Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.προσφατα μου εγινε μια προταση να γινω συντακτης σε site.απλα θελω να ρωτησω αξιζει;δηλαδη σαν εχτρα εισοδημα το βλεπω και να γεμιζω και μερικες κενες ωρες μου με κατι δημιουργικο.οποιος εχει πειρα ας μου δωσει τα φωτα του. Thanks :-)

Δημοσ.

Ως συντάκτης τι εννοούν όμως; Να συντονίζεις την σελίδα, να γράφεις κείμενα στην σελίδα; Ρώτα πόσα δίνουν, πιστεύω είναι καλή περίπτωση.

Δημοσ.

Να γραφω αρθρα για την σελιδα.για το καθε αρθρο 3€ που θα δινω για την σελιδα.και ουτε μετακινησεις ουτε τιποτα.ολη η δουλεια μεσα απο το pc στο σπιτι.αξιζει;πως το βλεπεις;

Δημοσ.

οτι εχτρα εισοδημα την εποχη αυτη,μονο θετικο ειναι!μη μασας.............βουρ στο ψητο!

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι και σε αντικείμενο που σε ενδιαφέρει (που λογικά είναι) κάντο! Εδώ πολλοί γράφουν απλά για το ψώνιο τους χωρίς καμιά ανταμοιβή!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βεβαια με ενδιαφερει το αντικειμενο...μαλλον θα το δεκτο και αν δεν μου αρεσει σταματαω.γιατι ειναι και η πρωτη φορα και δεν ξερω πως θα μου φανει..αν ηταν τεχνολογικο site ουτε που θα το σκεφτομουν... :-)

Δημοσ.

3 Ευρώ το άρθρο ;  Αν γράφεις 100 άρθρα τον μήνα καλά είναι... χαχα

Εντάξει τα λεφτά είναι συμβολικά οπότε κάντο μόνο άμα το γουστάρεις και σου αρέσει.... έτσι για τη πάρτη σου... 

Δημοσ.

Και 20 να γραφει ειναι 60 Ε.Ξερεις τι χρειαζεται για να παρεις καποιος αυξηση (μη γελατε ρε ) 60 στην δουλεια του ?  :P

Εξαρταται και τα αρθρα υποθετω.

Δημοσ.

απο αρθρα 1 με 2 την μερα δηλαδη χονδρικα 60 με 120 ευρω τον μηνα.εγω εχω δουλεια απλα το βλεπω σαν εχτραδακι. δηλαδη 1 με 2 αρθρα να γραψω πανω απο 1 ωρα δεν θα μου παρει την μερα.απλα σαν συμπληρωμα μισθου...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.προσφατα μου εγινε μια προταση να γινω συντακτης σε site.απλα θελω να ρωτησω αξιζει;δηλαδη σαν εχτρα εισοδημα το βλεπω και να γεμιζω και μερικες κενες ωρες μου με κατι δημιουργικο.οποιος εχει πειρα ας μου δωσει τα φωτα του. Thanks :-)

Μόνο για τα παράπλευρα οφέλη αξίζει.
Δημοσ.

Να γραφω αρθρα για την σελιδα.για το καθε αρθρο 3€ που θα δινω για την σελιδα.και ουτε μετακινησεις ουτε τιποτα.ολη η δουλεια μεσα απο το pc στο σπιτι.αξιζει;πως το βλεπεις;

Επειδη το εχω κανει και εγω με γνωστα κιολας sites προσεχε γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο και εχει παγιδες !!!!

Τα λεφτα τα παιρνεις για καθε αρθρο που δημοσιευται αν γραψεις αρθρο και δεν μπει στο σαιτ δεν παιρνεις φραγκο!

Επισης για σε πληρωσει πρεπει να ειναι στανταρ αριθμος λεξεων σε σιγκεκριμενη γραμματοσειρα πχ 300 λεξεις αν ειναι λιγοτερες η δεν πληρωνεσαι καθολου η παιρνεις πολυ λιγοτερα.

Τελος πολλα σαιτς δεν σε πληρωνουν αμεσος αν εισαι νεος μπορει να περιμενεις 3-4 μηνες για να παρεις τα λεφτα σου.

Δημοσ.

Επειδη το εχω κανει και εγω με γνωστα κιολας sites προσεχε γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο και εχει παγιδες !!!!

Τα λεφτα τα παιρνεις για καθε αρθρο που δημοσιευται αν γραψεις αρθρο και δεν μπει στο σαιτ δεν παιρνεις φραγκο!

Επισης για σε πληρωσει πρεπει να ειναι στανταρ αριθμος λεξεων σε σιγκεκριμενη γραμματοσειρα πχ 300 λεξεις αν ειναι λιγοτερες η δεν πληρωνεσαι καθολου η παιρνεις πολυ λιγοτερα.

Τελος πολλα σαιτς δεν σε πληρωνουν αμεσος αν εισαι νεος μπορει να περιμενεις 3-4 μηνες για να παρεις τα λεφτα σου.

ευτυχως μου τα ειπε και ενα αλλο παλικαρι αυτα που μου ειπες και οταν πηγε το θεμα στην πληρωμη τα πραγματα αλλαξαν...μου ειπε η πληρωμη ειναι καθε 15 μερες με συγκεκριμενο αριθμο λεξεων κτλπ οπως τα λες.οποτε μπηκα σε σκεψεις και δεν βλεπω να δεχομαι.οχι πως εχει αδικο σε αυτα απλα  γιατι για να πληρωθεις πρεπει να προσφερεις και εργο...απλα αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι αν δεν μπει στο σιτε δεν θα παρω φραγκο και παει τσαμπα ο κοπος και ο χρονος μου....

Δημοσ.

ευτυχως μου τα ειπε και ενα αλλο παλικαρι αυτα που μου ειπες και οταν πηγε το θεμα στην πληρωμη τα πραγματα αλλαξαν...μου ειπε η πληρωμη ειναι καθε 15 μερες με συγκεκριμενο αριθμο λεξεων κτλπ οπως τα λες.οποτε μπηκα σε σκεψεις και δεν βλεπω να δεχομαι.οχι πως εχει αδικο σε αυτα απλα  γιατι για να πληρωθεις πρεπει να προσφερεις και εργο...απλα αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι αν δεν μπει στο σιτε δεν θα παρω φραγκο και παει τσαμπα ο κοπος και ο χρονος μου....

Αυτο ακριβος , εγω εγραφα σαν μαλακας 5-6 αρθρα την ημερα και τελικα απο αυτα εμπαινε ενα και αν αλλα τοτε δεν τα ηξερα αυτα εγω, επισης μερικοι ενω σαν αναγνωστης τους βλεπεις πολυ ουαου και τους γουσταρεις οταν δουλευεις για αυτους ειναι μεγαλα αρχιδια!!!!

Αν εχεις ελευθερο χρονο καλητερα κανε ενα δικο σου μπλογκ μπορει να μην εχει φραγκα στην αρχη αλλα μπορει να σου κατσει η καλη η να βγαζεις ενα καλο χαρτσιλικη,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...