Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αλανια!
το λοιπον,μου εχει φερει ενας πελατης 2 kinita kai ena psp,στα οποια εχουν φουσκωσει οι μπαταριες.
παρηγγειλα ηδη μπαταριες και τις αλλαξα,αλλα η απορια μου ειναι για ποιο λογο εχει γινει αυτο και στις 3 συσκευες?
ειναι ολες στο ιδιο σπιτι,οποτε δυσκολο να ειναι συμπτωση.
ποιοι ειναι οι κυριοι λογοι που γινεται αυτο?
υγρασια?ζεστη?καποιο προβλημα στο δικτυο του ρευματος του σπιτιου?

Δημοσ.

οχι,αφου ειναι 3  διαφορετικες συσκευες κ τις πηρα απο 3 διαφορετικους πωλητες.

γιατι ρωτας?

Αν ήταν ίδιας εταιρείας (ελαττωματικές- κακή ποιότητα κατασκευής) οι φουσκωμένες μπαταρίες.

Προφανώς διαφορετικού τύπου αφού είναι διαφορετικές συσκευές.

Δημοσ.

Απλά δε θα τις προσέχει καθόλου. Και μένα ο πατέρας μου άφησε μια μέρα το κινητό του να φορτίσει πάνω από την τοστιέρα που είχε ανάψει πριν λίγη ώρα (και δεν το είχε πάρει χαμπάρι :P ) ε τι να κάνει η μπαταρία; Αφού είναι στο ίδιο σπίτι από το ίδιο άτομο πες του να προσέχει περισσότερο σε τι συνθήκες εκθέτει τις συσκευές του. 

Δημοσ.

Ειναι λιγο κανιβαλοι απο οτι εχω καταλαβει,για αυτο τους προτιμω,ειναι καλοι πελατες :P
απλα μου ειπαν οτι εχουν καει κ κατι ηχεια κ σκεφτομαι μηπως ειναι θεμα υγρασιας η κατι τετοιο.

Δημοσ.

Η μάλλον θέμα κανιβαλισμού :P Πως μπορούν άραγε να καούν τα ηχεία από υγρασία; (εκτός από το να βουτήξεις την πλακέτα με τον ενισχυτή σε νερό :P )

Δημοσ.

Καλησπερα αλανια!

το λοιπον,μου εχει φερει ενας πελατης 2 kinita kai ena psp,στα οποια εχουν φουσκωσει οι μπαταριες.

παρηγγειλα ηδη μπαταριες και τις αλλαξα,αλλα η απορια μου ειναι για ποιο λογο εχει γινει αυτο και στις 3 συσκευες?

ειναι ολες στο ιδιο σπιτι,οποτε δυσκολο να ειναι συμπτωση.

ποιοι ειναι οι κυριοι λογοι που γινεται αυτο?

υγρασια?ζεστη?καποιο προβλημα στο δικτυο του ρευματος του σπιτιου?

Να κάνει εξορκισμό.

Ο Δαίμονας της μπαταρίας είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...