Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω την απορία... Γιατί είναι μεμπτό να αντεπιτεθεί κανείς σε ένα σκυλί που του επιτίθεται; Πάει να σε δαγκώσει; Το κλοτσάς. Έχεις κάτι στιβαρό στο χέρι σου; Το κοπανάς. Εφόσον αυτό πάει να σου επιτεθεί, γιατί να μην αμυνθείς; Αν ο σκυλος ειχε την νοημοσυνη του ανθρωπου η αν σου επιτίθετο για να σε ληστεψει και για να σε βιασει τοτε ναι χτυπησε το !προφανως για καποιους αλλους λογους θα σου κανει επιθεση που εσυ ομως δε μπορεις να κατανοησεις .. διαβαζοντας μηνυματα σαν και το δικο σου καταλαβαινω ποσο δικιο εχουμε οταν λεμε οτι τα σκυλια ειναι πιο εξυπνα απο τους ανθρωπους ... 2
Star_Light Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Maus maus Φάτονα φάτονα τον ...... θα έλεγα εγω στο σκύλο αμα πηγαινε να επιτεθει στον τιμον και μπούμπης. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν ημουν αρχες γυμνασιου μου ειχε δαγκωσει το χερι ενα λυκοσκυλο αλλα ειχα μονο τον εαυτο μου να κατηγορω. Αυτο το σκυλι λοιπον το χαιδευα παντα οταν το εβγαζαν βολτα οι γειτονες και καποια στιγμη αποφασισα πως ηθελα να το χαιδεψω και οταν ηταν δεμενο σε μια αλυσιδα και προστατευε το χωρο του. Εβαλα το χερι αναμεσα στα καγκελα της αυλης, ο σκυλος γρυλιζε, εγω νομιζα πως το εκανε για να με ψαρωσει (μου εδωσε δηλ. και την ευκαιρια να την γλιτωσω), ε με τα πολλα μου αρπαξε το χερι. Αλλα δεν μου εχει μεινει κανενα τραυμα, παλι χαιδευω ανεξελεγκτα σκυλια (χωρις κομμα ) Παρόμοια φάση είχε συμβεί και με εμένα οταν με δάγκωσε σκύλος, μόνο τον εαυτό μου κατηγορούσα. YΓ: Και ακριβώς το ίδιο περιστατικό που λες με σκυλί εντός αυλής το είχα κάνει μικρότερος, έβαζα το χέρι μου μέσα από τα κάγκελα σε κάποιο ύψος και το κουνούσα σαν μαλάκας, μπροστά υπήρχαν φυτά και διάφορα και δεν έβλεπα το σκυλί ούτε αυτό εμένα αλλά το άκουγα που γάβγιζε, ο σκύλος που έβλεπε το χέρι μου αγρίεψε και σηκώνεται ξαφνικά στον αέρα και πήγε να με δαγκώσει, δεν ξέρω πόσο τυχερός ήμουν τότε, αλλά μισό δευτερόλεπτο ποιο πριν την στιγμή του "δαγκώματος" αποφάσισα να βγάλω το χέρι μου και ξαφνικά μετά βλέπω το σκυλί να πετάγεται στον άερα και να κλείνει το στόμα του με δύναμη στο ύψος που είχα το χέρι μου, μιλάμε ακόμα θυμάμαι τον θόρυβο την ώρα που έκλεινε το στόμα του ο σκύλος και δεν υπήρχε τίποτε να δαγκώσει, αν αργούσα ελάχιστα παραπάνω να τραβήξω πίσω το χέρι μου θα είχα τραυματιστεί σοβαρά..
The_Judas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Με την ίδια λογική αν σε πλησιάσει λιοντάρι το αφήνεις να σε φάει. Δεν έχει νοημοσύνη το καημένο... και πεινάει κιόλας... εκεί που σε καταβροχθίζει του δίνεις οδηγίες και ποιο σημείο σου πρέπει να φάει για να μην παχύνει ενώ ταυτόχρονα του χαιδεύεις το κεφάλι επειδή είναι τόσο χαριτωμένο. 4
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Για τον αλφα η βητα λογο ομως δε ζουμε σε μια κοινωνια με λιονταρια ελευθερα αναμεσα μας (η ετσι νομιζουμε τουλαχιστον) που να μπορουν να μας φανε ζωντανους ανά πάσα ωρα και στιγμή ! ακομη ενας που επιβεβαιωνει 100% ποσο πιο εξυπνα ειναι τα σκυλια απο τους ανθρωπους , δεν το λεμε τυχαια ..
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά αν ήταν έτσι όπως τα λέτε τα πράγματα δεν θα σου έδινε ο νόμος το δικαίωμα να κάνεις μήνυση στον ιδιοκτήτη του σκύλου αν σε δαγκώσει. Τι πάει να πει είναι στη φύση του; εμείς του επιτρέπουμε να γίνει έτσι. Κάποτε είχαμε γερμανικό ποιμενικό ήταν με κόσμο και δεν τον αγριέψαμε ποτέ,ήταν τόσο χαλβάς που μόνο γλυκό συκαλάκι δεν κερνούσε σε όσους μπαίνανε στο μαγαζί.
