Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα tablet Lenovo Α10-70 10.1", το οποίο το έχω για περίοδο μιας εβδομάδας περίπου και την Παρασκευή το αναβάθμισα σε Kit Kat από Jelly Bean που είχε από την αγορά του.

Ο γιος μου εγκατέστησε σε αυτό, αμέσως μετά την αγορά του κάτι παιχνίδια (Τemple Run 2 και Subway Surf) στα οποία αντιμετωπίζω πλέον τα εξής προβλήματα : 

α. Εμφανίζει πλέον τα παιχνίδια μόνο σε landscape mode ενώ όταν περιστρέφεις το tablet, δεν τα περιστρέφει σε portrait mode (ναι η σχετική επιλογή αυτόματης περιστροφής είναι ενεργοποιημένη για όποιον ρωτήσει). 

β. Επιπρόσθετα την οθόνη την εμφανίζει κομμένη ((φαίνονται κομμένες οι πάνω και κάτω περιοχές της οθόνης, σαν το παιχνίδι να είναι σε λάθος ανάλυση)

γ. Τα παιχνίδια δεν μπορεί να παίξουν σωστά καθώς ορισμένες επιλογές είναι στο κομμένο μέρος της οθόνης

Το πρόβλημα το παρατήρησε ο μικρός σήμερα και το παράξενο είναι ότι πριν την αναβάθμιση σε Kit Kat απ΄ότι μου λέει έπαιζαν κανονικά τα παιχνίδια!!!

post-125632-0-34476700-1412534756_thumb.jpg

post-125632-0-86387300-1412534781_thumb.jpg

post-125632-0-40123400-1412535306_thumb.jpg

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.

Καλημέρα. Τελικά μετά από ψάξιμο (και επειδή είμαι άσχετος με τα παιχνίδια) το πρόβλημα ήταν ότι το παιχνίδι δεν γυρνούσε σε portrait αυτόματα. Δεν έχουν μάλλον σχεδιαστεί να τρέχουν σε Landscape για αυτό και εμφάνιζε την οθόνη "¨κομμένη". Mε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όλα είναι εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...