Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ας ειναι λαιτ η τριοφαση.Ενα blowjob , ενα handjob , ενα στριπτηζ ρε αδελφε. Βρες μου μία που να συμφωνεί ακόμα και να του πιάσει το χέρι μπροστά της...
bluesattack Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεροσφυρι δηλαδη (ουτε καν λεσβιακο).Ουτε καν αυτο ? Που πηγε η πραγματικη αγαπη ? Η θυσια για τον συντροφο σου > Βρες μου μία που να συμφωνεί ακόμα και να του πιάσει το χέρι μπροστά της... Δεν εχω βρει.Οσες φορες το ανεφερα (με καταιγισμο επιχειρηματων) με αποπηραν .Αρχιζω να πιστευω οτι δεν αγαπηθηκα ποτε πραγματικα
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεροσφυρι δηλαδη (ουτε καν λεσβιακο).Ουτε καν αυτο ? Που πηγε η πραγματικη αγαπη ? Η θυσια για τον συντροφο σου > Δεν εχω βρει.Οσες φορες το ανεφερα (με καταιγισμο επιχειρηματων) με αποπηραν .Αρχιζω να πιστευω οτι δεν αγαπηθηκα ποτε πραγματικα Poor, poor baby...
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αρχιζω να πιστευω οτι δεν αγαπηθηκα ποτε πραγματικα Aυτό σηκώνει καινούριο θρεντ.
NickTG Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και χειρότερες. Δεν ξέρω τι είναι πιο περίεργο. Να μην το κάνουν στο αγόρι τους, ή αυτές που το κάνουν αλλά με προφυλακτικό ( Το κάνει μια -πρώην- φίλη μου ) Ελπίζω τουλάχιστον να μην περιμένουν και αυτές το αντιστοιχο.
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Η marian22 μέρες έχει να φανεί, θα απελπίστηκε από τις προτάσεις! 1
Mau-Maus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 η marian 22 μέρες έχει να φανεί ? αφου μονο 2 μερες εχει ανοιξει το θεμα ρε zio πλακα μας κανεις ?
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μας τρολλάρει και ο ζίο τώρα.. κατάλαβες...?
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 η marian 22 μέρες έχει να φανεί ? αφου μονο 2 μερες εχει ανοιξει το θεμα ρε zio πλακα μας κανεις ? Μας τρολλάρει και ο ζίο τώρα.. κατάλαβες...? Ήταν πολλά τα μηνύματα και έχασα την αίσθηση του χρόνου! Μη βαράτε
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ήταν πολλά τα μηνύματα και έχασα την αίσθηση του χρόνου! Μη βαράτε Είχαμε καταιγισμό μηνυμάτων που λένε και στη ντιβή!! 1
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Είχαμε καταιγισμό μηνυμάτων που λένε και στην ντιβή!! Και όλα ένα κι ένα! Κόκκινο X πρέπει να μπει σε λίγο στον τίτλο! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και όλα ένα κι ένα! Κόκκινο X πρέπει να μπει σε λίγο στον τίτλο! Α γι' αυτό γράφει hot από δίπλα? Tώρα εξηγείται.. 2
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Α γι' αυτό γράφει hot από δίπλα? Tώρα εξηγείται.. Δηλαδή και στο "στραβό διάφραγμα" δίπλα τέτοια γράφουνε??
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδή και στο "στραβό διάφραγμα" δίπλα τέτοια γράφουνε?? Λες? Σε τι site είμαστε ρε σεις?? Ιnsomnia ---> Aυστηρώς ακατάλληλον... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα