zackeron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα, εχω ενα θεμα με το skype,δεν εχω ηχο καθολου δλδ ερχονται τα μυνηματα και δεν κανει τπτ, ουτε οταν κανω log in , το εχω κανει unistall και ξανα install αλλα τπτ καμια ιδεα?
vrykolakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ούτε όταν καλείς κάποιον έχει ήχο; Το skype στο μείκτη είναι οκ;
zackeron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 οταν μιλαω ακουγετε κανονικα, απλα δεν εχει ηχους στις ειδοποιησεις
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 εργαλεία->επιλογές->ειδοποιήσεις και δες αν είναι tickαρισμένα αυτά που σε απασχολούν και 2)αν είναι τότε πάτα στο ήχοι και δες τι είναι επιλεγμένο η όχι. επίσης αν είσαι σε άλλο προφίλ εκτός απ το συνδεδεμένος δεν χτυπάει το οτιδήποτε.
zackeron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 τα εχω δοκιμασει ολα αυτα, δεν κανει κουκου..εχω κανει και Scan .. τπτ δεν βοηθησε
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 εμφάνισε τα κρυφά σου αρχεία τότε και πήγαινε στο appdata και σβήσε οτιδήποτε δεις στο local και στο Roaming με skype. Προσοχή θα χάσεις τα πάντα(φωτογραφιές προφιλ,ρυθμίσεις,κωδικους αποθηκευμενους για auto log in κλπ κλπ) Σα να το βάζεις σε νεο σύστημα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
vrykolakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Στους ήχους του skype σου λέει "σίγαση όλων των ήχων"; Στο μείκτη των ηχείων κοίταξες;
zackeron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 εκανα αυτο που ειπε ο χρησος, ολα οκ να σε καλα αδερφε με σωσες
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 πες μου ότι έφτιαξε ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΜΑ. ρε μου είχε τύχει μια φορά να μην μπορώ να καλέσω μια συγκεκριμένη επαφή.Ποτέ όμως,εκείνος με έπαιρνε κανονικά κλπ εγώ ποτέ δεν κατάφερα. Ε το έψαξα και έσβησα τα πάντα απο τις τοποθεσιες που σου είπα και έφτιαξε το ρημάδι.
zackeron Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ναι εφτιαξε, και ηταν τοσο απλο και εγω εσπαγα το κεφαλι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα