Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα το απόγευμα ήμουν σταματημενος σε φανάρι και με τρακαρε ένα όρθιο Ζ... Ω!!

Λοιπόν με χτύπησε και εγώ με την σειρά μου χτύπησα τον μπροστινό.

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Παρακαλώ να γράψουν μόνο όσοι γνωρίζουν γιατί το αυτοκίνητο μου είναι καινούριο.

• Confused 1
Δημοσ.

Τι να γίνει; Αυτός που σε χτύπησε, αποζημιώνει και εσένα και τον μπροστινό σου.

Το ότι είναι καινούργιο το αυτοκίνητο, δεν παίζει κάποιο ρόλο.

Δημοσ.

Φταίει πάντα ο πίσω εφόσον αυτό μπορεί να αποδειχθεί.

Υπάρχουν και παράγοντες π.χ. αν πίσω έχεις γρατσουνιές και μπροστά έχει γίνει πλυντήριο Δεν φταίει μόνο ο πίσω.

Είναι θέμα εμπειρογνωμόνων.

Άσχετο αλλά αν Δεν ήταν καινούργιο το αυτοκίνητο Δεν θα σε ενδιέφερε τι απαντήσεις θα πάρεις;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε ακριβώς ίδια περίπτωση οπού εγω ήμουν ο μεσαίος, έκανε δήλωση (ήρθαν και οι ασφαλιστικές βεβαια για καταγραφή συμβάντος, φωτογραφίες  κτλ) ότι μας χτύπησε η απο πίσω. Ο μπροστά ευτυχώς δεν είχε ζημιές αλλά ανταλλάξαμε στοιχεία καλού κακού. Αργότερα πήρα τηλέφωνο στην ασφαλιστικη τςη για να δημιουργηθεί ο φάκελος, και πήγα αφου με ειδοποιήσαν ότι ολα ειναι οκ στην αντιπροσωπία οπου ήταν και στα συνεργαζόμενα με την ασφαλιστικη της εταιρία συνεργεία και επισκευάστηκαν οι ζημιές(καινουριοι προφυλακτήρες μπρος - πισω) χωρίς καμία χρέωση. Δεν γίνεται αποδεκτή η φιλική δήλωση,  οποτε δε μπορείς να αποζημειωθεις απο την ασφαλιστική σου, επειδη συμμετέχουν 3 αμαξια.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Καλησπέρα,</p>

<p> </p>

<p>Σε ακριβώς ίδια περίπτωση οπού εγω ήμουν ο μεσαίος, έκανε δήλωση (ήρθαν και οι ασφαλιστικές βεβαια για καταγραφή συμβάντος, φωτογραφίες  κτλ) ότι μας χτύπησε η απο πίσω. Ο μπροστά ευτυχώς δεν είχε ζημιές αλλά ανταλλάξαμε στοιχεία καλού κακού. Αργότερα πήρα τηλέφωνο στην ασφαλιστικη τςη για να δημιουργηθεί ο φάκελος, και πήγα αφου με ειδοποιήσαν ότι ολα ειναι οκ στην αντιπροσωπία οπου ήταν και στα συνεργαζόμενα με την ασφαλιστικη της εταιρία συνεργεία και επισκευάστηκαν οι ζημιές(καινουριοι προφυλακτήρες μπρος - πισω) χωρίς καμία χρέωση. Δεν γίνεται αποδεκτή η φιλική δήλωση,  οποτε δε μπορείς να αποζημειωθεις απο την ασφαλιστική σου, επειδη συμμετέχουν 3 αμαξια.</p>

Δηλαδή μας πληρώνει ο πίσω και τους δύο ;

Φταίει πάντα ο πίσω εφόσον αυτό μπορεί να αποδειχθεί.<br>

Υπάρχουν και παράγοντες π.χ. αν πίσω έχεις γρατσουνιές και μπροστά έχει γίνει πλυντήριο Δεν φταίει μόνο ο πίσω.<br>

Είναι θέμα εμπειρογνωμόνων.<br><br>

Άσχετο αλλά αν Δεν ήταν καινούργιο το αυτοκίνητο Δεν θα σε ενδιέφερε τι απαντήσεις θα πάρεις;

Νομίζω το πίσω μέρος είναι πάντα πιο δυνατό.

Η ζημιά έγινε μπροστά.

Το καινούριο αυτοκίνητο σημαίνει ότι θέλω και Γνήσια ανταλλακτικά γιαυτό το έγραψα. Επειδή δουλεύω σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων ξέρω ότι σχεδόν το 99% βάζει ιμιτασιον.

Στην περίπτωση την δική μου ποιος θα αποφασίσει τι θα βάλουν;

Είναι πολλά τα ερωτηματα.

Δημοσ.

