mylo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Κριμα...σε μας δεν ειχε τυχει ποτέ κάτι τετοιο. Σε ΤΕΙ έγινε σιγουρα. πόθεν προκύπτει η σιγουριά?
Backpacker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Κριμα...σε μας δεν ειχε τυχει ποτέ κάτι τετοιο. Σε ΤΕΙ έγινε σιγουρα. Ναι γιατί τα Πανεπιστήμια είναι πρότυπα λειτουργίας και εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου για αυτό τα αποκλείουμε... #not Το ίδιο ακριβώς κωλοχανεία είναι και τα δύο... Σίγουρα βέβαια αυτό που συνέβη στον φίλο είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης σε όλα τα τμήματα... 2
mary Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 πόθεν προκύπτει η σιγουριά? Αμαν μωρε, να ψαρεψω ηθελα για το που ειναι. Αφου δεν ελεγε. 2
mylo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 θα μας πει, λίγο ακόμα να τον πιέσουμε πρέπει...
pankol Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 φιλέ μου, είχε πάθει φίλος παρόμοιο πράγμα στο πολυτεχνείο στην αθήνα, με τη διαφορά ότι το'χε περασμένο και στην επαναληπτική χωρίς να το δώσει του βελτιώθηκε ο βαθμός, αυτό που παίζει είναι να το'χες δώσει στην κανονική, να κόπηκες αλλά ο καθηγητής να ξανατσέκαρε γραπτά και να έστειλε νέους βαθμούς στη γραμματεία, οι οποίοι θα περαστήκανε τώρα στην επαναληπτική.
tony81 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Χαίρεται, Έιμαι δευτεροετής φοιτητής και σε αυτή την εξεταστική(Σεπτέμβρης) μου συνέβη το εξής περίεργο.Χρωστούσα 3 μαθήματα(ας πουμε το α,το β και το γ),έδωσα όμως μόνο 2(το α και το β).Καθώς περνούσαν οι μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα για το γ.Μπαίνω λοιπόν στην ηλεκτρονική γραμματεία(οχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο,απλά μπήκα) και βλέπω βαθμό στο μάθημα που δεν έδωσα (6). Να το αφήσω ως έχει?(το μάθημα δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα,δεν θα ασχοληθώ στην συνέχεια μαζί του) Και τόσα χρόνια είμαι σε λάθος σχολή? Οχιιιι
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 θα μας πει, λίγο ακόμα να τον πιέσουμε πρέπει... Αφού δεν πέρασαν οι εγγυήσεις μου περί βάηπερ, χλωμούς μας κόβω..
slipknot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 φιλέ μου, είχε πάθει φίλος παρόμοιο πράγμα στο πολυτεχνείο στην αθήνα, με τη διαφορά ότι το'χε περασμένο και στην επαναληπτική χωρίς να το δώσει του βελτιώθηκε ο βαθμός, αυτό που παίζει είναι να το'χες δώσει στην κανονική, να κόπηκες αλλά ο καθηγητής να ξανατσέκαρε γραπτά και να έστειλε νέους βαθμούς στη γραμματεία, οι οποίοι θα περαστήκανε τώρα στην επαναληπτική. ...ή μπορεί πολύ απλά να έκανε ένα ανθρώπινο λάθος η γραμματεία. Προσοχή μήπως το 5 σου το κάνουν πάλι 3, μα αν το 5 γίνει 3 "Ευχαριστούμε γραμματεία"
doctor_667 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει ρε παιδιά πάντα συμβαίναν αυτά. Πριν αρκετά χρόνια, στο ΑΠΘ, είχα περάσει με 7 μάθημα που δεν το είχα καν δηλωμένο. Όπως είπε και κάποιος πιο πάνω, αν περαστεί στη γραμματεία δεν αλλάζει ακόμα και να τους πεις τι έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις