Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.
Εχοντας καψει 3 cd ηχου χωρις να βρω λυση ειπα να ζητησω την βοηθεια σας.
Λοιπον εχω ενα παλιο στερεοφωνικο(περιπου 10ετιας) της pioneer και οταν γραφω cd ηχου δεν μου τα αναπαραγει :(
Τα προγραμματα που εχω δοκιμασει ειναι τα εξης:ashampoo burning studio 10,nero και windows media player και με κανενα απο αυτα δεν παιζει στο hi-fi ενω στο αυτοκινητο παιζει κανονικα....
Μηπως ξερεται τι συμβαινει?
Ευχαριστω :D

Δημοσ.

Αν τα γράφεις σαν audio cd και δεν τα παίζει τότε ίσως φταίει το στερεοφωνικό. Έχω την εντύπωση πως κάποια παλιά δεν έπαιζαν αντιγραμμένα cd. Άλλα γραμμένα στα παίζει?

Δημοσ.

Ναι τα γραμμενα τα παιζει.....

Δηλαδη μονο γνησια πρεπει να ειναι και καλα? :/

Αν σου παίζει άλλα αντιγραμμένα τότε όχι δεν είναι αυτό. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει

Δημοσ.

Αν σου παίζει άλλα αντιγραμμένα τότε όχι δεν είναι αυτό. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει

Μηπως παιζει τιποτα με τις ρυθμισεις της εγγραφης π.χ. με την ταχυτητα εγγραφης?

Δημοσ.

Σχέση έχει

1) ο τύπος του cd (αν είναι + ή - ή rw κτλ)

2) κάποια μηχανήματα απλά έχουν πρόβλημα με κάποιες μάρκες

3) η ταχύτητα εγγραφής που είναι και από τα ποιο σημαντικά τα παλιά διαβάζουν με χ1 ενώ οι νέοι Η/Υ δύσκολα να κατέβουν κάτω από χ8...

Δημοσ.

Δοκιμασα και εκανα εγγραφη με ταχυτητα χ4(η μικροτερη που ειχε) και τωρα παιζει κανονικα το cd χωρις κανενα προβλημα!
Σας ευχαριστω ολους

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν cd+r, μόνο cd-r και cd-rw.

Στράτο, βεβαιώσου ότι έχεις αναβαθμίσει το firmware του recorder σου.
Επίσης, πάρε καλής ποιότητας δισκάκια (JVC (Taiyo Yuden), Verbatim) και απέφυγε τα φθηνά. Θα αντέξουν περισσότερο καιρό, περισσότερες γρατσουνιές, αλλά και θα μπορείς να τα γράψεις με μεγαλύτερη ταχύτητα.
Σε ότι αφορά την ταχύτητα, μην υπερβείς την 24x.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...