Ναι εννοειται οτι σας πληρώνει και τους 2 ο απο πίσω, εκτος αν υποστηρίξει ότι ησουν κι εσυ εν κινήση οποτε θα μπλέξει το θέμα(ελπιζω πως όχι)

Σχετικα με τα ανταλλακτικα απ'οσο ξερω μπορείς να το πας σε όποιο συνεργείο θες (π.χ. αντιπροσωπεια του αμαξιου σου) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Όμως σε αυτη την περίπτωση και αν δεν συνεργάζεται άμεσα η ασφαλιστική αυτου που σε χτύπησε θα πρέπει να πληρωσεις εσυ και μετα να σου δώσει τα λεφτα σου η ασφαλιστικη. Και έχω ακουσει περιπτώσεις που δεν σου δίνουν το 100% των χρημάτων και σου λένε αν θες πηγαινε δικαστικα.

Απο κει και περα εχεις την επιλογη να το πας σε συνεργαζομενο με την ασφαλιστικη αυτου που σε χτυπησε συνεργειο και να μη βγαλεις ουτε ευρω απο την τσεπη σου. Στην περιπτωση μου ημουν τυχερος γιατι συνεργαζοταν με την αντιπροσωπεία που  πηρα  τ'αμαξι, και μου δώσαν και αμαξι αντικατάστασης για οσο καιρό θα έμενε στο συνεργείο.

Δημοσ.

Ναι εννοειται οτι σας πληρώνει και τους 2 ο απο πίσω, εκτος αν υποστηρίξει ότι ησουν κι εσυ εν κινήση οποτε θα μπλέξει το θέμα(ελπιζω πως όχι)

Σχετικα με τα ανταλλακτικα απ'οσο ξερω μπορείς να το πας σε όποιο συνεργείο θες (π.χ. αντιπροσωπεια του αμαξιου σου) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Όμως σε αυτη την περίπτωση και αν δεν συνεργάζεται άμεσα η ασφαλιστική αυτου που σε χτύπησε θα πρέπει να πληρωσεις εσυ και μετα να σου δώσει τα λεφτα σου η ασφαλιστικη. Και έχω ακουσει περιπτώσεις που δεν σου δίνουν το 100% των χρημάτων και σου λένε αν θες πηγαινε δικαστικα.

Απο κει και περα εχεις την επιλογη να το πας σε συνεργαζομενο με την ασφαλιστικη αυτου που σε χτυπησε συνεργειο και να μη βγαλεις ουτε ευρω απο την τσεπη σου. Στην περιπτωση μου ημουν τυχερος γιατι συνεργαζοταν με την αντιπροσωπεία που  πηρα  τ'αμαξι, και μου δώσαν και αμαξι αντικατάστασης για οσο καιρό θα έμενε στο συνεργείο.

Ωραια,εχουμε γραψει και οι 3 οτι ειμασταν σταματημενοι οι 2 και ο τριτος ( ο ΒΛΑΚΑΣ ) ηρθε και επεσε σε εμενα και εγω απο το ΧΤΥΠΗΜΑ επεσα πανω στον αλλον.

Ωραια αρα χλωμο να παρω γνησια ανταλλακτικα. Εκτος αν τα παραγγειλει το συνεργειο του απο εμενα και τουλαχιστον βαλω Ευρωπαικα ιμιτασιον ( εχουν τεραστια διαφορα σε συγκριση με τα κινεζικα-ΑΣΙΑ)

Το θεμα ειναι και ποσο καιρο θα κανει να βγει η αποφαση και επειτα ποσο καιρο θα μεινει το αυτοκινητο στο συνεργειο .

Μπερδεμα το κοβω.

Να πληρωσω εγω δεν εχω ,τελος τα χρηματα.

• Confused 1
Δημοσ.

Βασικά το ότι πληρώνει ο τέρμα πίσω όλους δεν είναι παντα σίγουρο. Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Πχ αν ο μεσαίος έχει κολλήσει στον μπροστινό παίζει θέμα με την αποσταση που οφείλει να κρατήσει... Αλλά ρε φίλε τροχαία δεν ήρθε να κάνει εκτίμιση; Θα σας έλεγαν σίγουρα ποιος φταίει...

Επίσης το πόσο θα μείνει το αμάξι σου στο συνεργείο και το ποτε θα πληρωθεις δεν νομίζω να περιμενεις απάντηση απο εδώ σε αυτό το ερώτημα...

Δημοσ.

<p>Βασικά το ότι πληρώνει ο τέρμα πίσω όλους δεν είναι παντα σίγουρο. Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Πχ αν ο μεσαίος έχει κολλήσει στον μπροστινό παίζει θέμα με την αποσταση που οφείλει να κρατήσει... Αλλά ρε φίλε τροχαία δεν ήρθε να κάνει εκτίμιση; Θα σας έλεγαν σίγουρα ποιος φταίει...</p>

<p> </p>

<p>Επίσης το πόσο θα μείνει το αμάξι σου στο συνεργείο και το ποτε θα πληρωθεις δεν νομίζω να περιμενεις απάντηση απο εδώ σε αυτό το ερώτημα...</p>

Η τροχαία είπε και έκανε αναφορά και μήνυση ότι φταίει ο πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε τσάμπα αγχώνεσαι, τσαμπα ρωτας και ψαχνεις τι και πως...

