fucile24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα,το βιβλιαρειο μου έχει λήξει.τι να κάνω για να το ανανεώσω .ξεκιναω εργασία.
qsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αν είσαι ανασφάλιστος και ήσουν άνεργος περιμένεις να μαζέψεις τα απαραίτητα ένσημα, μετά περιμένεις να φαίνονται και στη συνέχεια πας για ανανέωση. Θέλει κάποιο καιρό αυτή η ιστορία
Ison_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Και αν δεν κάνω λάθος, δε χρειάζεται πλέον να περνάς από το ικα για ανανέωση. Σου δίνει ο εργοδότητης σου ένα αυτοκόλλητο και το κολλάς πάνω στο βιβλιάριο.
qsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Τη πρώτη φορά θα πας να στηθείς στο ΙΚΑ και ενδεχομένως να φας όλη μέρα, από τον επόμενο χρόνο και μετά το αυτοκόλλητο σκάει ταχυδρομικά στο χώρο εργασίας σου και δεν πας πουθενά.
Xvipes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αν δε θες να μπλέξεις, αλλά θα αργήσει, μπορείς να πας σε ένα κεπ και να στο κάνουν αυτοί για εσένα. Εμένα μου είχαν πει ότι θα πάρει 2 μήνες περίπου αλλά τελικά την 2η εβδομάδα ήταν έτοιμο.(κουλό ναι )
pournaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα,το βιβλιαρειο μου έχει λήξει.τι να κάνω για να το ανανεώσω .ξεκιναω εργασία. Τι βιβλιαριο υγειας θες; Τι εργασια ξεκινας;
arc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον εννοεί βιβλιάριο υγεία για εργασία σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος; (π.χ. μάγειρας) Αν θέλει βοήθεια πρέπει να το διευκρινίσει τι ακριβώς χρειάζεται
pournaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον εννοεί βιβλιάριο υγεία για εργασία σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος; (π.χ. μάγειρας) Αν θέλει βοήθεια πρέπει να το διευκρινίσει τι ακριβώς χρειάζεται Αυτο μου πηγε στο μυαλο κι εμενα, γιατι το κλασσικο, δεν ειναι κατι που "πρεπει" να το ανανεωσεις επειδη ξεκινας εργασια. Αν ειναι για το αλλο, υγειονομικο, και θα σε κατατοπισουν. Πλεον απο εκει ξεκινα η διαδικασια.
kyriakh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 http://www.pfy.gr/forum/index.php?topic=3010.0;wap2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα