tsifotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Σκεφτηκα να συμπληρωσω νερο ψυγειου σε ενα land rover, κατι που εχω ξανακανει κι αλλες φορες.Ανοιγω το καπακι και βρισκω μεσα βενζινη. Υπαρχει διαρροη; και αν ναι μπορω να το οδηγησω; Προκειται για ενα 1800αρι του 2003. Αγοραστηκε προπερσυ μεταχειρισμενο.Ειχε γενικα διαφορα θεματα και εχει επισκεφτει καποιες φορες συνεργειο.Η τελευταια και πιο προσφατη ειχε να κανει με τον κινητηρα που σταλθηκε για επισκευη.Τα φωτα του κανεις;ευχαριστω.
dobro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 αυτο το Freelander ειναι το πιο προβληματικο μοντελο της εταιρειας!καποια πατατια θα σου εχουν κανει στην τελευταια επισκευη.ελενξε για καμια διαρροη στο κινητηρα...........συνεργειο επιγωντος ,μη σου μπουρλοτιασει ενκινηση... Πουλα το!
Thanos1972 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 εισαι σιγουρος οτι ειναι βενζινη και δεν εχεις καμενη φλαντζα? 1
Liverpool89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μυριζει βενζινη.... η απλα ειδες το χρωμα.του παραφλου και το λες... Και καμενη φλατζα να χε, θα εβλεπε τα νερα να φουσκωνουν και το δεικτη του λαδιου ασπρο, αν ειχε ραγισμα...
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Σκεφτηκα να συμπληρωσω νερο ψυγειου σε ενα land rover, κατι που εχω ξανακανει κι αλλες φορες. Ανοιγω το καπακι και βρισκω μεσα βενζινη. Υπαρχει διαρροη; και αν ναι μπορω να το οδηγησω; Προκειται για ενα 1800αρι του 2003. Αγοραστηκε προπερσυ μεταχειρισμενο. Ειχε γενικα διαφορα θεματα και εχει επισκεφτει καποιες φορες συνεργειο. Η τελευταια και πιο προσφατη ειχε να κανει με τον κινητηρα που σταλθηκε για επισκευη. Τα φωτα του κανεις; ευχαριστω. Στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι συχνά τα προβλήματα στο κεφαλάρι, μήπως έχει κάψει φλάντζα? Βενζίνη μέσα στο νερό δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τρόπο να γίνεται. Εκτός αν από καμμένη φλάντζα πέρασε μείγμα μέσα στο κύκλωμα ψύξης και απλά σου ήρθε μυρωδιά βενζίνης όταν άνοιξες την τάπα, θεωρητικά μιλάω πάντα γιατί στην πράξη δεν έχω δει/ακούσει τίποτα τέτοιο.
tsifotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Υποψιν οτι δεν ειμαι γνωστης στα αυτοκινητα. Για την ακριβεια ασχετος οποτε εαν δεν βγαζουν νοημα αυτα διορθωστε με.Πριν σταλει για επισκευη ο κινητηρας αυτος του συνεργειου μου ειπε οτι επαιρνε νερο και εκανε τα προβληματα που εκανε γιατι οι φλαντζες δεν ηταν στεγανες και ειχαν φθαρει οι κυλινδροι.Ισως ειναι το παραφλου και μου μυριζουνε μονο οι αναθυμιασεις γιατι βουτηξα χαρτι μεσα στο δοχειου συμπληρωσης νερου για το ψυγειο και δεν μυριζει.Αυριο το πρωι θα παρω τηλεφωνο στο συνεργειο να μαθω.Παντως googlαρωντας σε ελληνικα και αγγλικα δεν μπορεσα να βρω κατι διαφωτιστικο.Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα