Travego Edition 1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους!!!!! Σκέφτομαι εδώ και καιρό να προχωρήσω σε μια αναβάθμιση του σταθερού υπολογιστή μου,τον οποίο χρησιμοποιώ για μουσική,ταινίες,εφαρμογές γραφείου,ίντερνετ,photoshop και παιχνίδια τύπου simulator.Ο υπολογιστής που έχω είναι ο Site: HP Compaq dx6100 MT σχετικά παλιός και θέλω να αλλάξω επεξεργαστή,μητρική και μνήμες.Κάρτα γραφικών,ψύκτρα επεξεργαστή και σκληρό δίσκο έχω αλλάξει ήδη οπότε τα κρατάω.Λοιπόν,έχω βρεί τα εξής: Επεξεργαστή: Site: INTEL PENTIUM DUAL CORE G3420 3.20GHZ LGA1150 Μητρική: Site: MSI B85M-G43 Μνήμη: Site: KINGSTON KVR16N11S8/4 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 Κάρτα γραφικών (την οποία έχω): Site: ASUS GT610-SL-1GD3-L 1GB Σκληρό δίσκο (τον οποίο έχω): Site: WESTERN DIGITAL WD5000AVDS 500GB AV-GP SATA2 Ψύκτρα επεξεργαστή (που έχω ήδη): Site: DEEPCOOL ICEEDGE 400 NI Οθόνη (έχω ήδη): Site: SAMSUNG LS22D390QS 22'' LED FULL HD Τροφοδοτικό θα χρησιμοποιήσω αυτό που φόραγε ο υπολογιστής,το εγοστασιακό,το οποίο δίνει 350Watt αν δεν κάνω λάθος. Λειτουργικό:Windows 7 Professional Τί λέτε αξίζει αυτή η αναβάθμηση με 175 ευρώ περίπου;;;;;;;;; Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!
Millennium Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Τι θα κάνεις με αυτή τη κάρτα και αυτό το τροφοδοτικό;
Travego Edition 1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Όπως είπα και παραπάνω η χρήση του συστήματος θα είναι για μουσική,ταινίες,εφαρμογές γραφείου,ίντερνετ,photoshop και κανένα παιχνίδι τύπου simulator όχι πολύ βαριά πράγματα όμως.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 και τροφοδοτικό θα χρειαστείς. μην ρισκάρεις το σύστημα σου σε τροφοδοτικά του κιλού που βάζουν οι εταιρίες. τι simulator παίζεις; 1
Travego Edition 1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ωραία,γιατί σύμφωνα με το Site: eXtreme Power Supply Calculator Lite μου είχε βγάλει 290watt τροφοδοτικό.Οπότε πρέπει να ψάξω και για τροφοδοτικό.Τα παιχνίδια που παίζω είναι Euro Truck Simulator 2 και Virtual Sailor.
Millennium Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Οτι θέλεις τροφοδοτικό θέλεις και η κάρτα δεν κάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα