Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι ΤΕΡΜΑ νουμπάς, στο εισιτήριο που έβγαλα στον σταθμό λέει: κατηγορία β, βαγονι 4, αριθμός θέσεων 85.

ΤΙ ΕΙΝ ΤΟΥΤΑ ΠΩΣ ΓΕΝΙΝ ΑΥΤΟ ΠΑ-ΝΑ-ΓΙ-Α ΜΟΥ

Επειδή δεν έχω ξαναταξιδέψει με τρένο, ξέρει κανείς να εξηγήσει γενικά τις κατηγορίες τα βαγόνια τοναταλλο να ξερω που θα κατσω; :(

Fxaristooooo ***

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συνάδελφε noob άκου τον παλιό. Όταν φτάνει το τρένο, άνοιξε καλά τ' αυτιά  γιατί θα βγει ανακοίνωση ποιο βαγόνι είναι πρώτο ποιο τελευταίο (καλά και να μην το ακούσεις δεν τρέχει τίποτα, μπες μέσα ρώτα και θα το βρεις το βαγόνι σου). Οι θέσεις αναγράφονται φαρδιά πλατιά οπότε θα τη βρεις και την 85.  ;)   Με το κατηγορία β μην ασχολείσαι.

Δημοσ.

Συνάδελφε noob άκου τον παλιό. Όταν φτάνει το τρένο, άνοιξε καλά τ' αυτιά  γιατί θα βγει ανακοίνωση ποιο βαγόνι είναι πρώτο ποιο τελευταίο (καλά και να μην το ακούσεις δεν τρέχει τίποτα, μπες μέσα ρώτα και θα το βρεις το βαγόνι σου). Οι θέσεις αναγράφονται φαρδιά πλατιά οπότε θα τη βρεις και την 85.  ;)   Με το κατηγορία β μην ασχολείσαι.

Ναι, αλλά πότε; Όταν θα φτάσω στον σταθμό; Όταν θα είμαι μέσα; Γράφει πουθενά σε ποιο βαγόνι είμαι;

Σόρρυ που είμαι τέρμα άσχετος κιόλας, αλλά φοβάμαι μην γίνει καμιά μαλακία και το χάσω :(

Δημοσ.

Αααα ετσι ναι ρε συ, τώρα κανονικά αυτό με τις κατηγορίες δεν είναι όπως τα αεροπλάνα τύπου πρώτη θέση κοκ; Γιατί για αυτό ανησυχώ, ξέρεις αντι να καθομαι σαν βλαχαδερο να ρωταω σε ποιο βαγονι ειμαι να μπω κατευθειαν

Δημοσ.

Σου είπα με τις κατηγορίες μην ασχολείσαι,μ' αρέσει που μ' ακούς.  :P   Βρες βαγόνι και θέση και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

lol, εξω απο το τρένο γραφει τα βαγόνια και μεσα γραφει τις θεσεις. Αν δεν εισαι σιγουρος σε ποιο βαγόνι εισαι ρωτα. 

Δημοσ.

Όταν ξεκινάει είναι με την σειρά 1,2,3,4,5. Στην επιστροφή απλά βάζουν την μηχανή απο πίσω και έτσι η σειρά γίνεται 5,4,3,2,1.

Δημοσ.

Ενα μικρο ταμπελακι με νουμερο που εχει το βαγονι απεξω, ε αυτο ειναι το νουμερο του βαγονιου. Αν προλαβεις και το δεις μεσα στο χαος. Αλλα δεν τρεχει, οπως σου ειπανε, αν χασεις την ανακοινωση απο τα μεγαφωνα, μπαινεις μεσα και ρωτας. Δεν ειναι τιποτα να περασεις απο το ενα βαγονι στο αλλο ακομα κι οταν εχει ξεκινησει το τρενο.

Όταν ξεκινάει είναι με την σειρά 1,2,3,4,5. Στην επιστροφή απλά βάζουν την μηχανή απο πίσω και έτσι η σειρά γίνεται 5,4,3,2,1.

Α καλα, με τιποτα μη βασιστεις σ αυτο.

Δημοσ.

Ενα μικρο ταμπελακι με νουμερο που εχει το βαγονι απεξω, ε αυτο ειναι το νουμερο του βαγονιου. Αν προλαβεις και το δεις μεσα στο χαος. Αλλα δεν τρεχει, οπως σου ειπανε, αν χασεις την ανακοινωση απο τα μεγαφωνα, μπαινεις μεσα και ρωτας. Δεν ειναι τιποτα να περασεις απο το ενα βαγονι στο αλλο ακομα κι οταν εχει ξεκινησει το τρενο.

Ταμπελάκι με νούμερο 7 το πρωί δύσκολο να βρω, εκτός κι αν είναι 6mx6m με νέον και μεγάφωνα. Αυτό που μπορώ να περάσω από τα βαγόνια για να βρω τη θέση εν κινήσει δεν το ήξερα, να σαι καλά!

Xμμ  έχω δει άλλο να γράφει έξω και άλλο να είναι μέσα..  :shock:

Holy shit.

Καλά, το να πάω στην θέση μου είναι το θέμα, γιατί Λαμία πάω και πρέπει να αλλάξω μετά από Λειανοκλάδι και και...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...