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ειπε κανεις οτι ειναι στην φυση του μην μπερδευεστε ! αν σε δαγκωσει σκυλος εννοειται πως κανεις μηνυση στον ιδιοκτητη του γιατι ειναι κοπανος και φταιει αυτος ! εδω μιλαμε ομως για αδεσποτο που αν για οποιονδηποτε λογο σου επιτεθει η λυση δεν ειναι να σαπισεις στο ξυλο ολα τα αλλα αδεσποτα μεχρι θανατου ! ξεκαθαρα και ελληνικα μιλαμε γαμωτο .. 1
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκάθαρα και ελληνικά έγραψαν παραπάνω για χέρια που κουνιόντουσαν μέσα σε αυλές και ο σκύλος θα τα ξερίζωνε.όχι;
The_Judas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Για τον αλφα η βητα λογο ομως δε ζουμε σε μια κοινωνια με λιονταρια ελευθερα αναμεσα μας (η ετσι νομιζουμε τουλαχιστον) που να μπορουν να μας φανε ζωντανους ανά πάσα ωρα και στιγμή ! ακομη ενας που επιβεβαιωνει 100% ποσο πιο εξυπνα ειναι τα σκυλια απο τους ανθρωπους , δεν το λεμε τυχαια .. Αστο καλύτερα... συννενοήσου με κανένα σκύλο που είναι και του διανοητικού επιπέδου σου. 7
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλα εννοειται οτι συνεννοούμαι καλυτερα με σκυλους παρα μαζι σου ! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2014 από Mau-Maus 1
timonkaipumpa3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αστο καλύτερα... συννενοήσου με κανένα σκύλο που είναι και του διανοητικού επιπέδου σου. Πάλι καλά... και νόμιζα ότι μόνο εγώ έβλεπα ένα αποτέλεσμα μεταμόσχευσης εγκεφάλου μεταξύ διαφορετικών ειδών. Η απορια σου δημιουργηθηκε διαβαζοντας το νημα? Και πώς σχετίζεται αυτό με την απάντηση στο ερώτημα;
therock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Περα απο το πρωτο μνμ δεν εχω διαβασει τι αλλο συζητητε. Απλα εξιστορει ο καθενας αν εχει δαγκωθει, ή τι πρεπει να κανει στην περιπτωση? Επισης κατι πηρε το ματι μου κατα ποσο πρεπει να επιτεθεις σε ενα σκυλο. Αποψη μου ειναι καταρχας οτι δεν αλληλεπιδρας με αδεσποτα. Δεν ξερεις τι προθεσεις εχουν, και τι μικροβια κουβαλανε. Ειμαι εναντια ακομα και στο να τα χαιδευεις ακομα και αν δειχνουν να ειναι ακινδυνα. (Καποιοι φιλοι μου χαιδευουν σκυλους και γατες στο δρομο και μετα τρωνε σουβλακια με γυμνα χερια. ΟΚ, Ασχετο αλλα μου τη δινει και αυτο). Τωρα για το πως πρεπει να δρασεις αυτο που ειπε ο Luci στην πρωτη σελιδα ακουστηκε καλο. Επισης ριχνεις και ενα βλεμμα στην περιοχη, μηπως ξεπροβαλλει καποιος ιδιοκτητης ή καποιος σου πει αν δακωνουν αν ειναι ακινδυνα κτλ. Τωρα οσο για το ξυλο, χρησιμοποιεις αναγκαστικα ελεγχωμενη βια αν δεχεσαι ασταματητη επιθεση με σκοπο να απελευθερωθεις. Αν δεν διατρεχεις κινδυνο δε χτυπας σκυλο ή ζωο σε μορφη τιμωριας η αντιποινων γιατι με αυτο επιδωνεις την κακια του ψυχολογια και δεν θα παρει το μαθημα του, ασε που μπορει να σου ξαναεπιτεθει εκει που φαινομενικα δειχνεις να την εχεις γλιτωσει με λιγα τραυματα.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Και πώς σχετίζεται αυτό με την απάντηση στο ερώτημα; Σχετιζεται. Γιατι αν σου δημιουργηθηκε διαβαζοντας το νημα θα σου πω να μου παραθεσεις σε ποιο σημειο γραφτηκε κατι τετοιο. Αν δε σου δημιουργηθηκε διαβαζοντας το νημα και απλα το θετεις με τη συνταξη που το κανεις, θα περιμενω πως τεχνηεντως θα αρχισει ενα war οπως σε αλλα νηματα που περιεχουν τη λεξη ζωα. 1
Muchacho Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω την απορία... Γιατί είναι μεμπτό να αντεπιτεθεί κανείς σε ένα σκυλί που του επιτίθεται; Πάει να σε δαγκώσει; Το κλοτσάς. Έχεις κάτι στιβαρό στο χέρι σου; Το κοπανάς. Εφόσον αυτό πάει να σου επιτεθεί, γιατί να μην αμυνθείς; Υποχρεωση σου ειναι να προστατεψεις τον εαυτο σου και τον συνανθρωπο σου με οποιονδηποτε τροπο οταν διατρεχει κινδυνο.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Με την ίδια λογική αν σε πλησιάσει λιοντάρι το αφήνεις να σε φάει. Δεν έχει νοημοσύνη το καημένο... και πεινάει κιόλας... εκεί που σε καταβροχθίζει του δίνεις οδηγίες και ποιο σημείο σου πρέπει να φάει για να μην παχύνει ενώ ταυτόχρονα του χαιδεύεις το κεφάλι επειδή είναι τόσο χαριτωμένο. Δεν ξέρω για ποιον πήγαινε το post αλλά αν το λες για το περιστατικό που έγραψα, όχι νομίζω καμιά σχέση. Απλά η δική μου διαφορά σε σχέση με αυτό που έγραψε ο stormrain είναι οτι το έκανα μια δυο φορές και μετά πήρα το μάθημά μου, δεν καθόμουν να χαϊδεύω αδέσποτα/μη αδέσποτα ούτε να κάνω παπαριές για να τα αγριεύω. Τώρα εντάξει αν γουστάρει κάποιος να χαϊδεύει σκυλιά δικαίωμά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα