Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, αντιμετωπιζω ενα θεματακι με το 32αρι στικακι μου της Intenso. Δεν το διαβαζει σωστα κενανας υπολογιστης. Οταν το συνδεω ακουγονται κανονικα οι ηχοι της συνδεσης νεας συσκευης και απ'οτι βλεπετε και στις εικονες απο κατω, ολα φαινονται καλα στην αρχικη εγκατασταση του οδηγου του. Στην διαχειριση των δισκων ομως, δεν εχω καμια επιλογη. Δοκιμασα με Gparted αλλα δεν μου το αναγνωριζει καν εκει. Ξερει κανεις καποιο κολπακι να το επαναφερω?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 να φανταστω αντικαθιστας το I: με ο,τι ειναι το γραμμα που εχει αντιστοιχηθει στη συσκευη που αντιμετωπιζω το προβλημα, σωστα? edit: "η διαδρομη δεν βρεθηκε"
dobro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 τοτε τρεξε ενα live cd,να δεις αν το βλεπει κανονικα.μηπως εχεις κανενα spyware τσιμπησει;δεν τρεχει κανενα ελεγχο;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 τοτε τρεξε ενα live cd,να δεις αν το βλεπει κανονικα.μηπως εχεις κανενα spyware τσιμπησει;δεν τρεχει κανενα ελεγχο; Οπως γραφω και στο 1ο μου post, εχω ηδη δοκιμασει να τρεξω το GParted. Κανενα αποτελεσμα... :/ Δεν πειραζει μωρε.. ισως αν του ριξω κανα βουπ και σκασει στον τοιχο να φτιαξει.
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αυτά που σου κάνει μπορεί να δείχνουν οτι το stick έχει πρόβλημα δυστηχώς γιατι κατι τετοια κουλά εχουν διαβάσει εδω με usb stick καινούργια κιολας που δεν γράφανε δεν διαβάζανε δεν τα έβρισκε το pc σωστά και αλλα τετοια
Euclides Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να κάνεις format με το εργαλείο αυτό: http://download.cnet.com/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool/3000-2094_4-10974082.html
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 "Χωρίς μέσα αποθήκευσης" (στη Διαχείριση Δίσκων) = φλασάκι πάπαλα. Αναγνωρίζει τον controller του (το πισί), αλλά το τσιπάκι της μνήμης για αποθήκευση έχει παραδώσει. Ιτ χάππενς. ...αν δεν έχεις "έγγραφη εγγύηση", πχ την απόδειξη αγοράς, μπορείς (αν είναι εντός χρόνου εγγύησης όμως) να το στείλεις με 3€ = συστημένος-προπληρωμένος φάκελος εξωτερικού, στην μαμά εταιρία και να στο αντικαταστήσουν. Τα έξοδα "επιστροφής", δικά τους. ΑΝ δεν ξέρεις αν είναι χρονικά εντός εγγύησης, επικοινωνία με μέιλ με την μαμά και θα διαπιστωθεί (συνήθως έχουν 5χρονη πάντως). (Κι αν δεν δίνεις δεκάρα για ολ' αυτά και θες να το πετάξεις, ενδιαφέρομαι να την κάνω εγώ την διαδικασία και πες μου αν είναι.) 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ιτ χάππενς. ..και στις καλυτερες οικογενειες.. δυστυχως ...αν δεν έχεις "έγγραφη εγγύηση", πχ την απόδειξη αγοράς, μπορείς (αν είναι εντός χρόνου εγγύησης όμως) να το στείλεις με 3€ = συστημένος-προπληρωμένος φάκελος εξωτερικού, στην μαμά εταιρία και να στο αντικαταστήσουν. Τα έξοδα "επιστροφής", δικά τους. ΑΝ δεν ξέρεις αν είναι χρονικά εντός εγγύησης, επικοινωνία με μέιλ με την μαμά και θα διαπιστωθεί (συνήθως έχουν 5χρονη πάντως). (Κι αν δεν δίνεις δεκάρα για ολ' αυτά και θες να το πετάξεις, ενδιαφέρομαι να την κάνω εγώ την διαδικασία και πες μου αν είναι.) βημα 1 >> θα ψαξω να βρω αποδειξη αγορας (απο eshop αγοραστηκε πριν κανα 6μηνο) βημα 2 >> 90% δεν θα τη βρω οποτε θα στειλω ενα εμαιλ στην intenso βημα 3 >> αν η απαντηση τους ειναι σβελτη και καλη, το στελνω εκει. αν οχι τοτε >> βημα 4 >> το στελνω σε εσενα
washcloud Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αν πάντως το πήρες από συγκεκριμένο μαγαζί (το Ησοπατζίδικο εν προκειμένω), δοκίμασε να τους ρωτήσεις εάν υπάρχει περίπτωση να έχουν κρατημένα τα στοιχεία σου (και της συγκεκριμένης αγοράς) στη database τους. Παίζει πολύ να μπορούν να σ' εξυπηρετήσουν χωρίς το χαρτάκι της απόδειξης καθ εαυτής. (...είναι λίγο,,,φαντάστικ, λόγω Ελλαδάρας το σενάριο βέβαια - αλλά τράι. Ένα τηλ. είναι απλώς άλλωστε. Ή έστω ένα μέιλ). Όπως και να 'χει όμως, κατά πάσα πιθανότητα (εκτός κι αν ισχυριστούν καμμιά παπαρίτσα τύπου "γιού μαστ βρείτε τε τα γουίθ δε ρησέλερ") η μάδερ θα δεχτεί να στο αλλάξει η ίδια, αφού είναι μόνο ένα 6μηνο που το πήρες. Αν κάτι όμως δεν πάει καλά τελικά, θυμήσου με προκειμένου να χαλάσεις και τον τοίχο σου. 1
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εαν έχεις λογαριασμό στο eshop,τότε δεν χρειάζεσαι απόδειξη. Πήγαινε το πίσω,πες τους ότι είμαι ο τάδε(ταυτότητες κλπ)απλα δεν έχεις απόδειξη και θα σε εξυπηρετήσουν ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα