elenakii1986 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ενδιαφέρομαι να αγορασω αφυγραντηρα αμεσα μενω στην Κερκυρα νησι με αρκετη υγρασια...Είμαι αναμεσα σε 2 μοντελα το http://www.skroutz.gr/s/2328811/Olimpia-Splendid-Aquaria-10.html και το http://www.skroutz.gr/s/386265/Meaco-DD8L.htmlαπλα της μεκο εχω την εντυπωση οτι βγαζει και θερμο αερα?? αν ζεσταινει κιολας νομιζω οτι συμφερει..αλλιως της olimpia καιει λιγοτερο, οποιοσ γνωριζει και μπορει να βοηθησει.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ο δεύτερος πείθει πιο πολύ για ποιοτικός με όλες αυτές τις λειτουργίες που λέει. Ο πρώτος όμως βγάζει 10L το εικοσιτετράωρο ενώ είναι 172watt ενώ ο δεύτερος 8L/24 ενώ είναι 650βατ? Περίεργο αυτό
elenakii1986 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ναι ειμαι λιγο μπερδεμενη.. δε ξερω τι να αποφασισω.
black_rabBiT Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αφυγραντήρας και ιονιστής είναι το ίδιο πράγμα;
Valerie_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Πάρε αυτόν που καίει λιγότερο βάλε κι ένα χρονοδιακοπτη ρυθμισε το να λειτουργεί από δύο ώρες τη μέρα πχ μια πρωί μια βράδυ για να ελέγχεις και το ρεύμα. Εγώ πριν βάλω χρονοδιακοπτη μια το ξεχνουσα, μια το άφηνα παραπάνω, έτσι βρήκα την υγειά μου. Κι ο δικός μου βγάζει ζέστη, ειδικά το χειμώνα είναι τέλεια
elenakii1986 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 valerie οι αφυγραντηρες βγαζουν ζεστο η κρυο αερα? εσυ ποιον αφυγραντηρα εχεισ? εισαι ευχαριστημενος απ οτι καταλαβα!
Valerie_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/401192/Einhell-LEF-10-M.html αυτόν εχώ και βγάζει ζεστό άερα. με 2 ώρες χρήση την ημέρα όλο το χειμώνα δεν έχω δει σημαντική διαφορά στο ρεύμα,άντε να είναι 5 ευρώ.
elenakii1986 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 κανει αρκετό θόρυβο? πάντως ειναι οικονομικος σε καλη τιμη.
Valerie_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 όχι νορμάλ είναι . αλλά αυτά ξέρεις είναι και στην παραξενιά του καθένα. εγώ ας πούμε κοιμάμαι όταν δουλεύει
g6519 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 καλημερα θελω να παρω αφυγραντηρα για το εξοχικο μου (περιπου 80 μ2) Μπορω να αποκτησω από δημοπρασια ένα από τους εξης 2 αφυγραντηρες: DELONGHI DEC 18 OLYMPIA SPLENDID SECCO PIU Εγω προσωπικα κλινω προς τον 1ο εχει κανεις εμπειρια από κανεναν από τους 2?/ ευχαριστω προκαταβολικα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ο οικονομικότερος υγραντήρας εν τω μεταξύ πόσο πάει; Για πολύ μικρό χώρο.(κάντε μου quote αν παίξει reply, να νιώσω)
sintalkas Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ο olumpia splendid είναι καλός αλλά κάνει πολύ θόρυβο !!!
iceage2609 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, διάβασα αρκετά από τα ποστ σε διάφορα νήματα και η αλήθεια είναι ότι ξεκαθάρισα,νομιζω δλδ κάποια πράγματα αλλά μπερδεύτηκα σε άλλα. Ζω Αγρίνιο και έχω ένα σπίτι πρώτο όροφο,απο κάτω πιλοτή και σχετικά καινούργιο 50m2. Γενικά η περιοχή έχει πάρα πολύ υγρασία χειμώνα-καλοκαίρι, αλλά οι θερμοκρασίες δεν μπορώ να πω εντός σπιτιού ότι φτάνουν εξαιρετικά χαμηλές τιμές όπως στη Βόρειο Ελλάδα για παράδειγμα. Σε μεγάλα κρύα ,απο ότι θυμάμαι πέρισυ 10-13 βαθμούς στην χειρότερη περίπτωση , απλά λόγω της υγρασίας φαντάζει χειρότερα και μιλάμε για μια οικοδομή που δεν ανοίγει κανείς καλοριφέρ και μια θερμοκρασία στην οποία δεν έχω ανοίξει τπτ μέχρι να γυρίσω από δουλειά το βράδυ. Στο σπίτι υπήρχε ένα 9000btu το οποίο δεν κάνει ούτε για ζήτω και πέρισυ πήρα έναν θερμοπομπό Atlantic 2500w ο οποίος έκανε λίγη δουλειά αλλά όχι τρομερά πράγματα.Η κατανάλωση του ήταν κανονική αλλά όχι μικρή. Με συμφέρει με αυτές τις συνθήκες να αγοράσω έναν αφυγραντήρα με Compressor ή επειδή η θερμοκρασία κατεβαίνει και κάτω από 15βαθμούς να πάω σε έναν Desiccant ,ξηραντικό αν και δεν είμαι απολυτα σίγουρος ότι έχω καταλάβει την διαφορά τους. Δλδ μπορώ να δώσω μέχρι 200ευρώ,δν θα τον έχω στο υπνοδωμάτιο και σκέφτομαι ανάμεσα σε https://energybay.gr/eshop/product/meaco-platinum-12l-αφυγραντηρασ/ ή http://www.shopon.gr/meaco-dd-8l-junior-a.html καθώς και ότι άλλο προτείνετε.Με ενδιαφέρει να είναι σχετικά αθόρυβος αλλά ΟΚ και βασικά να μην καίει τα άντερα του. Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ.
evts Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Οι Desiccant καταναλώνουν πολύ παραπανω ρεύμα αλλά δεν παίζει ρόλο η θερμοκρασία. Οι compressor το θέμα είναι στα specs πολλοί σου λένε λειτουργούν από 5C αλλα αφαιρούν πολύ λιγοτερο υγρασία όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία. Συμφέρει να τρέχεις Desiccant που καίει τα αντερά του ή compressor που θα λειτουργεί παραπάνω επειδή θα κάνει απόψυξη αρκετή ώρα σε χαμηλές θερμοκρασίες < 15C ; Κάποιος που έχει δοκιμάσει και τους δύο τύπους στον ίδιο χώρο ίσως μπορεί να μας πει στην πράξη τι γίνεται. RISE 8L RISE 8LRISE 8LRISE 8L
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα