Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που μπορώ να περάσω από τα βαγόνια για να βρω τη θέση εν κινήσει δεν το ήξερα, να σαι καλά!

Ρε συ έχεις βαλθεί να με τρελάνεις?  :lol:  Όταν σου λέω ''καλά και να μην το ακούσεις δεν τρέχει τίποτα, μπες μέσα ρώτα και θα το βρεις το βαγόνι σου'' τι καταλαβαίνεις?  :shock:   :P  :lol:  

Holy shit.

Χαχαχα το θυμάμαι χαρακτηριστικά, από τότε είπα ανακοίνωση και μόνο ανακοίνωση.  :-D

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε συ έχεις βαλθεί να με τρελάνεις?  :lol:  Όταν σου λέω ''καλά και να μην το ακούσεις δεν τρέχει τίποτα, μπες μέσα ρώτα και θα το βρεις το βαγόνι σου'' τι καταλαβαίνεις?  :shock:   :P  :lol:  

Νόμιζα μπορούσα να ρωτήσω λίγο πριν ξεκινήσει μαν, είπαμε είμαι πιο ανίδεος και από τον Άδωνι στην πολιτική :(

Το ιδανικό φυσικά θα ήταν αν έμπαινε κατευθείαν στο βαγόνι μου και έπαιρνα έναν ύπνο όλο δικό μου να φτάσω στην ύστατη νιρβάνα να πάω στο διάολο :)

• Like 2
Δημοσ.

Νόμιζα μπορούσα να ρωτήσω λίγο πριν ξεκινήσει μαν

Χαχαχα σε τρένο μπαίνεις ρε συ, όχι στο USS Enterprise..!  :lol:

Δημοσ.

Χαχαχα σε τρένο μπαίνεις ρε συ, όχι στο USS Enterprise..!  :lol:

Γω φίλε είμαι για σικ καταστάσεις από Μιλλένιουμ Φάλκον και πάνω να κάθομαι γαλαρία με Λουκ και να πετάμε χαρτάκια στον Τσουμπάκα να τρομάζει τον Χάρισον Φορντ να το στουκάρει σε καμιά κολώνα στην Αθηνών-Κόρουσαντ.

• Like 1
Δημοσ.

AΠΝΤΕΗΤ!

Και καλά.

Μπήκα στη σελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα δρομολόγια και βρήκα την "σύνθεση" του τρένου μου

f02fxk.jpg

Και ρωτάω τώρα σαν ανεκδιήγητος νουμπάς που είμαι, αυτό σημαίνει πως το τρένο θα έχει 4 βαγόνια Ή πως έχει 4 διαφορετικές κατηγορίες χωρισμένες σε βαγόνια;

• Moderators
Δημοσ.

εχεις 4 κατηγοριες χωρισμενες οπως να ναι μαλλον και αρκετα βαγονια!

λιγο πριν φτασει το τρενο θα ακουσεις απο τα μεγαφωνα να λεει οτι φτανει ο συρμος ταδε με κατευθυνση εκειι

και τα βαγονια ξεκινανε με πρωτο το 1 και ακολουθουν με τη σειρα το 2 το 3 κτλ (μπορε να ειναι και αναποδα) 

αφου το ακουσεις αυτο ξεκινας και μετρας απο το πρωτο βαγονι  ενα ενα μεχρι να φτασεις στο νουμερο σου (πολυ πιθανο να πεσεις ενα βαγονι εξω γιατι ειναι μπουρδελο )

πριν μπεις στο βαγονι μπορεις να ρωτησεις καποιον που δουλευει εκει που πιθανοτατα θα σου απαντησει με ειρωνια και βαριεστημαρα το που ειναι το βαγονι σου και οταν εν τελει μπεις στο βαγονι ρωτας και καποιον που ειναι μεσα αν ειναι το σωστο βαγονι! αν ναι απλα ψαχνεις την θεση σου αφηνεις πραγματα και την πεφτεις

Δημοσ.

ΡΕ!!!  Δε σου είπα να μην ασχολείσαι με κατηγορίες?? :shock:  :shock:  :shock:   Βαγόνια είναι..

Σε φαντάζομαι να διαβάζεις τα μηνύματα μου και με αγανάκτηση να χτυπας τον φραπε στο γραφειο μουρμουρίζοντας Παναγίτσες :3

πριν μπεις στο βαγονι μπορεις να ρωτησεις καποιον που δουλευει εκει που πιθανοτατα θα σου απαντησει με ειρωνια και βαριεστημαρα το που ειναι το βαγονι σου και οταν εν τελει μπεις στο βαγονι ρωτας και καποιον που ειναι μεσα αν ειναι το σωστο βαγονι!

Α με την ειρωνεία δεν έχω θέμα, έπαθα ανοσία όταν το καλοκαίρι έτρεχα για μέρες στην ΔΟΥ.

Δημοσ.

και τα βαγονια ξεκινανε με πρωτο το 1 και ακολουθουν με τη σειρα το 2 το 3 κτλ (μπορε να ειναι και αναποδα) 

αφου το ακουσεις αυτο ξεκινας και μετρας απο το πρωτο βαγονι  ενα ενα μεχρι να φτασεις στο νουμερο σου (πολυ πιθανο να πεσεις ενα βαγονι εξω γιατι ειναι μπουρδελο )

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ,γι' αυτό του είπα ν΄ ακούσει την ανακοίνωση ή να μπει μέσα και να ρωτήσει εκεί. 

Σε φαντάζομαι να διαβάζεις τα μηνύματα μου και με αγανάκτηση να χτυπας τον φραπε στο γραφειο μουρμουρίζοντας Παναγίτσες :3

Πέστο ψέματα..  :D    Οι κατηγορίες που λες είναι εκεί που λέει Α' κλάση Β' κλάση.

• Moderators
Δημοσ.

ναι το ξερω οτι δεν υπαρχει κατι στανταρ γιατι ειμαστε και λιγο ζωα στην οργανωση αλλα συνηθως ειναι ετσι (και γω μην νομιζεις παραδειγμα εφερα)

Δημοσ.

Πέστο ψέματα..  :D    Οι κατηγορίες που λες είναι εκεί που λέει Α' κλάση Β' κλάση.

Άρα γαλέρα με βάλανε. Το βλέπω εγώ, θα το κάνω το βαγόνι ενυδρείο από τα ξερατά. :o

Δημοσ.

Άρα γαλέρα με βάλανε. Το βλέπω εγώ, θα το κάνω το βαγόνι ενυδρείο από τα ξερατά. :o

Όχι ρε καμία σχέση τρένο είσαι  δεν είσαι λεωφορείο! ;)    Στο τρένο μπορείς να ταξιδέψεις και ανάποδα άπειρες ώρες (τουλάχιστον εγώ  :P ) στο λεωφορείο ούτε λεπτό!  (καλά στα ΚΤΕΛ δεν υπάρχουν ανάποδες θέσεις, λέμε αν υπήρχαν..)

Δημοσ.

Όχι ρε καμία σχέση τρένο είσαι  δεν είσαι λεωφορείο! ;)    Στο τρένο μπορείς να ταξιδέψεις και ανάποδα άπειρες ώρες (τουλάχιστον εγώ  :P ) στο λεωφορείο ούτε λεπτό!  (καλά στα ΚΤΕΛ δεν υπάρχουν ανάποδες θέσεις, λέμε αν υπήρχαν..)

Όχι ότι είμαι και κανένας φλώρος που ζαλίζεται εύκολα, αλλά εντάξει μωρέ που θα πάει κάποια στιγμή στο βαγόνι θα λιποθυμήσω. Όλα κουλ και όλα γιόλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...