mobile=no

Έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια λέει :-)

Τα καλύτερα δώρα που έλαβα ποτέ και κάποια τα επανέλαβα σε άλλους (έμειναν κατενθουσιασμένοι)

1. Εργαλειοθήκη. Ένα βαλιτσάκι με κατσαβίδια, γαλλικά κλειδιά, πένσες κτλ κτλ… Απόλυτα χρήσιμο σε κάθε σπίτι, απαραίτητο για κάθε άντρα, φθηνό.
  2. Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι με την φάτσα του Δρακουμέλ (την φοράω τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα και την έχω λιώσει)
  3. Ξυριστικά (αν δεν αφήνεις μούσια σα τον Ραμσή). Όσο κλασικά και αν ακούγονται είναι απαραίτητα σε κάθε άνδρα και θα τα χρησιμοποιήσει.
  4. Ένα ζευγάρι παπούτσια all star.

Όλα τα υπόλοιπα, οδηγηση φεράρι κτλ, προσωπικά δε με ενθουσιάζουν.

Φυσικά αυτά είναι προσωπική άποψη.

Ούτε αυτό που πρότεινε ο black rabbit? :P

Δημοσ.

Aυτό ειναι wishfull thinkigs :P

- Μωρό μου σκέφτομαι για την επέτειό μας να φωνάξω και την Άννα που σ'αρέσει να περάσουμε καλά οι τρεις μας...

- Μπα, μια εργαλειοθήκη χρειάζομαι ρε μωρό!

• Like 11
Δημοσ.

Γενικά δεν έχεις δώσει καμιά πληροφορία ως προς τι του αρέσει.

Ηλικία, ενδιαφέροντα, κάτι αντίστοιχο. 

Αν είναι φαν της ferrari και της αυτοκίνησης γενικά πιστεύω ότι αξίζει, είναι κάτι που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και ίσως δεν το ξανακάνει ποτέ. 

Και τα αυτοκίνητα μου αρέσουν πολύ, όντας και mod σε forum τέτοιου περιεχομένου, και η Ferrari με την ιστορία της επίσης.

Όμως 90Ε για κάτι τέτοιο ούτε θα τα έδινα ούτε θα ήθελα να τα δώσει άλλος για μένα. 

Θα προτιμούσα να τα φάω βενζίνη στο δικό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φίλους που είναι τρελοί με τα αμάξια και άλλους που απλά δεν τους νοιάζει καθόλου.Ξέρεις όμως τι κοινό έχουν όλοι?Γουστάρουν την συνουσία.Λοιπόν,διαθέτεις max 100 ευρώ έτσι?Θα πας σε ένα cool μαγαζί αύριο το πρωί και θα πάρεις όμορφα εσώρουχα(Κατά προτίμηση μαύρα ή κόκκινα triumph....ή αν είστε τρελιάρηδες πάρε κάνα dress see through εσώρουχο).Από τα 100 ευρώ θα σου μείνουν κάποια χρήματα.Εδώ έχεις 2 επιλογές.Είτε πας και περιποιείσαι τον εαυτό σου,κάνεις το κερί σου κτλ είτε του μαγειρεύεις.Αν ήμουν γυναίκα θα έκανα το 1ο...έτσι θα ήμουν όμορφη και για μένα και για τον σύντροφο μου.Το φαγητό έιναι κάπως κοινότοπο τουλάχιστον για μένα.

Καλά να περάσετε.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!!κλεινουμε ενα χρονο με το αγορι μου και ειχα σκεφτει το δωρο μου να ειναι να οδηγησει μια ferrari η καποια αγωνιστικη μηχανη..το μονο που βρηκα σε σχεση με τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι 15' οδηγιες 15' οδηγηση ferrari και για μηχανες δεν εψαξα καν δεν εχω ιδεα..τωρα θελω να σας ρωτησω,κυριως τους αντρες της παρεας,αξιζει μονο για 15' να οδηγησεις μια ferrari (γιατι εγω ως γυναικα και για ενα γυρο το τετραγωνο να μου την εδινες χαρουμενη θα μουνα) ή να κοιταξω για κατι αλλο;

body paint ferrari φόρα μια μακριά καμπαρντίνα απο μέσα τίποτα άλλο (εκτός απο το το body paint και μια κορδέλα που να "γράφει χρόνια μας πολλά"

Πάρε μονωτική ταινία του ηλεκτρολόγου (αυτή η λεπτή η μαύρη) κάνε απο ενα Χ στην κάθε ρόγα και ενα Χ στο στόμα με την μονωτική ταινία, κράτα μια εξάδα απο την αγαπημένη του μπίρα ή μια σαμπάνια (ανάλογα τα γούστα) και επειδή δεν θα μπορείς να μιλήσεις  (λόγω της ταινίας ) δώστου ενα γράμμα που θα του εύχεσαι χρόνια πολλά και πως σήμερα για να τον ευχαριστήσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε επιθυμία του χωρίς μα και μου :P 

θα σε θυμάται για πάντα έτσι Β-)

Υ.Γ πάρε και το υπόλοιπο της ταινίας μπορεί να χρειαστεί   :P

Υ.Γ2 στο τέλος ετοίμασε του κάτι να φάει :P

Δημοσ.

το καλυτερο δωρο που μου εχουν κανει ποτε ειναι η γκομενιτσα μου η Νταιζη !

λοιπον με τιποτα μη του κανεις το δωρο που σκεφτεσαι! 

θελεις να μαθει τι δε προκειται να ξανα οδηγησει ποτε στην ζωη του και να σε βριζει?  αστο καλυτερα ..

πλερωσε ενα γκομενακι για τριολε και αν θελεις να περασεις και συ καλα πες του στα 2 χρονια να στο ξεχρεωσει και αυτος με κανα αγορακι !

Δημοσ.

Ποοοοολύ ''σεξ και πάθη στην Κορέα'' να πούμε η κατάσταση..κοφινάτα, φιδαριστά.Τις 69 τις κανατε 169 και πάει...

Επίπεδοοοοοοοοοοοοοο......................

Και εγώ νομίζω λίγο κοτσάνα η ferrari :P

Με 90 έουρους παίρνεις ρουχαλάκι φίνο σένιο. 2 πουκαμισάκια ας πούμε oxford πολύ ωραία :) Για άντρα μετράει..

Δημοσ.

Τώρα χωρίς μαλακίες αφήστε τα δήθεν και τα επίπεδα και την διάθεση γαι trolling... ειλικρινά τώρα.. ως άντρες τι δώρο θα προτιμούσατε αυτό που πρότεινα ή μια μπλούζα,βόλτα με φεράρι και μαλακίες; 

όχι με το χέρι στην καρδιά (ναι δεν κάνω λάθος :P ) απαντήστε :P 

Σε καμμία τσόντα το είδες αυτό;

οχι μου έχει γίνει παρόμοια έκπληξη και μόνο στο έγραψα ζωγραφίστηκε χαμόγελο στο πρόσωπό μου ήταν αρκετά ευχάριστη μπορώ να πω :P (χωρίς κανένα λόγο πχ γενέθλια κτλ... χωρίς ταινία στο στόμα,κορδέλα,bodypaint,και γράμμα :P απλά το εμπλούτισα για να ταιριάζει με την περίσταση :P ) η ταινία στα άλλα σημεία έδινε μια ωραία αίσθηση στο πιάσιμο και ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη η απότομη αποκόλληση της κάποια στιγμή :P 

Δημοσ.

Κι εγώ θα επέλεγα τα πρακτικά(ρούχα-πράγματα που έχω ανάγκη) πάνω από τα φεράρια και τα λοιπά τρελά.

Φυσικά κανένα τρελό στο κρεβάτι θα ήταν καλό να κλείσει την μέρα εορτής.

Δημοσ.

Εσυ ψαχνεις αυτος ψαχνει εκει ειναι η απορια..

Παντως οι ιδεες των παιδιων πολυ προχωρημενες... δεν ξερω αν τους το προτεινε η κοπελα τους αυτο θα βλεπαμε προσωπα γελαστα;

Παρτου ενα ζεστο μπουφαν, δερματινο σκουρο καφε να το χει και να σε θυμαται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...