Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι ανασφάλιστος και ήσουν άνεργος περιμένεις να μαζέψεις τα απαραίτητα ένσημα, μετά περιμένεις να φαίνονται και στη συνέχεια πας για ανανέωση.

Θέλει κάποιο καιρό αυτή η ιστορία

Δημοσ.

Και αν δεν κάνω λάθος, δε χρειάζεται πλέον να περνάς από το ικα για ανανέωση. Σου δίνει ο εργοδότητης σου ένα αυτοκόλλητο και το κολλάς πάνω στο βιβλιάριο.

Δημοσ.

Τη πρώτη φορά θα πας να στηθείς στο ΙΚΑ και ενδεχομένως να φας όλη μέρα, από τον επόμενο χρόνο και μετά το αυτοκόλλητο σκάει ταχυδρομικά στο χώρο εργασίας σου και δεν πας πουθενά.

Δημοσ.

Αν δε θες να μπλέξεις, αλλά θα αργήσει, μπορείς να πας σε ένα κεπ και να στο κάνουν αυτοί για εσένα.

Εμένα μου είχαν πει ότι θα πάρει 2 μήνες περίπου αλλά τελικά την 2η εβδομάδα ήταν έτοιμο.(κουλό ναι :D )

Δημοσ.

Καλησπέρα,το βιβλιαρειο μου έχει λήξει.τι να κάνω για να το ανανεώσω .ξεκιναω εργασία.

Τι βιβλιαριο υγειας θες; Τι εργασια ξεκινας;

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί βιβλιάριο υγεία για εργασία σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος; (π.χ. μάγειρας)

Αν θέλει βοήθεια πρέπει να το διευκρινίσει τι ακριβώς χρειάζεται

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί βιβλιάριο υγεία για εργασία σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος; (π.χ. μάγειρας)

Αν θέλει βοήθεια πρέπει να το διευκρινίσει τι ακριβώς χρειάζεται

Αυτο μου πηγε στο μυαλο κι εμενα, γιατι το κλασσικο, δεν ειναι κατι που "πρεπει" να το ανανεωσεις επειδη ξεκινας εργασια.

Αν ειναι για το αλλο, υγειονομικο, και θα σε κατατοπισουν. Πλεον απο εκει ξεκινα η διαδικασια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...