Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπερα θα ήθελα παρακαλώ πολυ να μου πείτε αν υπάρχει ένα πρόγραμμα σύμφωνα που να κάνει αυτά που γράφω παρακάτω.

1.Έσοδα - Έξοδα οικογενείας

2.Έσοδα - Έξοδα εταιρίας - Νέων εταιριών

3.Έσοδα - Έξοδα τραπεζών

4.Έσοδα - Έξοδα Μηνιαία

5.Έσοδα - Έξοδα Βενζίνες (ξεχωριστά για το κάθε μελος της )

6.Έσοδα - Έξοδα Γενικα τις οικεγενειας (ξεχωριστα για το καθε μελος της)

Και επισης να κανει συγκεντρωτικη ολων των εξόδων απ ολους τους μηνες να συνδεεται με πινακα ετσι ωστε να βλεπουμε αναλυτικα για τον καθενα ξεχωριστα τα εσοδα του και τα εξοδα του καθως και για ολα οσα εγραψα πιο πανω .Να βγαζει αναλυτικο πινακα.

Δημοσ.

Δεν προκειται για μια οικογενεια προκειται για μια εταιρια που εχει η οικεγενεια συν τα 4 μελη ετσι τους εχω οργανωσει τοσο καιρο αλλα δεν τους βολευει πλεον καθολου γι'αυτο ρωτισα αν υπαρχει καποιο προγραμμα .

Δημοσ.

Ναι γιατι κανουν καθε μηνα διαφορετικα excel και αμα θα θελουν να δουν τον προηγουμενο χρονο ειναι ψαξιμο και χασιμο χρονου μου λενε

Δημοσ.

Ναι γιατι κανουν καθε μηνα διαφορετικα excel και αμα θα θελουν να δουν τον προηγουμενο χρονο ειναι ψαξιμο και χασιμο χρονου μου λενε

Όλα αυτά τα πολλά excel ανά μήνα θα μπορούσαν να συγκεντρώνονται σε ένα excel και στην πρώτη σελίδα να γίνονται οι ετήσιες αθροίσεις και στις επόμενες σελίδες να είναι τα αναλυτικά ανά μήνα.

Έτσι, θα έβλεπαν τα συγκεντρωτικά ανά μήνα και ανά χρόνο.

Οπότε, θα άλλαζε το excel κάθε χρόνο και όχι κάθε μήνα.

Κάτι τέτοιο δε θα τους βόλευε;

Δημοσ.

Το εξαψα αλλα δεν βρηκα κατι στις απαιτησεις που γραφω πιο πανω

...και δεν θα βρεις γιατι μπλέκεις τα οικονομικά μια εταιρείας με τα ατομικά μιασ οικογενείας, αυτο θελει ατομικό σχεδιασμό(προγραμματισμό), excel, βάση δεδομένων η δυο διαφορετικά προγράμματα.

Δημοσ.

Μηπως ξερεις πως γινεται αυτο?

Με μερικές αθροίσεις στο πρώτο φύλλο που να τραβάει από τα επόμενα φύλλα και με χρήση απλών τύπων γίνεται.

Βέβαια, πρέπει να ξέρεις από excel και να έχεις χρόνο, γιατί το να κάνεις ένα τέτοιο template δεν είναι και εντελώς εύκολο.

Ούτε βάσεις δεδομένων χρειάζονται, ούτε τίποτα πιο περίπλοκο γιατί έτσι όπως το έχω φανταστεί δεν έχει και τρελές παραμέτρους.

Από γνώσεις excel πώς τα πας;

Δημοσ.

Σοβαρά,με ένα excel τα κάνεις όλα αυτά.

Να μην κάνουν διαφορετικό κάθε μήνα..τελειώσαν τα κελιά;

Οργανώστε το καλύτερα,μάθετε πέντε λειτουργίες,κάντε τη δουλειά σας ευκολότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...