Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρεξηγουνται μετα οταν διαπιστωνουν οτι στην αγορα εργασιας το πτυχιο ελληνικης τριτοβαθμιας αντιμετωπιζεται σαν κ@λοχαρτο..

Πιστεψέ με(αν θες) ειδικότερα για το τμήμα που είμαι δεν μπορείς να το πεις αυτό.Τώρα το οτι έγινε ότι έγινε..τι να σου πω.Ούτε καν ευθύνομαι.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σε ποιο ιδρυμα εγινε αυτο;

Χεχε,δεν θέλω να εκτεθώ να σου πώ την αλήθεια.

Στείλτου πμ τότε. Εγγυώμαι για την εχεμύθεια του ανθρώπου viper2005.

Δημοσ.

Κριμα...σε μας δεν ειχε τυχει ποτέ κάτι τετοιο. :P

Σε ΤΕΙ έγινε σιγουρα.

Οχι δεν είμαι σε Τει...Πολυτεχνείο είμαι

Δημοσ.

:shock: σιριουσλι;;; Τραβα παιξε κανα τζοκερ ρε κωστάκη.

Α και κοιτα, μη διανοηθείς να το πεις στους δικους σου αυτο.

Δημοσ.

Πιστεψέ με(αν θες) ειδικότερα για το τμήμα που είμαι δεν μπορείς να το πεις αυτό.Τώρα το οτι έγινε ότι έγινε..τι να σου πω.Ούτε καν ευθύνομαι.

Μπορει το τμημα σου να ειναι η εξαιρεση του κανονα , οπως και η περιτπωση σου που περασες μαθημα χωρις καν να πας να ειναι η εξαιρεση της εξαιρεσης του κανονα, αυτο δεν αναιρει ομως οτι η τριτοβαθμια στην Ελλαδα ειναι κωλοχανειο και δικαιως τα πτυχια απτο 90% των σχολων ειναι σχεδον αδιαφορα στην αγορα εργασιας.

Ειδες οτι και στο τοπικ σου στη πρωτη σελιδα μονο, βγηκαν 3-4 ατομα και ειπαν οτι τους εχει συμβει το ιδιο.

Γιατι οχι; Δεν εχει κυφηνες μεσα στα πολυτεχνεια που αντι να ελεγχουν και να διπλοτσεκαρουν, προτιμουν να πανε για καφε στο κυλικειο ;
Δημοσ.

Χαχαχα..οχι νταξει ειναι openminded

Μπορει το τμημα σου να ειναι η εξαιρεση του κανονα , οπως και η περιτπωση σου που περασες μαθημα χωρις καν να πας να ειναι η εξαιρεση της εξαιρεσης του κανονα, αυτο δεν αναιρει ομως οτι η τριτοβαθμια στην Ελλαδα ειναι κωλοχανειο και δικαιως τα πτυχια απτο 90% των σχολων ειναι σχεδον αδιαφορα στην αγορα εργασιας.

Ειδες οτι και στο τοπικ σου στη πρωτη σελιδα μονο, βγηκαν 3-4 ατομα και ειπαν οτι τους εχει συμβει το ιδιο.

Δεν αντιλέγω,τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα.Σίγουρα!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι καθηγητές που έχουμε έχουν όρεξη και κάνουν καλό μάθημα(με εξερέσεις κλασσικά)

Δημοσ.

κι εγω παντως δεν ειμαι απο ΤΕΙ.. απο πανεπιστημιο απο αυτα που θεωρουνται καλα  (εν ελλαδι τουλαχιστον).

Δημοσ.

... και τόσο καιρό νόμιζα ότι είχα κάνει κάτι με το να "γράψω 7" στο τελευταίο μάθημα του πολυτεχνείου όταν από την εκφώνηση των θεμάτων με το ζόρι καταλάβαινα τα άρθα και τα "και".

σε Πολυτεχνείο ή Πολυτενχική σχολή ? (σιγά σιγά να το περιορίζουμε)

Δημοσ.

Αντι για 0 θα εβαλε 6 :P

το ενα τεταρτο του κυκλου εστριψε πιο πολυ και κολησε στο σημειο ενωσης του πρωτου και του δευτερου τεταρτου :P 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό γίνεται συνήθως όταν ο καθηγητής νομίζει πως έχει χάσει το γραπτό... Βάζει έναν μέτριο προ χαμηλά βαθμό και σταυρώνει τα δάκτυλα του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...