Arisv91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδιά.Μια ερώτηση θέλω να κάνω.Κατέβασα ένα παιχνίδι,οπού για την εγκατάστασή του το μόνο που απαιτούσε ήταν να κάνω το αρχείο exract στο φάκελο...όλα πήγαν καλά απλά τώρα θέλω να διαγράψω το παιχνίδι και να το κάνω απεγκατάσταση,όμως δεν υπάρχει σαν πρόγραμμα στην κατάργηση στον πίνακα ελέγχου.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Federacion Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Κατέβασε το total uninstall και πες μου αν το βλέπει http://total-uninstall.en.softonic.com/
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 δεν χρειάζεσαι να το κάνεις απεγκατάσταση γιατί πολύ απλά δεν έχει γίνει ποτέ η εγκατάσταση. μερικά σπασμένα παιχνίδια βγαίνουν έτσι,ισχύει. Σε αυτή την περίτπωση 1)κοιτάς μέσα στον φάκελο του παιχνιδιού αν υπάρχει uninstaller2)αν δεν υπάρχει απλά διαγράφεις τον φάκελο. 2
Arisv91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας.Και κάτι ακόμα.Για να παίξω το παιχνίδι έπρεπε να αλλάξω τη συμβατότητα και να το τρέξω με windows xp ενώ έχω τα 8.1.Μπορεί αυτό να παίζει κάποιο ρόλο στο ό,τι δεν εμφανίζεται το παιχνίδι στον πίνακα ελέγχου;
Federacion Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Όχι δεν έχει σχέση. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα