Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε παιδιά σε τεχνολογικό forum είμαστε. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε να χρησιμοποιούμε το google. Δεν είναι και πυρηνική φυσική.

Δημοσ.

Ρε παιδιά σε τεχνολογικό forum είμαστε. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε να χρησιμοποιούμε το google. Δεν είναι και πυρηνική φυσική.

Δωσε λεξεις κλειδια τουλαχιστον να βαλουμε στο google!

Θελω κλειδια!! Ξερουμε τον κλειδοκρατορα?

rick-moranis-ghostbusters.jpg

Δημοσ.

Aπλά ήθελα να πειράξω λίγο τους mod

Δημοσ.

Παντως πέρα απο την πλάκα , μου φαίνεται λιγο περίεργο ότι ξαφνικά χακάρανε όλα τα τηλέφωνα τον ψευτο-σταρς.

Και όχι μόνο αυτό , όλες είχανε τσόντα μεσα στα κινητά τους.

Κάτι ετοιμάζεται. Κάτι θα γίνει. Όλες αυτές είναι προιόντα του συστήματος , τσούλες των Ιλλουμινάτι.

Το πάμε για 9/11? Το πάμε για πόλεμο?

Είναι γνωστό το σενάριο , όποτε βγαίνει τσόντα στην πιάτσα , κάτι γίνεται...απο Μνημόνιο μέχρι  Χούντα ,

απο  Isis μέχρι ντου στο Ιραν.

illuminati.jpg

Δημοσ.

Έχει γίνει χαμός στα τορρεντ , με ένα τυπά που το έχει ονομάσει #fappening , και το hashtag στο τούιτερ δίνει και παίρνει.

δεν το ειχα σκεφτει...

downloading....  :devil:

Δημοσ.

Παντως πέρα απο την πλάκα , μου φαίνεται λιγο περίεργο ότι ξαφνικά χακάρανε όλα τα τηλέφωνα τον ψευτο-σταρς.

Οπως το πες. Ποιο διασημη ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας στο facebook παρα αυτες. Συνηθισμενες κοπελες ειναι. Πειμενα και εγω να δω καποια πραγματικα διασημη που εχει παρει κανα οσκαρ η γκραμυ..

Δημοσ.

Κάτι ετοιμάζεται. Κάτι θα γίνει. Όλες αυτές είναι προιόντα του συστήματος , τσούλες των Ιλλουμινάτι.

Το πάμε για 9/11? Το πάμε για πόλεμο?

Είναι γνωστό το σενάριο , όποτε βγαίνει τσόντα στην πιάτσα , κάτι γίνεται...απο Μνημόνιο μέχρι  Χούντα ,

απο  Isis μέχρι ντου στο Ιραν.

illuminati.jpg

o.O

Δημοσ.

Οπως το πες. Ποιο διασημη ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας στο facebook παρα αυτες. Συνηθισμενες κοπελες ειναι. Πειμενα και εγω να δω καποια πραγματικα διασημη που εχει παρει κανα οσκαρ η γκραμυ..

Εχμ... η Jennifer Lawrence έχει oscar.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει γίνει χαμός στα τορρεντ , με ένα τυπά που το έχει ονομάσει #fappening , και το hashtag στο τούιτερ δίνει και παίρνει.

Ο τυπάς τα έχει κατηγοριοποιήσει σε φακέλους ανα σελέμπριτι , και το ονόμασε fappening απο το fap fap που σημαίνει.....ξέρετε τι

Thanks για το keyword για torrent.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...