Καινούρια ανταλλακτικά φυσικά και παίζει να σου βάλλουν. Καταρχάς αν πας σε αντιπροσωπεία αυτομάτως έχεις γνήσιο ανταλλακτικό.

Το θέμα είναι μήπως κρίνει ο πραγματογνώμωνας ότι επισκευαζεται και δεν βάλεις ανταλλακτικό... Αυτό είναι άλλο θέμα. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. ¨Εχει πολύ ζημια πισω η απλα ενα βαθουλωμα; αν και ετσι οπως γραφεις δεν θα σηκωνει επισκευη οποτε λογικα πας για ανταλλακτικο... Για τι αμαξι μιλαμε;

Δημοσ.

<p>Οπότε τσάμπα αγχώνεσαι, τσαμπα ρωτας και ψαχνεις τι και πως...</p>

<p> </p>

<p>Καινούρια ανταλλακτικά φυσικά και παίζει να σου βάλλουν. Καταρχάς αν πας σε αντιπροσωπεία αυτομάτως έχεις γνήσιο ανταλλακτικό.</p>

<p> </p>

<p>Το θέμα είναι μήπως κρίνει ο πραγματογνώμωνας ότι επισκευαζεται και δεν βάλεις ανταλλακτικό... Αυτό είναι άλλο θέμα. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. ¨Εχει πολύ ζημια πισω η απλα ενα βαθουλωμα; αν και ετσι οπως γραφεις δεν θα σηκωνει επισκευη οποτε λογικα πας για ανταλλακτικο... Για τι αμαξι μιλαμε;</p>

Μπροστά είναι το κυρίως πρόβλημα, έπεσα με την δύναμη του άλλου στον μπροστινό και του έσπασα τον προφυλακτήρα.

Στο δικό μου μπήκε μέσα η μάσκα και ο προφυλακτήρσς φέρει αρκετές γρατζουνιες. Από ότι βλέπω φτιάχνεται αλλά το αυτοκίνητο είναι μόνο δύο ετών.

Έχω seat ibiza. Πίσω δεν έπαθε σχεδόν τίποτα, σίγουρα φτιάχνεται το πισω.

Το μπροστά με ανησυχεί. Επίσης αγχωνεμαι γιατί θα μείνει χωρίς αυτοκίνητο 15 ημέρες σίγουρα. Αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται αργά.

• Like 1
Δημοσ.

Μπροστά είναι το κυρίως πρόβλημα, έπεσα με την δύναμη του άλλου στον μπροστινό και του έσπασα τον προφυλακτήρα.

Στο δικό μου μπήκε μέσα η μάσκα και ο προφυλακτήρσς φέρει αρκετές γρατζουνιες. Από ότι βλέπω φτιάχνεται αλλά το αυτοκίνητο είναι μόνο δύο ετών.

Έχω seat ibiza. Πίσω δεν έπαθε σχεδόν τίποτα, σίγουρα φτιάχνεται το πισω.

Το μπροστά με ανησυχεί. Επίσης αγχωνεμαι γιατί θα μείνει χωρίς αυτοκίνητο 15 ημέρες σίγουρα. Αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται αργά.

σε 2 ετων αμαξι νεα ανταλλακτικα θα βαλουν. Οι αντιπροσωπειες επισης ΔΕΝ βαζουν immitation εκτος αν συνεννοηθεις μαζι τους κατι τετοιο. Δημιουργεις θέμα απ το τιποτα. Επίσης ουτε αυτος που επεσε απο πίσω σας ηθελε και αυτος να καταστρεψει το δικο του αμαξι η τα δικα σας... λαθη και κακες εκτιμησεις παντα θα συμβαινουν (το αναφερω γιατι τον ανεβοκατεβάζεις βλακα, ενω αυριο πολυ ανετα μπορεις εσυ να βρεθεις στην θεση του).

Το αν επαθε απο πισω το αμαξι κατι, θα το κρίνεις οταν το σηκώσεις στην ραμπα και δεις το κάτω μέρος. 

Τελος, προσπαθησε να το χωνεψεις... το αυτοκινητο ειναι μια περιουσια εκτεθειμένη στους κινδυνους του δρομου, οι οποιοι παντα θα συμβαινουν. Αν δεν το αντεχεις το σπορ, αν δεν αντεχεις την ιδεα οτι μπορει να στο χτυπησουν, να στο χαρακωσουν κλπ... κλειδωσε το σε μια γυάλα μέσα.

Δημοσ.

Τι το λες; δεν έχει βγει άλλο μοντέλο από τότε.

Αν δε βγάλει νέο μοντέλο για 10 χρόνια θα εξακολουθείς να το λες καινούριο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...