TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Λιποθύμα εσύ και κάποιος γιατρός σε ολόκληρο τρένο θα βρεθεί..
Coursal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Λιποθύμα εσύ και κάποιος γιατρός σε ολόκληρο τρένο θα βρεθεί.. Μακάρι να με προλάβουν φίλε μου να προσέχω μην μου κλέψουν τα τοστάκια από την τσαντούλα μου.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Γ@μα τις θέσεις που λέγαμε, πήγαινε κάτσε κάπου που δε θα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα..
Coursal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Γ@μα τις θέσεις που λέγαμε, πήγαινε κάτσε κάπου που δε θα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα.. Θελω να σε ευχαριστησω φιλε που τωρα τοση ωρα που σε τυρανναω με βοηθας κιολας τι θα εκανα χωρις βοηθεια ποιος ξερει που θα εφτανα μεχρι τον υπερσιβηρικο θα εκανα μεχρι το τερμα
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέχρι τον υπεσιβηρικό κι ακόμα παραπέρα.. ΤΟΙΝSOMNIA να φχαριστάς... 1
Razor_7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι ότι είμαι και κανένας φλώρος που ζαλίζεται εύκολα .... αλλά θα λιποθυμήσω
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πεοράμπο μην πειράζεις το παιδί ρε! Παιδί, μακριά απ' τον συγκεκριμένο
Coursal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα