Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτην τη νκαρτα απο δεκεμβρη 2011, και ευτυχως ειχα παρει υλοποιηση της gigabyte για τα 3 χρονια εγγυηση.

απο το καλοκαιρι, ακουγα κατι περιεργους θορυβους σαν να ναι κατι ζωντανο μεσα στο pc, οχι coil whine, αλλα ηταν σαν κλαμα (whine:-P) σιγουρα.

δεν ειχα καποιο performance issue. βεβαια εβλεπα λιγο μεγαλυτερες θερμοκρασιες αλλα εντος λογικων πλαισιων.

σημερα αφου μου πηρε τα αυτια το πρωι, αποφασισα να ανοιξω το pc ενω ειναι on για να δω τι παιζει.

το ενα fan απο τα 3 του windforce cooler της gigabyte, συνεχως σταματαει και ξεκιναει και οποτε κολαει κανει αυτο το screeching sound.

τα αλλα 2 παιζουν νορμαλ.

αυτο ειναι λογος για να μου την αλλαξουν σε service? η καρτα ειναι αγορασμενη  απο msystems και εχει εγγυηση για ~2μηνες ακομα.

το πιστωτικο ειναι στα 595, αρα κοιταζω προς 970?

Δημοσ.

ενημερωθηκα τηλεφωνικα και μου ειπαν οτι δεν θα κοψουν πιστωτικο το αρχικο ποσο γιατι πεφτει αναλογα με τα χρονια της εγγυησης. στεκει αυτο τωρα? μου ακουγεται εξωφρενικο.

εννοω οτι τοσο καιρο ηξερα οτι δικαιουσουν αντικατασταση προιοντος η σε περιπτωση μη αντικαταστασης πιστωτικο της αρχικης αγορας.

Δημοσ.

ενημερωθηκα τηλεφωνικα και μου ειπαν οτι δεν θα κοψουν πιστωτικο το αρχικο ποσο γιατι πεφτει αναλογα με τα χρονια της εγγυησης. στεκει αυτο τωρα? μου ακουγεται εξωφρενικο.

εννοω οτι τοσο καιρο ηξερα οτι δικαιουσουν αντικατασταση προιοντος η σε περιπτωση μη αντικαταστασης πιστωτικο της αρχικης αγορας.

Στις καρτες γραφικων αποτι θυμαμαι πεφτει αναλογα τα χρονια.Συνηθως στην τελευταια τιμη που υπηρχε διαθεσιμη.Τωρα αν τους καλυπτει καποιος νομος δεν ξερω,αλλα το κανουν σχεδον ολα τα μαγαζια.Ζητα αν γινεται αντικατασταση με μια gtx 970 και ποσο θα ειναι αυτο που θα πληρωσεις.Παντως λογικο ειναι να μην ειναι ιδια η πιστωση.Δεν μπορεις να λες θα αγοραζω με τρια χρονια και καθε 3 χρονια θα αλλαζω τζαμπε τοπ μοντελο.Αν την ειχες παρει κανα 500αρι ελπιζω να σου δωσουν κανα 300αρι πιστωση

Δημοσ.

δεν ειναι τζαμπε. απο την στιγμη που υπηρξε καποιο fault hardware-wise ειναι δικο τους το λαθος. οχι?

δεν ξερω, θα την παω δευτερα και βλεπουμε.

Δημοσ.

δεν ειναι τζαμπε. απο την στιγμη που υπηρξε καποιο fault hardware-wise ειναι δικο τους το λαθος. οχι?

δεν ξερω, θα την παω δευτερα και βλεπουμε.

Τζαμπε ειναι.Η εγγυηση ισχυει για επιδιορθωση-αντκατασταση.Σε περιπτωση πιστωσης η ιδια η εταιρια μπορει να σου δωσει απο 1 ευρω εως το φουλ ποσο,αναλογως τι θα κρινει η ιδια.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πόσο θα σου στοιχίσει μία 970 μαζί με το πιστωτικό. Αν μιλάμε για 100 ευρώ ναι. Για 200 ευρώ, μίλα με Gigabyte για επιδιόρθωση

Δημοσ.

Γενικά ισχύει αντικατάσταση/επιδιόρθωση και αν δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο το κομμάτι τότε γίνεται πίστωση στην τελευταία διαθέσιμη τιμή. Μου είχε τύχει με εσωτερικό σκληρό WD 640GB Caviar Black, ο οποίος εμφάνισε bad sectors. Ζήτησα πιστωτικό, αν και βρέθηκε τελικά ο ίδιος σκληρός σε κάποια αποθήκη ενώ δεν υπήρχε στο site του eshop και χωρίς πολλά πολλά μου πιστώσαν 68 ευρώ. Τότε 69 ευρώ είχε το 1TB  :-D

Δημοσ.

όντως ισχύει αυτο περι πιστωτικού,μάλιστα και άλλο άτομο απο εδω πέρα πάλι τα ίδια του είχαν πει.

Αν νομίζεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι καλύτερο,στείλε mail στη gigabyte μήπως και είσαι τυχερός.

Δημοσ.

Στην δική μου περίπτωση με την GTX680 μου έκαναν όλο το ποσό πίστωση μετά από 1 χρόνο από την αγορά. Οπότε μπορείς να τους πιέσεις παραπάνω δεν ζητάς κάτι παράλογο   

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλα ο spank είχε αντίστοιχη εμπειρία με 580 και Msystems και του λέγανε τα ίδια.

Επειδή δεν μπορώ να το βρω,αν το βρεί κάποιος θα μας λύσει την απορία για το τι έγινε τελικα.

Δημοσ.

κανονικο πιστωτικο στην τιμη που την αγορασε.το ιδιο θα κανουν και αυτοι με την gigabyte.αλλιως ας κοιταξουν να την επιδιορθωσουν.

Στην gigabyte θα την επιδιορθωσουν απλα.

Δημοσ.

Δυστηχώς ειχα και εχω παρόμοια εμπειρία απο το ίδιο μαγαζί με μια asus , και απο το msystems και απο την octabit αν θυμάμαι καλα που ηταν ο προμηθευτής για asus μου ειπαν οτι κάθε χρόνος που περνάει η κάρτα χάνει την αξία της αν μπορείς να το πείς ετσι και το πιστωτικό το ίδιο δηλαδή οταν φύγει ενας χρόνος ειναι -10 % 2ος - 30 % κτλπ.

Στην περίπτωση μου δεν μου έδωσαν ποτε το πιστωτικό πίσω και πήρα μια καινούργια και καλύτερη μεν αλλα με λιγότερα χρήματα του πιστωτικού δεν , και πίστεψε με ειχε γίνει χαμός εκείνη την μέρα για να βρώ το δίκιο μου μπορεί να έκανα και 50 τηλέφωνα.

Βρήκα και το θέμα αν εχεις όρεξη διάβασε το Ψόφησε η κάρτα αλλα δεν σχόλασε ο γάμος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...