Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας , εχω σχεδιάσει κάποιους πίνακες στο libre office στον κειμενογράφο , επιδεί ηθελα η διαταξη να είναι οριζόντια πάτησα το προβολή > διάταξη εκτύπωσης και όλα καλά έκανα τους πίνακες μου , το πρόβλημα ενώ τσεκάρω απο ιδιότητες του εκτυπωτή μου (samsung lazer) προσανατολισμός οριζόντιος αλλα αυτό το εκτυπώνει κάθετα .. μπορεί να με βοηθίσει κάποιος παρακαλώ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να ορίσεις οριζόντιο προσανατολισμό στη σελίδα: Μορφή > Σελίδα... > καρτέλα Σελίδα > Προσανατολισμός: Οριζόντια > Εντάξει.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια,έχω και 2 προβληματισμούς ακόμη αν μπορείς να βοηθίσεις

1) γιατί η επιλογή προεπισκόπιση εκτύπωσης  ctrl+alt+o φαίνετε απενεργοποιημένη;

2) πως μπορώ να κεντράρω όλο το πίνακα στο κέντρο της σελίδας;

Δημοσ.

Λες για την Προεπισκόπηση στο Αρχείο > Εκτύπωση...; Αν ναι, δεν ξέρω, στο δικό μου η προεπισκόπηση σελίδας φαίνεται κανονικά.

Δημοσ.

θα κάνω την αναβάθμιση μήπως και στρώσει , τον πίνακα πως θα τον κεντράρω για να βγαίνει στο Α4 ακριβώς εννοώ, με τα πλαινά βελάκια δεν μπορώ να το φέρω έχει καποια επιλογή;

Δημοσ.

Κάνε κλικ μέσα στον Πίνακα και πήγαινε από το μενού Πίνακας > Ιδιότητες Πίνακα > καρτέλα Πίνακας > στο δεξιό μέρος (στοίχιση) κλικ στο Στο κέντρο > Εντάξει.

Ποια έκδοση έχεις; Εγώ την 4.3.1.2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...