Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πέρασα στη Ξάνθη φοιτητής και θέλω να μάθω τί παίζει εκεί από γυμναστήρια, κάνα σιδεράδικο υπάρχει?

Δημοσ.

υπάρχει από όσο θυμαμαι!!! Θα περάσεις τελεια σα φοιτητης αν και θα φας ένα αρχικο σοκ για το που πηγες. Σε ζηλευω...

μένω δίπλα (Καβάλα) οπότε δεν σοκαρίστηκα μιας και την ήξερα καλά ως πόλυ, ολοι οι φοιτητές εκεί λένε τα καλύτερα και το ποστ σου μονο ενθουσιασμό για το μέλλον μου δίνει

Δημοσ.

Φίλε δε ξέρω που είναι ακριβώς αλλά κάπου τι ισχύει.. Εκτός του ότι ήταν αρκετά φθηνό, η επίσκεψη ήταν 5€ αλλά όταν Έφθανες να έχεις πληρώσει με τις μεμονωμένες επισκέψεις σου την συνδρομή του μήνα, ο υπόλοιπος μήνα ήταν φρι..

Επίσης θα σου πω ότι Αργολίδα που είμαι τώρα, έχει 50€ ο μήνας.. Και οι προσφορές που κάνουν σε 6μηνα 9μηνα κλπ είναι τραγικές.. Στην Ξάνθη ήταν παμφθηνα

Δημοσ.

Τα μοναδικά σιδεράδικα στη πόλη είναι το Dynamic και το Πρότυπο. Τα άλλα είναι πιο soft καταστάσεις. Προσωπικά δεν έχω πάει σε κανένα απο τα δύο αλλά μπορείς να πας και να δεις το χώρο και επιλέγεις ανάλογα.

Δημοσ.

Έχει κάτι σαν squat rack το πρότυπο απότι βλέπω στις φωτογραφίες. Σε αυτό θα πας λοιπόν. Εκτός και αν υπάρχει γυμναστήριο στην Ξάνθη με αυτό, οπότε δίνεις όσα έχεις και πας εκεί

CS_HSBenchRack_PowerRack-enlarge.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...