Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για διαδρομη Χανια - Ηρακλειο Κρητης , προτεινεται να βγει ο HDD απο τον υπολογιστη να μην εχω τιποτα θεμα με  χαμενα αρχεια;;;;........

Ευχαριστω

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περισσοτερο θα πρεπει να σε απασχολει η δικια σου ασφαλεια στη σκ@τοδιαδρομη και μετα επεται ο δισκος(δεν εχει θεμα)

• Like 7
Δημοσ.

Λίγο υπερβολικό το βρίσκω το να βγει ο δίσκος εκτός μονάδος για μεταφορά με αυτοκίνητο, αυτό εφόσον έχεις τη μονάδα στα καθίσματα αλλιώς ε... βγάλτον να τον βάλεις μόνο του κάπου όπου και πάλι τα τραντάγματα θα τα φάει.

Το να μπει ρε παίδες σε περιτύλιγμα με φυσαλίδες για μεταφορά σε αυτοκίνητο δεν είναι σχετικά too much; ας τον βγάλει στη τελική να τον βάλει σε ένα κάθισμα.

Αν είναι έτσι θα προτείνω με τη σειρά μου να πάρει αλουμινένιο βαλιτσάκι με μαύρο αφρολέξ κομμένο στο μέγεθος του σκληρού να τον μεταφέρει εκεί. Μη ξεχάσω και τις χειροπέδες...

• Like 3
Δημοσ.

Αν είναι έτσι θα προτείνω με τη σειρά μου να πάρει αλουμινένιο βαλιτσάκι με μαύρο αφρολέξ κομμένο στο μέγεθος του σκληρού να τον μεταφέρει εκεί. Μη ξεχάσω και τις χειροπέδες...

+1

Sarotech-SPX-3623-9Bay-2.5inch-3.5inch-H

Έλα έλα...παραδεχτήτε το...ούτε σας είχε περάσει από το μυαλό πως υπήρχε..μέχρι και στο χρώμα ακριβώς σε πέτυχα μπαγάσα..

• Like 5
Δημοσ.

περισσοτερο θα πρεπει να σε απασχολει η δικια σου ασφαλεια στη σκ@τοδιαδρομη και μετα επεται ο δισκος(δεν εχει θεμα)

+1 , αυτος ο ΒΟΑΚ(Βορειος Οδικος Αξονας Κρητης) θελει ανακατασκευη απο την αρχη..........

Αν και την ώρα που δεν δουλεύει ο δίσκος έχει αρκετά μεγάλη αντοχή ναι,καλύτερα να βγει και να μπει σε καλό περιτύλιγμα από «φουσκάλες» bubble wrap

Σε ευχαριστώ για την απαντηση.....τωρα αυτα τα bubble wrap που ακριβως μπορει να τα βρει καποιος...;;;; Αραγε;;;;

Δεν παθαίνει τίποτα ρε παιδιά, όλα με φορτηγά τα μεταφέρουν έτσι κι αλλιώς! :-)

Τον υπολογιστη θα τον εχω στο κουτι(συσκευασια) του case του υπολογιστη....Πιστευω να καταλαβες ετσι οπως το εγραψα..... :P

Δημοσ.

Ναι, αλλά ... όπως ανέφερα... μη ξεχάσουμε τις χειροπέδες!

image6.jpg

ότι υπάρχει, μη μπαίνουμε σε διαδικασία αγοράς άλλων

Πόσο μάλλον έτσι! αυτή η συσκευασία δεν έχει πανω κάτω αφρολεξ;

βάλτο στο πίσω κάθισμα, φόρα του και μια ζώνη και είσαι έτοιμος!

• Like 1
Δημοσ.

+1 , αυτος ο ΒΟΑΚ(Βορειος Οδικος Αξονας Κρητης) θελει ανακατασκευη απο την αρχη..........

Σε ευχαριστώ για την απαντηση.....τωρα αυτα τα bubble wrap που ακριβως μπορει να τα βρει καποιος...;;;; Αραγε;;;;

Τον υπολογιστη θα τον εχω στο κουτι(συσκευασια) του case του υπολογιστη....Πιστευω να καταλαβες ετσι οπως το εγραψα..... :P

Δεν υπάρχει θέμα, εννοώ ότι και τα συναρμολογημένα desktop έτσι τα μεταφέρουν. Ξάπλωσε το κουτί στο κάθισμα ή στο πορτ μπαγκάζ και προσοχή στο δρόμο :-)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα, εννοώ ότι και τα συναρμολογημένα desktop έτσι τα μεταφέρουν. Ξάπλωσε το κουτί στο κάθισμα ή στο πορτ μπαγκάζ και προσοχή στο δρόμο :-)

Ενα μπακ απ , ξαπλωμενο οπως αναφερεις και θεος βοηθος....

Δημοσ.

Ενα μπακ απ , ξαπλωμενο οπως αναφερεις και θεος βοηθος....

Για να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια αν θέλεις δέστο στο πορτμπαγκάζ με σχοινί ή χταπόδι για να σταθεροποιηθεί πιο πολύ

• Like 1
Δημοσ.

+1

Sarotech-SPX-3623-9Bay-2.5inch-3.5inch-H

Έλα έλα...παραδεχτήτε το...ούτε σας είχε περάσει από το μυαλό πως υπήρχε..μέχρι και στο χρώμα ακριβώς σε πέτυχα μπαγάσα..

Είναι όμως πυράντοχο?

post-294072-0-93552000-1411806187_thumb.jpg

Υδατοστεγές?

post-294072-0-52529300-1411806223_thumb.jpg

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να φυλαγόμαστε από κάθε κακοτοπιά.

• Like 2
Δημοσ.

Ευκλείδη...υπήρξα λίγος...το παραδέχομαι...γατάκι είμαι...

Καλή ανάγνωση...μου έφτιαξε τη μέρα..

http://www.insomnia.gr/topic/542824-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AF%CE%B6%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-e-shopgr/

Για να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια αν θέλεις δέστο στο πορτμπαγκάζ με σχοινί ή χταπόδι για να σταθεροποιηθεί πιο πολύ

Και τσουπππππ το χταποδάκι..

• Like 2
Δημοσ.

Ευκλείδη...υπήρξα λίγος...το παραδέχομαι...γατάκι είμαι...

Καλή ανάγνωση...μου έφτιαξε τη μέρα..

http://www.insomnia.gr/topic/542824-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AF%CE%B6%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-e-shopgr/

Και τσουπππππ το χταποδάκι..

Γενικά κάνει οποιοδήποτε θαλασσίνο :P

Δημοσ.

αν ο δρομος ειναι ακομα οπως τον ειδα, οταν κατεβηκα στην Κρητη το 2006, τοτε καλυτερα βγαλε το δισκο απο το πισι.........!!!!!  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...