Donalhioy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Γραφτο αλλη μια γιατι δε βγαζει νοημα ! τελος παντων εισαι ωραιος , θερισε τα ολα τα κωλογατα στην γειτονια που σου γρατζουνανε το αμαξι τα μαλακισμενα .. ακους εκει .. οσα μπορει ή θελει να καταλαβει ο καθενας.. "διαβασε λιγο την τελευταια προταση.." και μια χαρα νοημα βγαζει.. αν θελεις μπορω να σου στειλω με pm και το νοημα με απλα λογια.. 1
Razor_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 • Στην περίπτωση που βρεθείτε ανάμεσα σε αγέλη σκύλων μην τρέξετε και μη φωνάζετε.
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 κατι φιλοζωικες ειναι υπευθυνες για την καταντια με τα αδεσποτα.. το να δαγκωσουν και κανενα παιδακι ουτε που τους νοιαζει.. καθονταν το αλλο το τσοκαρο και ταιζε γατες καθε βραδυ διπλα στο αυτοκινητο μου.. αποτελεσμα? η μια τα εκανε στην οροφη.. μου εσκισαν το καλυμα της ροδας πισω και η αλλη που καθοταν στο καπο με το που με ειδε το πρωι σπινιαρε με τα νυχια.. οι γρατζουνιες ηταν ενα μικρο εγκεφαλικο... οταν της το ειπα μου το επαιζε αδιαφορη.. και τι με νοιαζει εγω απλα τις ταιζω κτλ κτλ.. τι να ακνεις? να ριξεις φολα? θα βρεις και τον μπελα σου.. παλι καλα που την στριμωξαμε με εναν γειτονα μια μερα.. δεν ξαναπερασε.. κοινως το χειροτερο δεν ειναι τα δεσποτα.. αλλα οι ιδιοκτητες και οι φιλοζωοι! Άκου εκεί θράσσος να πούμε, τι με νοιάζει εμένα και παπαριές. Εγώ θα τις έλεγα κάτσε να μεταφέρω τους κεσέδες με το φαγητό μπροστά από το σπίτι σας και δίπλα από το αμάξι σας και μετά να μας πει αν την νοιάζει. Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν λύνεται το θέμα με φόλες. Εγώ αν το έβλεπα θα δοκίμαζα να πάρω τους κεσέδες και να τους μεταφέρω σε κάποιο σημείο παραδίπλα, θα μου πείς βέβαια έτσι μεταφέρεις το πρόβλημα από το δικό σου αμάξι στου διπλανού ή μπορεί να μην λυθεί και καθόλου.
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα έπεσα σε μία αγέλη (έξι ήταν) στον Πειραιά. Ο "Άλφα" δοκίμασε και με δάγκωσε. Δεν πέρασε το τζιν αλλά που έκανε μία μικρή μελανιά. Πρώτη φορά μο συμβαίνει. Τον έπιασα μετά με τα δυνατά μου χέρια και του έβγαλα τους κυνόδοντες. Πάνω κάτω.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Του έβγαλες τους κυνόδοντες; Και με τα χέρια;
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Όχι ρε συ. Τον κυνήγησα, αλλά δεν κατάφερα τον φτάσω. Είχα και το laptop στην πλάτη. Βασικά πρέπει να τρόμαξε που με δάγκωσε. Έρχονταν με φόρα και έπεσε πάνω μου.
Miracle Worker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 "Αλφα" είναι το πρώτο γράμμα του ονόματος του σκύλου;
redhotstef Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ειναι ο αλφα ο αρχηγος της αγελης, ο βητα βασιλοπουλος, και ο γαμα τον κοπριτη που πηγε να σε δαγκωσει. Ετσι ειχε γινει και με εμενα firewalker. Με δαγκωσε και μετα εφυγε, δεν ξερω γιατι. Εγω στη θεση του θα με δαγκωνα πολλες φορες. Μαλλον τα σκυλια δαγκωνουν σαν προειδοποιητικη βολη ενα πραγμα, δεν ξερω..
Panos.Powers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένω πριν κάποια χρόνια μαζεύονταν τρία σκυλιά πιο πολύ προς τις βραδυνές ώρες και κοιμόντουσαν εκεί. Το ένα ήταν φανερά ο αρχηγός , ήταν αρκετά μεγαλόσωμο και τα υπόλοιπα μεσαίου μεγέθους . Όποτε πήγαινε να μπει κάποιος στην πολυκατοικία ή πέρναγε από το σημείο του έκαναν επίθεση . Θυμάμαι κόσμο να βγαίνει στα μπαλκόνια και να τους φωνάζει ή ακόμη και να κατεβαίνει κάτω για να βοηθήσουν αυτόν που κυνηγούσαν να μπει στο σπίτι . Όπως ήταν φυσικό ούτε εγώ γλίτωσα από το κυνηγητό τους . Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία από τις πρώτες φορές αν όχι την πρώτη που τα συνάντησα , ότι κατέληξα να τρέχω γύρω γύρω από ένα αυτοκίνητο και αυτά απλά σάστισαν και σταμάτησαν να με κυνηγάνε. Είχε αρχίσει να με εκνευρίζει πολύ το φαινόμενο και θυμάμαι πως σκεφτόμουν αρκετές φορές να βρω ένα τρόπο να τα φοβίσω . Ένα βράδυ λοιπόν γύριζα προς το σπίτι λίγο τσαντισμένος και σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να τα αφήσω να με ταλαιπωρήσουν και πάλι . Καθώς φτάνω λοιπόν με βλέπουν από μακριά να πλησιάζω και αρχίζουν να γαβγίζουν και να τρέχουν προς το μέρος μου . Εκείνη τη στιγμή , δεν θυμάμαι σίγουρα γιατί , άρχισα να τρέχω και εγώ προς αυτά πολύ αγριεμένος έτοιμος πραγματικά για ξύλο , το αποτέλεσμα ήταν απότομο φρενάρισμα και τρέξιμο προς την αντίθετη πλευρά για αυτά . Ένιωσα πραγματικός κυρίαρχος εκείνο το βράδυ . Από τότε όποτε τα έβλεπα αυτό που έκανα ήταν να κινηθώ απειλητικά προς το μέρος τους και αυτά έφευγαν . (ΠΡΟΣΟΧΉ δεν το προτείνω ως λύση για παρόμοια προβλήματα απλά για εμένα αυτό έτυχε να δουλέψει .) Μετά από λίγο καιρό ο μεγαλόσωμος εξαφανίστηκε από τη γειτονιά και τα υπόλοιπα ηρέμησαν πολύ μετά από αυτό . Νομίζω μετά από καιρό πρέπει να τον ξαναείδα κάποια χιλιόμετρα πιο μακριά να κυνηγάει ένα μηχανάκι .
maggle Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 να σας καταθεσω και γω την εμπειρια μου.παντα συμπαθουσα τα σκυλια αλλα τωρα που προσθεσα ενα ημιαιμο λαμπραντορακι στην οικογενεια μου,τα λατρευω.εχω κανει λαθη στην εκπαιδευση του το παραδεχομαι αλλα προσπαθω ειλικρινα να βελτιωθω.εχτες ειχαμε παει βολτα και σταματαμε σε ενα μαγαζι να του παρω κατι.αρχιζει και παιζει με την πωλητρια γιατι ειναι ακομα κουταβι και επειδη δεν θελω να πηδαει πανω στον κοσμο(ασχετα αν μερικοι γουσταρουν)τον τραβαω αποτομα με το λουρι και τον κραταω κατω.και μου αρχιζει μια επιθεση ανευ προηγουμενου.δαγκωμα στα χερια ανελεητο.οχι με ιδιαιτερο σφιξιμο αλλα με ματωσε.σε σημειο που μαζευτηκε κοσμος και κοιτουσε...εγω ειχα κοκκινησει και δεν αντιδρουσα.τεςπα καποια στιγμη σταματησε.προχωραμε προς το σπιτι και μπερδευεται το λουρι του και ξανα τα ιδια.εκει δεν μας εβλεπε κανεις και του εριξα κατι ψιλες και του κοπηκε ο βηχας.μετα οταν γυρισαμε γθυθηκα να κανω μπανιο και ειδα οτι ειχα γεμισει μελανιες και εκδορες.πονουσα!να σημειωσω οτι εχουμε κανει και 2 μηνες βασικη υπακοη.το σκυλι το λατρευω αλλα δεν θα καθομαι να με δαγκωνει οποτε κανω κατι που δεν του αρεσει.ο εκπαιδευτης μου εχει συστησει στειρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα