Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις αγορές στο Amazon.com (που πληρώνεις με δολάρια).Εάν αγοράσω 1 προϊόν που έχει π.χ 80$ θα πληρώσω το αντιστοιχώ ποσό σε ευρώ δηλαδή 80Ε ή την αξία σε ευρώ δηλαδή 64Ε (περίπου).

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Την αξία σε ευρό θα πληρώσεις αλλά έχε υπόψιν ότι θα περάσει τελωνείο,που κανονικά θα συνυπολογιστεί όταν κάνεις την παραγγελία και αυτό το κόστος. 

Δημοσ.

Δηλαδή πόσα θα πληρώσω (σύνολο όλα μαζί);;; Διότι εάν πληρώσω την αξία σε ευρώ συμφέρει περισσότερο από ότι θα το αγόραζα από ένα Ελληνικό μαγαζί.Αυτό που θέλω να μου εξηγήσεις (εάν γίνεται είναι με το τελωνείο θα αυξηθεί το κόστος) ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις αγορές στο Amazon.com (που πληρώνεις με δολάρια).Εάν αγοράσω 1 προϊόν που έχει π.χ 80$ θα πληρώσω το αντιστοιχώ ποσό σε ευρώ δηλαδή 80Ε ή την αξία σε ευρώ δηλαδή 64Ε (περίπου).

Ευχαριστώ. 

Θα πληρώσεις ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα διαλέξεις.

Είτε θα κάνει το Amazon τη μετατροπή σε ευρώ, με βάση τη δική του ισοτιμία είτε θα επιλέξεις να πληρώσεις σε δολάρια και η μετατροπή θα γίνει από την τράπεζα με βάση την ισοτιμία του οργανισμού (Visa/Mastercard) που έχει εκδώσει την κάρτα σου.

Η δεύτερη περίπτωση είναι πιο συμφέρουσα για τον αγοραστή.

Επειδή, όμως, παίζουν και προμήθειες της τράπεζας στις αγορές σε συνάλλαγμα, διάβασε το αντίστοιχο κεφάλαιο του οδηγού της υπογραφής μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...