GreyHorse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το εχω δει εγω σε κατοικιδιο. Οταν του πηγαινες το φαγητο σου εκανε χαρες (ηταν μικρου μεγεθους σκυλι). Οταν πηγαινες να βαλεις το χερι σου στο πιατο πηγαινε να σε δαγκωσει, αγριευε και γρυλιζε. Επρεπε να ειχες τρομερα αντανακλαστικα για να μην σε δαγκωσει. Ειχα δοκιμασει να το κανω και ευτυχως δεν με δαγκωσε. Κλασσική συμπεριφορά άλφα. Σε αυτή την οικογένεια, αρχηγός είναι ο σκύλος. Όταν το σκυλί γρυλίζει όταν έχει φαί μπροστά του, σημαίνει ότι είναι το άλφα και πρέπει να περιμένεις να φάει ο αρχηγός πριν απλώσεις χέρι να φας κι εσύ. 2
frenzy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ^Αυτό. Όλα το κάνουν όταν είναι μικρά σε κάποια φαση (συνήθως με λιχουδιές, με το πρώτο τους κοκκαλο, μπριζόλα κλπ) κι εκεί τους παίρνεις το φαγητό και τέλος. 2-3 φορές το πολύ και το μαθαίνουν. Κι αν τα βάλεις ακόμη και χρόνια μετά να φάνε με άλλο σκύλο δίπλα το ξανακάνουν για τον άλλο σκύλο. 1
maggle Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Να ξέρεις πως οι περισσότεροι εκπαιδευτές δεν το παραδέχονται αλλά συχνά πυκνά αυτούς τους τρόπους χρησιμοποιούν. όσο για την παρανόηση, πάσο, άλλο κατάλαβα. ήσουν μπροστά στην εκπαίδευση; ναι μπροστα ημουν στην εκπαιδευση η οποια επαναλαμβανοταν σε καποια φαση και γι'αυτο τη σταματησα.μαλλον ο εκπαιδευτης τραβουσε την εκπαιδευση για να παιρνει τα μηνιατικα.δεν μπορω να πω οτι το σκυλι εμαθε πολλα πραγματα περα απο πεντε βασικες εντολες.εγω εμαθα περισσοτερα απο τον εκπαιδευτη τα οποια τα περισσοτερα ηταν σωστα.
Adon1s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι εννοεις; Με το φοβο μεγαλυτερου σκυλου δεν καταλαβαινω πως γινεται. Αυτο με τον ηλεκτρισμο παλι, πρωτη φορα το ακουω (διαβαζω) αλλα μου φαινεται λογικο αλλα και βασανιστικο. Ρε παιδια ενας γνωστος μου πηρε για κατοικιδιο ενα πιτ μπουλ σκυλακι μικρο απο εναν γυφτο, και το εχει συνεχεια δεμενο στη ταρατσα. Λεει πως το κανει αυτο για να μην κοινωνικοποιειται το σκυλι και να ειναι αγριο οταν μεγαλωσει. Ισχυει αυτο? Εγω τα λυπαμαι να τα βλεπω τα κατοικιδια σΚυλια συνεχεια δεμενα. Ακομα και ντοπερμαν να ειχα πχ δεν θα ηθελα να ειναι αγριο αλλα φιλικο με ολους, ακομα και με τους κλεφτες που λεει ο λογος. Επισης θυμαμαι εναν θειο μου που ειχε ενα σαν τσοπανοσκυλο ρατσα δεν θυμαμαι τι ηταν σκυλι, και το ειχε επι ενα χρονο δεμενο με σκοινι 2 μετρων, διπλα στο σπιτακι του σκυλου. Το σκυλι το μονο που εκανε ηταν να γαυγιζει οταν περνουσε καποιος εξω απο την αυλη, και λογικο, τι σκατα αλλο θα μπορουσε να κανει, η ζωη του ετσι δεν εχει κανενα νοημα ολη μερα σε 2 τετραγωνικα μετρα. Απορω τετοιοι ανθρωποι που παιρνουν σκυλο μονο για "φυλακα" σε τοσο περιορισμενο χωρο, μονο σαδιστες μπορω να τους χαρακτηρισω. Ευτυχως τωρα τελευταια που περναω απο το σπιτι του θειου, το βλεπω το σκυλι μην εχει σκοινι στο λαιμο του και να κανει βολτες σε ολη την αυλη του σπιτιου (περιπου 40 τετραγωνικα μετρα). Το εχω δει εγω σε κατοικιδιο. Οταν του πηγαινες το φαγητο σου εκανε χαρες (ηταν μικρου μεγεθους σκυλι). Οταν πηγαινες να βαλεις το χερι σου στο πιατο πηγαινε να σε δαγκωσει, αγριευε και γρυλιζε. Επρεπε να ειχες τρομερα αντανακλαστικα για να μην σε δαγκωσει. Ειχα δοκιμασει να το κανω και ευτυχως δεν με δαγκωσε. Αυτη η συμπεριφορα προκειταα για κακοποιηση του ζωου αυτου . Ενα τετοιο ζωο θα ειναι επικινδυνο,και στο 1ο δαγκωμα σε ανθρωπο η αλλο ζωο , στον γνωστο σου θα επιβληθει μια οχι ασημαντη ποινη καθως και απομακρυνση του ζωου απο την κατοχη του . Καταγγελια στην αστυνομια ανωνυμη(η και επωνυμη) εστω απο εσενα αλλα και απο καποιον γειτονα, η οποια πλεον εχει αντιστοιχη μεριμνα για την διευθετηση τετοιων περιστατικων βιας . Εδιτ Η νομοθεσια ειναι η 4039/2012 και 4235/2014 Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2014 από Adon1s 1
johnbond Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Με δάγκωσε σήμερα ένας αδέσποτος σκύλος στο πόδι.. Αλλά δεν βγήκε ούτε αίμα ούτε βλέπω κάποιο σημάδι στο πόδι μου. Μοιάζει σα να μην έγινε τίποτα. Προτείνετε να πάω σε κάποιο γιατρό ή να το αφήσω έτσι;
Adon1s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Από την στιγμή που δεν μπήκε δόντι/σάλιο μέσα σου, ούτε αίμα ούτε τίποτα , όχι. 1
xpapias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ναι πρέπει να πας το συντομότερο. Ιδανικα πρέπει να βρεθεί και ο σκυλος. Σοβαρά μιλάω - δεν κανω πλακα.
JimasGR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 <p>Με δάγκωσε σήμερα ένας αδέσποτος σκύλος στο πόδι..</p> <p>Αλλά δεν βγήκε ούτε αίμα ούτε βλέπω κάποιο σημάδι στο πόδι μου.</p> <p>Μοιάζει σα να μην έγινε τίποτα.</p> <p>Προτείνετε να πάω σε κάποιο γιατρό ή να το αφήσω έτσι;</p> Έγινε ενημέρωση πρόσφατα. Είναι παλι εποχή εξαρσης της λυσσας. Εγώ στην θέση σου δεν θα το άφηνα έτσι. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Adon1s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχει λεμε πληγη,τραυμα,αιμορραγια ο ανθρωπος.
Mau-Maus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Με δάγκωσε σήμερα ένας αδέσποτος σκύλος στο πόδι.. Αλλά δεν βγήκε ούτε αίμα ούτε βλέπω κάποιο σημάδι στο πόδι μου. Μοιάζει σα να μην έγινε τίποτα. Προτείνετε να πάω σε κάποιο γιατρό ή να το αφήσω έτσι; Δάγκωμα χωρις το παραμικρό σημάδι , πως γκινεν αυτό? Μάλλον φιλάκι σου δώσε .. 2
taazz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Νιωθεις ομορφα που εισαι δολοφονος σκυλων που μπορει εσυ ο ιδιος να προκαλεσες αυτη την αντιδραση τους,μπαινοντας στην περιοχη τους? Λεω εγω τωρα μέσα σε πόλη δεν έχει δική του περιοχή ο σκύλος και ο κάθε κόπρος είναι δική μου περιοχή και αν δεν το σέβεται θα πάει για ευθανασία ούτε μα ούτε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα