Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι πάρα πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας σιναχωμένος εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Σε τι γιατρό πρέπει να πάω;

Σε ωτορινολαρυγγολόγο ή σε αλλεργιολόγο;

Να πάω σε παθολόγο μήπως;

Δημοσ.

Είμαι πάρα πολλές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας σιναχωμένος εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Σε τι γιατρό πρέπει να πάω;

Σε ωτορινολαρυγγολόγο ή σε αλλεργιολόγο;

Να πάω σε παθολόγο μήπως;

σε παθολόγο, για να κρίνει που πρέπει να πας

• Like 3
Δημοσ.

Πονοκεφάλους δεν έω έχω καθόλου, ούτε πυρετό απλώς τρελό μπούκωμα ώρες ώρες

Καλώς ήλθες στο club. Απο ωρλ μου είπε οτι το ένα ρουθούνι μου είναι σχεδόν άχρηστο και να κάνω διάφραγμα για να βελτιωθεί κάπως το πράγμα, χωρίς να είναι standard λύση though.

Κατα τα άλλα ναι και αλλεργιολόγοι κτλ αλλα δες πρώτα μήπως η μύτη σου δε λειτουργεί όπως πρέπει/κρυώνεις μια και μετά δε σου φεύγει με τίποτα. Γι αυτό ψάχνω τώρα και για εμβολιασμους ώστε να δώ μήπως μπορώ να κάνω τίποτα με πρόληψη μέχρι να κάνω και το διάφραγμα.

Δημοσ.

παθολόγο πήγαινε..

επίσης αν πίνεις πολύ γάλα και γαλακτοκομικά δοκίμασε να τα μειώσεις για καμιά βδομάδα να δεις μήπως υπάρξει βελτίωση.Πολλές φορές δημιουργούν τέτοια προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν κάποιος είχε/έχει το ίδιο θέμα, η γνώμη του θα ήταν σημαντική.

Το ιδιο θεμα μπορει να το εχουν(με) πολλοι αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχουμε και την ιδια παθηση με 'σενα. Γιαυτο πας στον παθολογο για να κανει μια πρωτη γνωματευση και να σε στειλει εκει που πρεπει βαση της παθησης σου.
  • Like 1
Δημοσ.

... Γιαυτο πας στον παθολογο για να κανει μια πρωτη γνωματευση και να σε στειλει εκει που πρεπει βαση της παθησης σου.

Αυτό θα ήταν σωστό στις χώρες που υπάρχουν οργανωμένα συστήματα με οικογενειακούς - γενικούς γιατρούς.

Κατά την ιατρική μου γνώμη, αν θέλεις να κερδίσεις χρόνο και να μην ταλαιπωρηθείς, πήγαινε κατευθείαν σε ΩΡΛ.

Δημοσ.

Μετά την χθεσινή άσκοπη επίσκεψη στον παθολόγο, σήμερα πήγα σε ωρυλά.

Στραβό δεξί διάφραγμα. Μόνο με χειρουργείο φτιάχνεται. Μπορεί να είναι και αλλεργικό μου είπε αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι το διάφραγμα μου είναι στραβό.

Αύριο πρωί για αξονική και ίδωμεν.

Δημοσ.

Μετά την χθεσινή άσκοπη επίσκεψη στον παθολόγο, σήμερα πήγα σε ωρυλά.

Στραβό δεξί διάφραγμα. Μόνο με χειρουργείο φτιάχνεται. Μπορεί να είναι και αλλεργικό μου είπε αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι το διάφραγμα μου είναι στραβό.

Αύριο πρωί για αξονική και ίδωμεν.

Στραβό διάφραγμα έχουν οι 9 στους 10 ανθρώπους,αλλά σε λίγους προκαλεί κάποιο πρόβλημα.

Έχω κι εγώ στραβό διάφραγμα και κάποιες φορές μπουκώνει το ένα ρουθούνι χωρίς λόγο. Κάνω κάποιες ασκήσεις μασάζ που στοχεύουν στα ιγμόρεια και βοηθάνε πολύ, τουλάχιστον σε μένα.

Δημοσ.

Μάλλον αλλεργιολόγο θες. Έχω πρόβλημα με διαφραγμα αμυγδαλες + αλλεργία που μου προκαλούν και θέμα στον ύπνο(ροχαλητό, άπνοιες κλπ). Ο γιατρός που πήγα τύχαινε να είναι και ΩΡΛ και αλλεργιολόγος και μου είπε ότι η εγχείρηση θα βελτιώσει το ένα κομμάτι αλλά δεν αρκεί. Για να λυθεί πλήρως το πρόβλημα πρέπει να κάνω κάτι  για την αλλεργία. Μου είπε ότι υπάρχει πλέον θεραπεία με σταγόνες που κρατάει για 4 χρόνια και γιατρεύει την αλλεργία και καλύπτεται και απο το ταμείο(αλλιώς κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ το μήνα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...