giannischr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα, Εδώ και κάποιους μήνες έχω νοικιάσει μία γκαρσονιέρα, έχουμε κάνει συμβόλαιο κανονικά το οποίο το περάσαμε στο taxisnet. Κάθε μήνα που πληρώνω το ενοίκιο μου δίνει και μία απόδειξη, παρόλα αυτά η απόδειξη δεν έχει κάποια στοιχεία του ιδιοκτήτη εκτός μία υπογραφή ,το ποσό, την ημερομηνία το μήνα δηλαδή που αφορά η πληρωμή. Δε θα έπρεπε να έχει κάποια σφραγίδα ή να είναι τρυπημένη? Επειδή δε ξέρω από αυτά ρωτάω. Είμαι καλυμμένος από τη στιγμή που έχει περαστεί στο taxisnet με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη; Επίσης με την εγγύηση τι γίνετε, πρέπει να μου δώσει κάποια απόδειξη; Έχω μία έτσι πρόχειρη, όπως και οι άλλες. Ξέρετε επίσης τη διαδικασία μετά, πρέπει να τις προσκομίσω κάπου αυτές; Επίσης, σε μερικούς μήνες λήγει το συμβόλαιο ,τι πρέπει να κάνω αν θέλω να το νοικιάσω ακόμα για κάνα μήνα παραπάνω,πρέπει να ξανακάνω συμβόλαιο εκ'νέου; Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Οι αποδείξεις ενοικίου ειναι άχρηστες, οταν χρειαστεί να δηλώσεις το ενοίκιο γράφεις το ποσόν και το αφμ του ιδιοκτήτη στο ταχις και τέλος
giannischr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Οι αποδείξεις ενοικίου ειναι άχρηστες, οταν χρειαστεί να δηλώσεις το ενοίκιο γράφεις το ποσόν και το αφμ του ιδιοκτήτη στο ταχις και τέλος Με το επόμενο διάστημα που θέλω να μείνω ένα δύο μήνες, πρέπει να δηλώσω στο taxis , πρέπει να κάνω καινούργιο συμβόλαιο;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Με το επόμενο διάστημα που θέλω να μείνω ένα δύο μήνες, πρέπει να δηλώσω στο taxis , πρέπει να κάνω καινούργιο συμβόλαιο; Οτι εχει σχεση με ανταλλαγή χρηματος δηλώνετε στο ταχις
Joshua21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Οι αποδείξεις που σου δίνει είναι τα αποδεικτικά που βεβαιώνουν ότι έχεις πληρώσει το ενοίκιο. Ούτε σφραγίδα χρειάζεται, ούτε τρυπημένη πρέπει να είναι, όνομα όμως θα έπρεπε να γράφει πάνω. Και όχι, για να συνεχιστεί η μίσθωση δεν χρειάζεται να κάνετε νέο μισθωτήριο, ούτε κάτι άλλο. Σιωπηρή παράταση μίσθωσης λέγεται αυτό.
pavlinara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω νοίκιαζα σε κάποιον ενα σπίτι. Έφυγε νωριτερα απο το συμβόλαιο.στην εφορία ειπαν να μην κανω τιποτα. Ετσι ομως πως θα φανεί οτι δεν ειχα εισόδημα την περίοδο που έφυγε;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Στην εφορία προφανώς βαριόταν ο υπάλληλος, νομιζω θελει καποιο χαρτι, ρωτα τον λογιστη σου
Joshua21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω νοίκιαζα σε κάποιον ενα σπίτι. Έφυγε νωριτερα απο το συμβόλαιο.στην εφορία ειπαν να μην κανω τιποτα. Ετσι ομως πως θα φανεί οτι δεν ειχα εισόδημα την περίοδο που έφυγε; Πρέπει να υπογράψετε από κοινού συμφωνητικό λύσης μίσθωσης κατοικίας, αλλιώς κινδυνεύεις να φορολογηθείς για τον υπόλοιπο χρόνο του συμβολαίου. Υπόδειγμα θα βρεις εδώ: http://logins.gr/accountant/forms/forms_mistosis.htm
pavlinara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τι χαρτόσημα και εγγυήσεις; Στο 2014 ζούμε. Μηπως ειναι παλιό αυτο; Και πως μπορει να γίνει αν ειναι σε αλλη πόλη ;
Joshua21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τι χαρτόσημα και εγγυήσεις; Στο 2014 ζούμε. Μηπως ειναι παλιό αυτο; Και πως μπορει να γίνει αν ειναι σε αλλη πόλη ; Ναι παλιό είναι, χαρτόσημο δεν υφίσταται πλέον. Η εγγύηση όμως ισχύει κανονικά στο 14 που ζούμε. Και νομικά και πρακτικά. Όσο για το ότι μένει σε άλλη πόλη, ο καλύτερος τρόπος πιστεύω είναι να υπογράψει τα χαρτιά αυτός, να στα στείλει, να τα υπογράψεις, να τα σφραγίσεις στην εφορία σου κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα