archsatan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Που θα βρεις ρε παλίκαρε γάλα γυναίκας? Μόνο όταν γεννάει για κάποιους μήνες βγάζει... Όσο καιρό κινητοποιείται η γυναίκα και αντλεί γάλα, συνεχίζει να το παράγει. Τουτέστιν, κάνει ο νικόκ89 έναν μπέμπη -καλή ώρα- και αντί για τον μπέμπη θηλάζει ο ίδιος, θεωρητικά η γυναίκα μπορεί να παράγει γάλα εσαεί και να τον μπρεστφιντάρει. Επίσης είναι δυνατόν να παράγει γάλα και μετά την εμμηνόπαυση. Επίσης δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κάποια να θηλάζει >2 χρόνια. +μπόνους(επίσης) μπορεί να πάρει ορμόνες μια γυναίκα και να παράγει γάλα. μάι 2σέ.
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι εγώ θα φταίω, διαφορετικά θα γίνει pinned Για το μπλα μπλα ολόκληρο μιλάμε και ποιός είναι ο απώτερος στόχος σου..!
Bspus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ολο μαλακιες ψαχνουν οι bodybuilders ακου εκει γαλα γυναικας... Ανεβηκαν οι γυναικες κοινωνικα, εχουν δικαιωματα, ψηφιζουν, οδηγουν, βγαζουν λεφτα, δουλευουν σε εταιριες, τις θαυμαζουν και ο καθε ανεργος για να διαφοροποιηθει αφηνει γενια και αυξανει την μυική μαζα (κατι που δεν κανουν οι γυναικες). Αν καταλαβα καλα, ο παππους ισχυριζοταν οτι το μητρικο γαλα κανει καλο και ο bodybuilder οτι ειναι για μωρα. Αρα δεν ψαχνει ο bodybuilder Να αυξησει τη μυικη μαζα με το γαλα Ενα αρθρο σχετικα με το γαλα. Το αγελαδινο πρωτιστως αλλαα υποθετω πολλα ισχυουνε και γενικως. Μου φαινεται υπερβολικο αλλα δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το αντικειμενο. http://www.terrapapers.com/?p=7289
nvel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Όσο καιρό κινητοποιείται η γυναίκα και αντλεί γάλα, συνεχίζει να το παράγει. Τουτέστιν, κάνει ο νικόκ89 έναν μπέμπη -καλή ώρα- και αντί για τον μπέμπη θηλάζει ο ίδιος, θεωρητικά η γυναίκα μπορεί να παράγει γάλα εσαεί και να τον μπρεστφιντάρει. Επίσης είναι δυνατόν να παράγει γάλα και μετά την εμμηνόπαυση. Επίσης δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κάποια να θηλάζει >2 χρόνια. +μπόνους(επίσης) μπορεί να πάρει ορμόνες μια γυναίκα και να παράγει γάλα. μάι 2σέ. δεν χρειάζεται καν να έχει γεννήσει, αν υπάρχει ζήτηση για κάποιο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η παραγωγή γάλακτος
ParhsG Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.reddit.com/r/WTF/comments/1v6wm9/apparently_i_married_a_cow_6_gallons_of_frozen/ http://i.imgur.com/NlaMDWL.jpg
xpapias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=e6_03ynh4KE#t=2570
Gtr34 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ελπιζω να μην δουμε θεμα, για του πουλιου το γαλα . 6
firewalker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 All mammalian species produce milk, but the composition of milk for each species varies widely and other kinds of milk are often very different from human breast milk. As a rule, the milk of mammals that nurse frequently (including human babies) is less rich, or more watery, than the milk of mammals whose young nurse less often. Human milk is noticeably thinner and sweeter than cow's milk. Whole cow's milk contains too little iron, retinol, vitamin E, vitamin C, vitamin D, unsaturated fats or essential fatty acids for human babies.[47][48][49][50] Whole cow's milk also contains too much protein, sodium, potassium, phosphorus and chloride which may put a strain on an infant's immature kidneys. In addition, the proteins, fats and calcium in whole cow's milk are more difficult for an infant to digest and absorb than the ones in breast milk.[48][51][52] Evaporated milk may be easier to digest due to the processing of the protein but is still nutritionally inadequate. Some infants are allergic to cow's milk protein, this problem affecting infant formulas derived from cow's milk. Υπάρχουν και εστιατόρια που σερβίρουν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ήμασταν φτιάγμενοι για να πίνουμε γάλα σε όλη μας τη ζωή οι γυναίκες θα έβγαζαν γάλα συνέχεια.. Το μωρό χρειάζεται το γάλα Γιατί από εκεί παίρνει ότι χρειάζεται για να αναπτυχθεί και κυρίως αντισώματα.. Κακό δεν θα σου κάνει αν πιείς αλλά δεν έχει και νόημα.. Αζτεκ επιτέλους ένας άνθρωπος που καταλάβαινε ότι το γάλα των ζώων είναι φτιαγμένο για τις ανάγκες των ζώων και όχι των άνθρωπων ανθρώπων 1
Silverage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ό,τι δίνει θρεπτικά συστατικά μπορεί να φαγωθεί.
nikos-thess Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Kαι τα ούρα και τα κόπρανα εχουν πρωτεινη, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες/μεταλλα. Μπορούμε να τα τρώμε δλδ;
_hopelesscase_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ειχα μια συζήτηση σημερα με εναν παππού και εναν αγωνιστικό bodybuilder ο πρώτος επέμενε οτι το γάλα της γυναίκας ειναι διατροφικά μπόμπα για να το πίνουμε και οτι θα έπρεπε να το κυνηγάμε σε καθε ευκαιρία και ο δευτερος πως ειναι για μικρά παιδιά και αυτά που περιέχει (βιταμίνες κλπ) ειναι σε τεράστιες ποσότητες λογο οτι χρειάζονται για τα μωρά στην ανάπτυξη και άκρη δεν βγάλαμε. επειδή έχουμε και γιατρούς εδω θέλω να ακουστεί η αλήθεια να ηρεμήσω κ εγώ γιατι με ενδιαφέρει το θέμα και δεν μου φάνηκε να ήξεραν τι έλεγαν. με ενοχλεί να ακούγονται ανακρίβειες . Το μητρικό γάλα γυναίκας θα μας έκανε καλό να το πίνουμε ??(υποθέτω πως όχι ) αν οχι γιατί ? Epitελους εδωμεσα καποιος που αναγνωριζει την αναγκαιοτητα για μεσοβδομαδο τρολλοθρεντ οποιος δεν ενδιαφέρεται να μην spamάρει , έχω εκνευρισμό . Ι ΒΕΓ ΥΟΘΡ ΠΑΡΔΟΝ? In other news
nicoc89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά και οι δύο πίπες σου είπαν. Και χωρίς να είμαι γιατρός ε. δε το ειπαν σε εμένα , μεταξύ τους το ειπαν κ ειπα να ρωτήσω να ξέρω το σωστό να τους ταπώσω τα στόματα με ενα "εγώ ξέρω κ εσείς δεν ξέρετε" πήρα την απάντηση .. αυριο θα τους πω για τους αζντέκους ελπίζω να καταλάβουν οι αμόρφωτοι και να μη με εκνευρίσουν
Tiger.7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα,πρεπει να πεσουν τα πρωτα χιονια για να συνελθει το μυαλο απο τον 15Αυγουστο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις