web_assasin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα αλανια!το λοιπον,μου εχει φερει ενας πελατης 2 kinita kai ena psp,στα οποια εχουν φουσκωσει οι μπαταριες.παρηγγειλα ηδη μπαταριες και τις αλλαξα,αλλα η απορια μου ειναι για ποιο λογο εχει γινει αυτο και στις 3 συσκευες?ειναι ολες στο ιδιο σπιτι,οποτε δυσκολο να ειναι συμπτωση.ποιοι ειναι οι κυριοι λογοι που γινεται αυτο?υγρασια?ζεστη?καποιο προβλημα στο δικτυο του ρευματος του σπιτιου?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Φορτιστης,ρευμα σπιτιου,ηλιος,υγρασια. Ενα ειναι το σιγουρο. Πεταμα
web_assasin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις μπαταριες εννοεις?εχω ηδη παρει καινουργιες φυσικα.
web_assasin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 οχι,αφου ειναι 3 διαφορετικες συσκευες κ τις πηρα απο 3 διαφορετικους πωλητες. γιατι ρωτας?
skfn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 οχι,αφου ειναι 3 διαφορετικες συσκευες κ τις πηρα απο 3 διαφορετικους πωλητες. γιατι ρωτας? Αν ήταν ίδιας εταιρείας (ελαττωματικές- κακή ποιότητα κατασκευής) οι φουσκωμένες μπαταρίες. Προφανώς διαφορετικού τύπου αφού είναι διαφορετικές συσκευές.
web_assasin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 οι εργοστασιακες ηταν σε ολα.
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά δε θα τις προσέχει καθόλου. Και μένα ο πατέρας μου άφησε μια μέρα το κινητό του να φορτίσει πάνω από την τοστιέρα που είχε ανάψει πριν λίγη ώρα (και δεν το είχε πάρει χαμπάρι ) ε τι να κάνει η μπαταρία; Αφού είναι στο ίδιο σπίτι από το ίδιο άτομο πες του να προσέχει περισσότερο σε τι συνθήκες εκθέτει τις συσκευές του.
web_assasin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι λιγο κανιβαλοι απο οτι εχω καταλαβει,για αυτο τους προτιμω,ειναι καλοι πελατες απλα μου ειπαν οτι εχουν καει κ κατι ηχεια κ σκεφτομαι μηπως ειναι θεμα υγρασιας η κατι τετοιο.
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Η μάλλον θέμα κανιβαλισμού Πως μπορούν άραγε να καούν τα ηχεία από υγρασία; (εκτός από το να βουτήξεις την πλακέτα με τον ενισχυτή σε νερό )
Euclides Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα αλανια! το λοιπον,μου εχει φερει ενας πελατης 2 kinita kai ena psp,στα οποια εχουν φουσκωσει οι μπαταριες. παρηγγειλα ηδη μπαταριες και τις αλλαξα,αλλα η απορια μου ειναι για ποιο λογο εχει γινει αυτο και στις 3 συσκευες? ειναι ολες στο ιδιο σπιτι,οποτε δυσκολο να ειναι συμπτωση. ποιοι ειναι οι κυριοι λογοι που γινεται αυτο? υγρασια?ζεστη?καποιο προβλημα στο δικτυο του ρευματος του σπιτιου? Να κάνει εξορκισμό. Ο Δαίμονας της μπαταρίας είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα