Προς το περιεχόμενο

Samsung: Μείωση κερδών κατά 60% για το τρίτο τρίμηνο του έτους


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν οι Κινέζοι πουλάνε τα ίδια specs στο ενα τρίτο της τιμής λογικό δεν είναι να πέφτουν οι πωλήσεις; Για όλους συμβαίνει το ίδιο αλλά η samsung είχε με διαφορά τις περισσότερες οπότε είναι πιο εμφανής η διαφορά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι περιμένατε αγαπητοί συμφορουμητες η Samsung (ή άλλες μεγάλες εταιρείες) να έχει συνέχεια αύξηση κερδών?

Κάποια στιγμή υπάρχει και η μείωση, αναμενόμενο και εντελώς λογικό. Τα αποτελέσματα αυτά δεν σημαίνουν ότι θα "κλείσει" η εταιρεία ή θα πάρει την κάτω βόλτα, μάλλον το αντίθετο θα της δώσει μια ώθηση για να φτιάξει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες (που εκεί πιστεύω ότι υστερεί η Samsung). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει πλέων και δεν πετάει τα λεφτά του για φρουφρου και αρώματα. Οι πωλήσεις πλέων έχουν μεταφερθεί προς Κίνα μεριά με κολοσσούς εταιριών όπως xiaomi να σου δίνουν ποιοτικά κινητά από θέμα ui (το ταχύτατο miui) ποιότητα κατασκευής (ατσάλινο σκελετό, αλουμινένιο πλαίσιο ) και όλα αυτά στην μισή τιμή σε σχέση με ένα αντίστοιχο Samsung. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το άρθρο δεν διευκρινίζει εάν οι απώλειες έχουν να κάνουν με το κομμάτι των smartphone η με όλη την samsung.μην ξεχνάμε ότι η sammy σταμάτησε τα laptop της στην ευρωπη και έχει σταματήσει μεγάλο κομμάτι της παραγωγής τηλεορασεων.και στην τελική στα smartphone καλά να πάθουν.η κινα λόγο πληθυσμού μονη της κινεί τα ποσοστά.οταν την πλαστικουρα σου την δίνεις 700€ και η ίδια συσκευής σε specs και ποιοτητα υλικών βγαίνει με 150-200€ τιμή,δείχνει ότι κοροϊδεύεις τον κοσμο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Σύμφωνα με αναλυτή της Korea Investment, 40εκ Galaxy είναι στοκαρισμένα σε κανάλια πωλήσεων.... οι λεγόμενες αποστολές που η Samsung λογίζει ως πραγματικές πωλήσεις. Με λίγα λόγια οι μισές από τις πωλήσεις που θα ακούσουμε σε λίγες ημέρες από την Samsung θα σκονίζονται σε αποθήκες/ράφια. Επιπλέον εκτιμά ότι το GS5 έχει σημειώσει μέσα σε 1 εξάμηνο 29εκ πωλήσεις όταν το GS3 αλλά και το GS4 είχαν φτάσει τα 40εκ. Τρομακτική μείωση και φυσικά στα site τεχνολογίας δεν ανοίγει μύτη.... καμία αναφορά. Η Apple σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο αυξάνοντας τα κέρδη της και κάποιοι ασχολούνται με το εάν έπεσαν τα iPad 1 με 2 εκ πωλήσεις... όταν μιλάμε για κυκλικό προϊόν που οι πωλήσεις/κέρδη που σημειώνει οι άλλοι δεν βλέπουν ούτε με κιάλια. 

http://www.pcworld.com/article/2692672/samsung-forecasts-bleak-q3-as-smartphone-sales-suffer.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχουμε ξαναγράψει. Εταιρεία χωρίς όραμα, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς χαρακτήρα, αντιγράφει χωρίς να προσθέτει τη δική της άποψη, αλλάζει στυλ ανάλογα με το από που φυσάει ο άνεμος, επενδύει περισσότερο στις επιθετικές διαφημίσεις παρά στο design και στην έρευνα για τον πελάτη-άνθρωπο και τις ανάγκες του. Καλά θα κάνει να σταματήσει να κατασκευάζει συσκευές και να επιστρέψει στο παρασκήνιο με τα parts που θα δίνει σε άλλους.

Aυτα (συμφωνα με την δικια σου αποψη παντα) τα εκανε και οταν ηταν πρωτη σε πωλησεις...οσο για το αλλαζει στυλ αναλογα με το που φυσαει ο ανεμος, ας γελασουμε. Εβγαλε η Apple phablet και ετρεξε η samsung να αντιγραψει. oh wait...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...