totalius Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εκεί στο Outlook τη παλεύουνε καθόλου;Είχα αφήσει ανοικτό το mail στο pc κ πήγα να μπώ από το tablet το βράδυ που ήμουν έξω.Το αποτέλεσμα ήταν να θεωρήσουν ότι κάποιος άλλος προσπάθησε να μπεί στο mail κ άρχισαν να μου ζητάνε την ιστορία της ζωής μου για να ξαναμπώ.Καθε τοσο μου απαντουσαν ότι δεν επαρκουν τα στοιχεια που τους στελνω ενώ εγραφα σωστα κ τους τελευταίους κωδικούς μου κ τις επαφες μου κ το ονομα μου κ τι ώρα πήγα τουαλέτα. Ευτυχώς μετά από ημέρες κ καμιά 10αρια προσπάθειες μου εστειλαν ένα κωδικό στο τηλεφωνο που είχα δώσει. Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι ζούμε στην εποχή που μπορεί να είσαι ταυτόχρονα στο mail κ από pc k από κινητό k από tablet γιατί οι τυποι εχουν μείνει μαλλον στην εποχή των σπηλαίων.Ασε που με την ολη ιστορία μου εκαναν ζημια κ στη δουλεια μου την οποία δε νομίζω να υπάρχει τροπος να την αποζημιώσουν.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το χειρότερα μαιλ ever αυτο, το hotmail και μαζί και η ms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα