Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εποχή μας με 800 κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς άρχοντας.....  :-D

Αν μιλάμε για Αθήνα, με 800 πιστεύω την βγάζεις αξιοπρεπώς (μόνο στη διασκέδαση δε θα μπορείς να κάνεις τρέλες)

Στην επαρχία θα ήσουν πραγματικά άρχοντας...

Έχω κατέβει στη πόλη μου αυτή τη βδομάδα και βγαίνω για ποτό και νιώθω σαν να μην ξοδεύω τίποτα....

2 ποτά και μια βαρελίσια 10 ευρώ (και μας κέρασαν και 2 υποβρύχια και 1 σφηνάκι). Συν του ότι δεν έχεις έξοδα μεταφοράς, και πας παντού με τα πόδια

Στην Αθήνα με 10 ευρώ θα έπαιρνες ένα ποτό και τα εισιτήρια για το μετρό και κέρασμα ούτε για δείγμα....... :cry:

Δημοσ.

Στην εποχή μας με 800 κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς άρχοντας.....  :-D

Αν μιλάμε για Αθήνα, με 800 πιστεύω την βγάζεις αξιοπρεπώς (μόνο στη διασκέδαση δε θα μπορείς να κάνεις τρέλες)

Στην επαρχία θα ήσουν πραγματικά άρχοντας...

Έχω κατέβει στη πόλη μου αυτή τη βδομάδα και βγαίνω για ποτό και νιώθω σαν να μην ξοδεύω τίποτα....

2 ποτά και μια βαρελίσια 10 ευρώ (και μας κέρασαν και 2 υποβρύχια και 1 σφηνάκι). Συν του ότι δεν έχεις έξοδα μεταφοράς, και πας παντού με τα πόδια

Στην Αθήνα με 10 ευρώ θα έπαιρνες ένα ποτό και τα εισιτήρια για το μετρό και κέρασμα ούτε για δείγμα....... :cry:

Λεγε τέτοια και απο Μαρτιο ετοιμαζομαι για νησάκι για καμια 3ετια :D

Δημοσ.

Απο 800-1000 αμα δεν σκοπευεις να κάνεις οικογενεια ειναι μια χαρά. Και στη τελική δύσκολα θα κάνεις οικογενεια γιατί και να πάρεις μια γυναικα που παιρνει αλλα τοσα, θα τις κόψουν τον μισθό ή θα απολυθεί άρα και πάλι μηδεν εις το πηλίκο.

fixed :)

Δημοσ.

Tελικα ειναι παραμυθι ολα αυτα  περι μισθων  500-600€  για 8ωρη εργασια ή 350€  για ωρους που δουλεουν 6ωρα κ.λ.π?

Ρωτω γιατι βλεπω οτι αναφερετε μισθους αρκετα μεγαλυτερους .

Αν ομως ειναι αληθεια μηπως θα πρεπει να αρχισουμε αναρωτιομαστε πως μπορει να ζησει καποιος με τα μισα απο αυτα που λεει ο νηματοθετης ?

Δημοσ.

Να τα κοψουν και να αρχισουν γυμναστικη. Βρες και μια γυναικα που γυμνάζεται τις 4 φορές που θα βρισκεστε οι 2 να ειναι στο γηπεδο :D και μετα σπιτι ..... για αυτα που ολοι ξέρουμε. 

Άστο γιατί θα προσθέσει στα έξοδα και personal trainer ο φίλος! :P

Δημοσ.

Tελικα ειναι παραμυθι ολα αυτα  περι μισθων  500-600€  για 8ωρη εργασια ή 350€  για ωρους που δουλεουν 6ωρα κ.λ.π?

Ρωτω γιατι βλεπω οτι αναφερετε μισθους αρκετα μεγαλυτερους .

Αν ομως ειναι αληθεια μηπως θα πρεπει να αρχισουμε αναρωτιομαστε πως μπορει να ζησει καποιος με τα μισα απο αυτα που λεει ο νηματοθετης ?

Εξαρταται που θα πέσεις και ποσο και πως το ψάχνεις. 

Δημοσ.

Ευκολη η απαντηση.Μεσαια ταξη λεγεται.Το θεμα ειναι μεχρι ποτε.

Δημοσ.

Η μεσαία τάξη ήδη ζορίζεται..φαντάσου τους ανθρώπους που είναι με χαμηλότερο μισθό.

κ το χειρότερο τους ανέργους.

Δημοσ.

γνωστος μου περνει 1000 και δουλευει 54 ωρες την βδομαδα ,τωρα θα μου πεις ειναι χιλια ευρω αλλα τι ποιοτητα ζωης κανει? ουτε αργιες ουτε τπτ και αυτο για να περνα ισα ισα ,μετα αναρωτιεται πως θα κανει οικογενεια με ετσι ωραρια 9 ωρες την μερα 6 φορες την βδομαδα ,κριση κριση αλλα τελικα το μονο που μας εκαναν ειναι σκλαβους ενω κερδιζουν ασυστολα ,ως πρωην προσωπικο σε λογιστικο οικο το μονο που εχει κριση ειναι ο μισθος των εργαζομενων ιδιαιτερα για καποιους μεγαλοκαρχαριες ...

• Like 1
Δημοσ.

τι lifestyle ρε παιδιά..συνάδελφος 20 χρόνια στο επάγγελμα κ τον έδιωξε..6 μήνες κ δεν μπορεί να βρει δουλειά..

Μην ξεχνάς ότι στην ανεργία είμαστε πρώτοι..

Άλλοι ετοιμάζονται να κλείσουν 2ετία. Με προϋπηρεσία φυσικά και σπουδαγμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σε επαρχιακή πόλη και ως πρώτος μισθός απόφοιτου. Άνοιξα το θέμα γιατί σε μια συζήτηση που είχα με τους γονείς μου προσπαθούσαν να με πείσουν να μην σκεφτώ καν την θέση και να την κάνω στο εξωτερικό. Η περιγραφή του εξωτερικού στο μυαλό τους είναι με ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, χλιδάτη ζωή με μισθό τεράστιο ή τουλάχιστον αυτό έχουν ακούσει από οικογενειακούς τους φίλους που ο τρίτος ξάδελφος του μπατζανάκη τους πήγε Γερμανία και την περνάει ζωή και κότα. Είναι τόσο ιδανικά? Και 'σεις τι κρίση μου λέτε όταν σε πολλούς τα 800 ευρώ σας φαίνονται λίγα? Κάνω πρακτική σε μεγάλη ελληνική εταιρία και συνάδελφος που μάλλον θα συνεχίσει ως κανονικά εργαζόμενος θα κάτσει με 600κάτι ευρώ. Δεν έχω σκοπό να γυρνάω με iphone στη τσέπη, μην στραβώσει κιόλας, και οι γονείς από πίσω αν στραβώσει κάτι θα σπρώξουν αλλά το θέμα είναι να είμαι πλέον ανεξάρτητος. Τεσπα όπως το σκέφτομαι αν κάτσει η δουλειά με τα 800 είναι να αποκτήσω εργασιακή εμπειρία και μετά βλέπουμε. 

Δημοσ.

Ειλικρινά έχω σοκαριστεί πάντως με την απάθεια μερικών - ναι θα σου φτάσουν να ζήσεις και να βγεις και μερικές φορές, αλλά το να το θεωρούμε αξιοπρεπές και σωστό είναι αστείο. Δηλαδή είναι 800 ευρώ (με τα έξοδα να έχουν αναφερθεί πιο πάνω) λογικά λεφτά για κάποιον που έχει σπουδάσει 4 και 6 χρόνια; Πως μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε σχεδιασμό με ελάχιστα να περισσεύουν κάθε μήνα και ελάχιστες προοπτικές για δραματική αύξηση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...