LiquidTroll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αντε να το πιάσουμε και αυτό το θέμα.... Θα έχετε ακούσει για τις γυμνές φωτογραφίες που χακάρανε απο κάτι Holywood Celebrities. Έχει γίνει χαμός στα τορρεντ , με ένα τυπά που το έχει ονομάσει #fappening , και το hashtag στο τούιτερ δίνει και παίρνει. Ο τυπάς τα έχει κατηγοριοποιήσει σε φακέλους ανα σελέμπριτι , και το ονόμασε fappening απο το fap fap που σημαίνει.....ξέρετε τι Τις είδα και εγώ , μόνο και μόνο για να είμαι ενημερωμένος για το τι γίνετε στο Ιντερνετ , απλά θέλω να ψιλομιλήσουμε για το γιατί μας αρέσει όταν κάποιος βγάλει τα απλυτά του στην φόρα. Είμαι σίγουρος ότι αν κάποια απο αυτές έβγαζε τσοντικό , ότι δεν θα μας ένοιαζε τόσο πολύ. Αντίθετα , το αματουρ του θέματος , έχει κ%#$σει το μισό Ιντερνετ , και έχουνε λιώσει στα Downloads. Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να δούμε τα σεξουαλικά άπλυτα της κάθε ψευτο-σελέμπριτι?
dimitrisOP Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Έγινε τέτοιο πράγμα? Πώς πού πότε? σε ποιον πλανητη ζεις 5
chrisde Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τι είναι το fap? http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fap Για όσους θέλουν ενημέρωση για εγκυκλοπαιδικούς λόγους: http://en.wikipedia.org/wiki/2014_celebrity_photo_leaks Για όσους θέλουν ενημέρωση για άλλους λόγους που δεν τολμώ να διανοηθώ google it, το net είναι γεμάτο από αυτές... 2
bluesattack Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να δούμε τα σεξουαλικά άπλυτα fappennigs της κάθε ψευτο καυλο-σελέμπριτι? fixed 1
black_rabBiT Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fap Έχεις ξεχωρίσει κάποια απ' όλες αυτές για να κάνω fap? Πες μου το όνομα της.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να δούμε τα σεξουαλικά άπλυτα της κάθε ψευτο-σελέμπριτι? Να σου πώ πως το εκλαμβάνω με το ταπεινό μου μυαλό. Αν ακουγόταν από τα ΜΜΕ π.χ οτι η Τζούλια έβγαλε νέα τσόντα, όπου Τζούλια βάλε την οποιαδήποτε διάσιμη, θα λέγανε όλοι "ε σιγά λες και δεν το ξέρουμε". Αν όμως βγαίναν τα ΜΜΕ και έλεγαν π.χ οτι κρυφές / μυστικές φωτογραφίες της Τζούλιας βγήκαν στην φόρα, εκεί μολίς ακούει ο άνθρωπος για κρυφές φώτο ή για κάτι τέλος πάντων που το είχε προσωπικό ο καθένας και δεν θέλει να το μοιράζεται με τους άλλους, τότε κινητοποιείται ένας μηχανισμός στο μυαλό και λέει "τρεχάτε όλοι να τις δούμε παιδιά". Και το παραπάνω πιστεύω οτι ισχύει περισσότερο για έφηβα παιδιά μαθητές και φοιτητές. Στους μεγαλύτερους ανθρώπους αν συμβαίνει πιστεύω είναι ψυχολογικές οι αιτίες και όχι τόσο ο παραπάνω μηχανισμός του "τρεχάτε όλοι". 1
thomasG4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις ξεχωρίσει κάποια απ' όλες αυτές για να κάνω fap? Πες μου το όνομα της. Emily Ratajkowski /Thread Closed 1
Iris_89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Noobάδες! 9GAG RULES! Πέρα από την πλάκα, το έχω ξεκοκκαλίσει από την 1η στιγμή xD Δεν είναι τόσο επειδή είναι γυμνές, απλά τυχαίνει και είνα διάσημες. 1
LiquidTroll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Να σου πώ πως το εκλαμβάνω με το ταπεινό μου μυαλό. Αν ακουγόταν από τα ΜΜΕ π.χ οτι η Τζούλια έβγαλε νέα τσόντα, όπου Τζούλια βάλε την οποιαδήποτε διάσιμη, θα λέγανε όλοι "ε σιγά λες και δεν το ξέρουμε". Αν όμως βγαίναν τα ΜΜΕ και έλεγαν π.χ οτι κρυφές / μυστικές φωτογραφίες της Τζούλιας βγήκαν στην φόρα, εκεί μολίς ακούει ο άνθρωπος για κρυφές φώτο ή για κάτι τέλος πάντων που το είχε προσωπικό ο καθένας και δεν θέλει να το μοιράζεται με τους άλλους, τότε κινητοποιείται ένας μηχανισμός στο μυαλό και λέει "τρεχάτε όλοι να τις δούμε παιδιά". Και το παραπάνω πιστεύω οτι ισχύει περισσότερο για έφηβα παιδιά μαθητές και φοιτητές. Στους μεγαλύτερους ανθρώπους αν συμβαίνει πιστεύω είναι ψυχολογικές οι αιτίες και όχι τόσο ο παραπάνω μηχανισμός του "τρεχάτε όλοι". Ρε φιλε συμφωνω με όλα , εκτός απο το τελευταίο. Θυμήσου εποχές σαμπάνιας. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι ψαρώσαμε με το ότι είναι προιόν υποκλοπης. (Πρώτη το έκανε η Πάμελα , αχ Πάμελαααα). Και οι πρώτοι που πήγανε να το αγοράσουνε ήτανε οι γέροι !
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε φιλε συμφωνω με όλα , εκτός απο το τελευταίο. Θυμήσου εποχές σαμπάνιας. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι ψαρώσαμε με το ότι είναι προιόν υποκλοπης. (Πρώτη το έκανε η Πάμελα , αχ Πάμελαααα). Και οι πρώτοι που πήγανε να το αγοράσουνε ήτανε οι γέροι ! Δεν ξέρω τι έγινε τότε. Αυτό που έγραψα το έγραψα κρίνοντας περισσότερο με βάση τον εαυτό μου. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν βγήκαν ροζ φωτογραφίες κάποιας διάσιμης και δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος μεγάλος από 30 και πάνω να κινητοποιηθεί από τον μηχανισμό που είπα. Αν θέλει να ηδονιστεί κάποιος από την κλειδαρότρυπα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ικανοποιηθεί.
redhotstef Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τις είδα και εγώ , μόνο και μόνο για να είμαι ενημερωμένος για το τι γίνετε στο Ιντερνετ , Στειλε λινκ! Δεν το θελω για μενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα